:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Re: :: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Също зависи и кой ще умре ако не ги пратиш на секундата, или целта да си помагаме е да си разкараме железата за минимално време без да ни дреме... успех. В случая е ясно кой ще изгори с Еконта...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
m.dimitrov1992 написа:
Колега, такива неща се уточняват предварително!
Ако си се разбрал с продавача да ги пусне офис-офис, а той не го е направил ОК, но в случая ти не си предявил предпочитания за това.
Имаш точно една опция, а тя е да си поемеш куриера, ако не го направиш е ясно какво следва.Повече няма нужда от излишни писания и обяснения.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
"m.dimitrov1992" ти си виновен за цялата работа и не се опитвай да изцапаш един от най-коректните хора в форума защото е смешно..
И аз в малкото пъти когато съм продавал нещо съм го пращал от вкъщи и к'во?!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
boksioraE39 написа:"m.dimitrov1992" ти си виновен за цялата работа и не се опитвай да изцапаш един от най-коректните хора в форума защото е смешно..![]()
Много хора пращат от вкъщи , но куриера го интересува колко далече живееш от офиса и колко трябва да се разкарва. Те си имат тарифа на километър. Логично е ,че ако си по далече ще е по скъпо да дойде да вземе пратката. В случая става въпрос за оскъпяване от сорта на 100% над нормалната услуга. Дали говорим за 10-20лв или 100-200лв въпросът е принципен. Преамам и изпращам често пратки и знам кое колко ще ми струва. Изведнъж виждам нещо съвсем различно, който и да беше на мое място нямаше да го плати

А пък от мутренските заплахи си проличава още повече за какъв персонаж става въпрос

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
m.dimitrov1992 написа:boksioraE39 написа:"m.dimitrov1992" ти си виновен за цялата работа и не се опитвай да изцапаш един от най-коректните хора в форума защото е смешно..![]()
Много хора пращат от вкъщи , но куриера го интересува колко далече живееш от офиса и колко трябва да се разкарва. Те си имат тарифа на километър. Логично е ,че ако си по далече ще е по скъпо да дойде да вземе пратката. В случая става въпрос за оскъпяване от сорта на 100% над нормалната услуга. Дали говорим за 10-20лв или 100-200лв въпросът е принципен. Преамам и изпращам често пратки и знам кое колко ще ми струва. Изведнъж виждам нещо съвсем различно, който и да беше на мое място нямаше да го плати![]()
А пък от мутренските заплахи си проличава още повече за какъв персонаж става въпрос
Колега, не ми прочете мнението или просто реши да го подминеш?
Или оправяш куриера или си до тук с форума.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
кво им цепиш басмата на такива...то му се допикало,а си мисли,че му се доебало 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- bavaromobila
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M3 GTS
То е ясно, че спама в тая тема е забранен, но е хубаво да се подхожда малко по така с такива случай, а не директно - виновен си и това е.
В случай m.dimitrov1992 е в правото си. Ето защо. Както казвате ХУБАВО Е да се уговарят тези неща, но още по-хубаво ще е, че krassi_Kn е много наясно, че с подобен начин на пращане ще оскъпи доставката и е редно ТОЙ да уведоми купувача за това. Всеки е наясно, че Краси_Кн e един от най-коректните продавачи в този форум, това е вън от всякакво съмнение! Но утре той може да решиш да прати 2 апарата в кашон от телевизор, защото нямал в какво друго да ги сложи. Купувача пак ли е длъжен да си плати доставката, която ще е 300% отгоре ? Дадох прост пример, от който става ясно, че ПРОДАВАЧА трябва да ги каже тези неща, а не КУПУВАЧА. Затова и в повечето онлайн магазини почти винаги е написана и цената на доставката.
Според мен не е редно да го изгоните от форума заради такова неща, защото той е нямало как да предвиди подобни разходи. Всеки си прави сметка колко ще му ''стъпи'' дадена стока. А да обвинявате някой, че ''цепи стотинката'' е доста тъпо, за едни 22лв са нищо, но за други са 1-2 дни работа!
Редно е според мен да направите компромис и по някакъв начин да напишете нещо по темата в правилата за да се знае друг път. Не познавам и двамата колеги, да уточня.
Благодаря
В случай m.dimitrov1992 е в правото си. Ето защо. Както казвате ХУБАВО Е да се уговарят тези неща, но още по-хубаво ще е, че krassi_Kn е много наясно, че с подобен начин на пращане ще оскъпи доставката и е редно ТОЙ да уведоми купувача за това. Всеки е наясно, че Краси_Кн e един от най-коректните продавачи в този форум, това е вън от всякакво съмнение! Но утре той може да решиш да прати 2 апарата в кашон от телевизор, защото нямал в какво друго да ги сложи. Купувача пак ли е длъжен да си плати доставката, която ще е 300% отгоре ? Дадох прост пример, от който става ясно, че ПРОДАВАЧА трябва да ги каже тези неща, а не КУПУВАЧА. Затова и в повечето онлайн магазини почти винаги е написана и цената на доставката.
Според мен не е редно да го изгоните от форума заради такова неща, защото той е нямало как да предвиди подобни разходи. Всеки си прави сметка колко ще му ''стъпи'' дадена стока. А да обвинявате някой, че ''цепи стотинката'' е доста тъпо, за едни 22лв са нищо, но за други са 1-2 дни работа!
Редно е според мен да направите компромис и по някакъв начин да напишете нещо по темата в правилата за да се знае друг път. Не познавам и двамата колеги, да уточня.
Благодаря

и в този ред на мисли както е ситуацията в цялата страна да тръгнеш да си търсиш правата за нещо е абсурдно,а и после те изкарват виновен защото си засегнал нечий интереси,и съчувствам на колегата че е попаднал просто на такъв човек,под нечие крило,жалко за форума.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
praskov написа:и в този ред на мисли както е ситуацията в цялата страна да тръгнеш да си търсиш правата за нещо е абсурдно,а и после те изкарват виновен защото си засегнал нечий интереси,и съчувствам на колегата че е попаднал просто на такъв човек,под нечие крило,жалко за форума.
Колега, много си далеч от истината.Тук никой не е под ничие крило.Няма да давам примери, как потребители от платения раздели си заминаха заради некоректно отношение.
Колеги, никъде не е записано, че пратката трябва да се пусне от офис, това е нещо което се уточнява при "сделката".И аз съм получавал пратка от Краси_kn, която беше пусната врата офис, но не съм тръгнал да рева, че за радиатор, който тежи 3кг платих 12лв доставка.Така му е било удобно на продавача, така е направил.
Изведнъж всички тук почнахте да си ги вадите от .... под нечие крило бил, с връзки бил, айде стига глупости не ми се слушат!
Към колегата когото цитирам, внимавай с обвиненията!Какви интереси, за некви милиони ли говорим???Наистина почвате да пишете глупости.
Мога да кажа, че повечето морги в мобиле пращат пратките врата-офис.
Ако вие бяхте изгорели с доставката друга песен щяхте да пеете, особено колегата прасков, който ползва форума само за търговия.
така всеки избира какво да прави в даден форум,все пак не сме в северна корея ,относно пратките и аз имам много случаи в които даденият ;колега; не си е направил труда даже да отиде до офиса да си ги вземе пратките но това си е въпрос на възпитание на някои индивиди,а има и колеги които ще потвърдят че съм пращал пратки и за без пари или някакви символични цени,и това че не са се разписали в коректни,не значи че не могат да го потвърдят и винаги съм ходил лично до офис и той е на 2км от там където съм ,но никога не съм си и помислял да викна куриер защото ще оскъпя пратката,а и в много от случаите съм намалявал наложеният платеж понеже доставката идва много,най малкото че имам някаква съвест и знам че даденият човек е закъсал и ще направи разход който може би е непредвиден за него,но това е друга тема,относно за моргите това как пращат си е техен проблем щом има кой да им взима пратките при тия условия,аз никога не съм прибягвал до тяхна услуга а съм търсил и продавал части само във форума или частни лица в другите сайтове,не познавам дадените колеги но влезнах в спора че едва ли не колегата трябва да плаща огромна сума за доставка и в отказа си вие го принуждавате да го направи за да продължи да използва форума,някак си не ми се връзват нещата,и да си говорим мъжки,а не като модератори и потребители вие какво бихте направили,все пак е форум нали и трябва да си казваме дадени работи,кой прав кой крив,аз съм дотук както искате така го тълкувайте.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
praskov написа:така всеки избира какво да прави в даден форум,все пак не сме в северна корея ,относно пратките и аз имам много случаи в които даденият ;колега; не си е направил труда даже да отиде до офиса да си ги вземе пратките но това си е въпрос на възпитание на някои индивиди,а има и колеги които ще потвърдят че съм пращал пратки и за без пари или някакви символични цени,и това че не са се разписали в коректни,не значи че не могат да го потвърдят и винаги съм ходил лично до офис и той е на 2км от там където съм ,но никога не съм си и помислял да викна куриер защото ще оскъпя пратката,а и в много от случаите съм намалявал наложеният платеж понеже доставката идва много,най малкото че имам някаква съвест и знам че даденият човек е закъсал и ще направи разход който може би е непредвиден за него,но това е друга тема,относно за моргите това как пращат си е техен проблем щом има кой да им взима пратките при тия условия,аз никога не съм прибягвал до тяхна услуга а съм търсил и продавал части само във форума или частни лица в другите сайтове,не познавам дадените колеги но влезнах в спора че едва ли не колегата трябва да плаща огромна сума за доставка и в отказа си вие го принуждавате да го направи за да продължи да използва форума,някак си не ми се връзват нещата,и да си говорим мъжки,а не като модератори и потребители вие какво бихте направили,все пак е форум нали и трябва да си казваме дадени работи,кой прав кой крив,аз съм дотук както искате така го тълкувайте.
Така е колега, тук не е северна корея.Но пък ти ползваш форума само за твоя изгода, но знам, сега ще ми обясниш как си полезен на колегите, че им осигуряваш части.
Именно, говорим си мъжки, значи нека се смилим над единия колега, защото еди какво си, но да набутаме другия, защото той е моргаджия и може да си го позволи.
С излишните приказки спираме до тук, просто е излишно.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Лично мнение - като не са се разбрали единия си плаща доставката до него, другия си плаща връщането, случва се, такъв е риска да работиш с куриер. Ама да не отидеш в офиса и да пуснеш после оплакване е малко несериозна работа.
- Turbo_XD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: смени старата tds-ка с кон умрял :D
b00st написа:Лично мнение - като не са се разбрали единия си плаща доставката до него, другия си плаща връщането, случва се, такъв е риска да работиш с куриер. Ама да не отидеш в офиса и да пуснеш после оплакване е малко несериозна работа.
Еми така се прави

А не да прави мишкарски истории....

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Чак ми се струва нереална подобна полемика- спор за цената на доставката, за нещо, което е взето сигурно 10 пъти под реалната цена. Направо ме е срам ако темата попадне във форум за друга марка или някъде извън нашият форум- може спокойно да ни разнасят как за собствениците на великата марка BMW са проблем няколко лева отгоре за доставката на части втора ръка взети от автоморга. За това към колегата, който повдига въпроса- може би трябва да смениш колата, BMW не е евтин за поддръжка автомобил и ако си го взел за 1000лв. не означава, че годишната поддръжка ще е 10лв.
- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
zvetiko написа:Чак ми се струва нереална подобна полемика- спор за цената на доставката, за нещо, което е взето сигурно 10 пъти под реалната цена. Направо ме е срам ако темата попадне във форум за друга марка или някъде извън нашият форум- може спокойно да ни разнасят как за собствениците на великата марка BMW са проблем няколко лева отгоре за доставката на части втора ръка взети от автоморга. За това към колегата, който повдига въпроса- може би трябва да смениш колата, BMW не е евтин за поддръжка автомобил и ако си го взел за 1000лв. не означава, че годишната поддръжка ще е 10лв.
По същият начин ли би разсъждавал, ако цената за доставка е винаги за твоя сметка. Продавачът може да реши да пусне пратката с хеликоптер,защото няма никакво време. Хората решили да купуват части втора употреба,са решили да купят евтино,което включва и евтина доставка.
Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
Назад към Авточасти и аксесоари