:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F10

Re: :: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Мнение от bmwman » 30 Юли 2013, 17:59

Дойде време и аз да се запиша като "опарен".Некоректност от този потребител memberlist.php?mode=viewprofile&u=56854.Прати ми воден радиатор за Е36 за здрав,но като го монтирах още като наляхме антифриз текна,а като запалих направо взе да шурти отстрани.Веднага на момента му званнах вдигна и ми каза че радиатора билл му оставен от негов познат и не знаел че тече-а как така го продава като гарантира че е здрав!!Разбрах ме се да му го върна обратно по Еконт.Не си го взима от офиса и 5-6 пъти му звъня и лично тук му пиша нито вдига телефона нито отговаря на събщенето.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 30 Юли 2013, 18:39

Чакай сега, нека изясним някой неща.

1.Ти радиатора включи ли го към цената на датчика?
2.Радиатор в еконт няма как да се провери, той се проверява на колата, надявам се, че това ти е ясно.
3.Колко върви един радиатор и за колко си го дал твоя няма никакво значение.Щом някой търси здрава стока, дали ще му я дадеш за 5 или 50лв това си е твое решение, но стоката трябва да е здрава или ако има забележки, купувача трябва да знае за тях.

Писал съм му.

п.с Обявата на колегата не е била редактирана, проверено е!

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F10

Мнение от bmwman » 30 Юли 2013, 20:44

Писал съм на модератора подробно с описание на случая и дано да си има развитие както е било винаги тук.
Този път стана"крадеца вика дръжте крадеца"
а относно горното мнение с точките съм напълно съгласен-радиатор само след монтаж може да се тества,това колко върви радиатор по принцип няма значение ,35лв. ми каза и аз приех,и няма как да съм искал само датчика и да се съглася на 35лв. при положение че чисто нов датчик е 27-28лв. в зависимост от отстъпката която ползвам.И не съм бавил два дни а ще на същия ден след като го взех от Еконт след няколко часа беше монтиран и веднага се свързах по телефона с продавача(който ми каза че не бил негов и незнаел че тече) и се разбрахме да го върна по еконт както и направих,и от тогава телефона не се вдига нито ми е отговорил на личното съобщение и сега радиатора седи в Пловдив в Еконт :idea:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 31 Юли 2013, 10:51

Някой вече има червен банер под ника си.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30
Мечтае да кара: е30

Мнение от Станислав Попов » 07 Авг 2013, 18:31

Ето го:

http://www.bmwpower-bg.net/forums/membe ... le&u=32209

Не ,че нещо ама човека беше пуснал халогени за е30 на цена от 80 лева. Звъня, разбираме се давам му данните "колегата" казва "утре ти ги пращам а-у :yes:" и след обяд звъни и ми казва : "тука една жена дава 100 лева ,ако дадеш 100 ти ги давам на теб ако не на нея" :mhihi:

Не ,че кой знае какво ама.. това са к**венски номерца за мене :yes:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 08 Авг 2013, 9:44

E30-Kz написа:Ето го:

http://www.bmwpower-bg.net/forums/membe ... le&u=32209

Не ,че нещо ама човека беше пуснал халогени за е30 на цена от 80 лева. Звъня, разбираме се давам му данните "колегата" казва "утре ти ги пращам а-у :yes:" и след обяд звъни и ми казва : "тука една жена дава 100 лева ,ако дадеш 100 ти ги давам на теб ако не на нея" :mhihi:

Не ,че кой знае какво ама.. това са к**венски номерца за мене :yes:

Некоректност е, при положение, че сте се разбрали за цената.Но определено това са к**венски номера.Въпреки това нека видим какво ще каже колегата, защото и обявените цени в форума трябва да са актуални.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Станислав Попов » 08 Авг 2013, 11:13

Дано бъде честен. Щото общо взето се разбрахме по телефона, аз съм уважаващ себе си човек и уважавам статута си тук и винаги съм бил честен с колегите. Няма да тръгна да правя панаири така от нищо :yes:

Потребител
Аватар
Кара: Е 36
Детайли за колата: Дрифтачка

Мнение от THE PSYCHOLOGIST » 08 Авг 2013, 16:29

Здравейте колеги,разбирам "Е30-kz" за това,че го е яд за въпросните халогени,защото наистина си заслужават..Че да си дойдем на думата,не мисля да изпадам в задълбочени обяснения поради простата причина,че съм постъпил напълно коректно спрямо него:Обадих му се и му казах,4е дамата Елза А......а от Кюстендил се свърза с мен и ми предложи по добра оферта от 90лв. за халогените и аз и казах ,че ще и звънна след минута,когато проведа разговор с е30-кз. Звъннах и му обясних му,че имам оферта от 90лв.той замълча и каза ок,аз отвърнах че ще ги продам на нея и му пожелах да е жив и здрав и разговора приключи съвсем нормално.Не е имало от моя страна никакви пазарлъци!!! Не мисля,че е коректно от негова страна да си измисля подобни глупости,нека му напомня,4е пазалъците бяха от негова страна относно Еконт!!!Извинявам се от мое име на модератора за това,че го занимават с подобни безмислени махленски номера,заради моята тема.Пожелавам на всички повече-live&drive :driving: и успех..
THE PSYCHOLOGIST MOTORSPORT

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Станислав Попов » 08 Авг 2013, 18:05

:mhihi: Какво да се пазаря с тебе бре приятел правиш си точно к**венски номерца :idea: Мълчал съм бил ами какво да ти кажа "супер ,че след като се разбрахме ти си решил да ги дадеш за 100 лева не 90 както си написал по-горе ама и за 80.10ст. да ги дадеш тва пак си под нивото на един уважаващ себе си човек.
Разбрахме ли се да ми ги пратиш за 80 лева :?:
Бях ли готов да ти платя цената от 80 лева :?:
А ти продаде ли ги за 100 лева :?:
:no:

Ти си некоректен разбери го за себе си :idea:

Аз не съм умрял за тия халогени просто хората да си знаят ,че въртиш такива номерца за 20 лева :idea:

И не ми говори тука ,че съм си измислял :idea: Щото тоя който си ги измисля си ти :wave: и нека колежката каже за колко ги е купила от тебе ама и някакво даказателство да даде .
И ако наистина е за 90 лева още по-жалко за теб... за 10 лева к**рвенски номерца да въртиш добре ,че не става дума за нещо наистина важно .

Още един ЕДИТ

Виж сега когато ти се обадих и ти казах ще има ли коментар да ми дойдат на 80 лева с куриера ти какво каза бе мой.
Няма да има коментар и аз каза ОК пращай ги.. аз съм в правото си да пробвам :idea:
Ама не ти след тва да праиш тия цигании :idea:

Потребител
Аватар
Кара: Е 36
Детайли за колата: Дрифтачка

Мнение от THE PSYCHOLOGIST » 08 Авг 2013, 18:14

:clap: успех...
THE PSYCHOLOGIST MOTORSPORT

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Станислав Попов » 08 Авг 2013, 18:20

THE PSYCHOLOGIST написа::clap: успех...

Гениален отговор , всички разбрахме ,че си прав успех на тебе :mhihi:

Що не каза: Амии ако някой не ми даде повече пари ще ти ги дам :mhihi:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 08 Авг 2013, 18:44

THE PSYCHOLOGIST написа::clap: успех...

Колега, форума не е и-бей, в който може да се наддава за даден артикул, обявил си нещо за продажба с цена, обадил се е клиент и сте се разбрали, а след малко ти се отмяташ и искаш повече, аз така ги виждам нещата.
Дали има некоректност?Има!
Стига сте спорили по темата, защото тя няма да има край.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 09 Авг 2013, 0:10

От скоро ще има една новост при подобни не до там сериозни некоректности, но сега ще покажем нагледно как работи тя. Сега, поради тази ситуация, "THE PSYCHOLOGIST" няма да получи BAN, но... ще загуби правото си да пуска обяви/мнения в търговските раздели.

Всеки, който си мисли, че подобни ситуации могат да "минат метър" занапред да мисли отново... е, разбира се ако го интересува да има опцията да пише в търговските раздели. Четенето е свободно за всички, по всяко време.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Станислав Попов » 09 Авг 2013, 1:47

Супер ще се отсеят малко хората ,аз винаги малко или много съм разчитал на колегиалността тук :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 03 Сеп 2013, 13:35

Ето че за съжаление пак ми се налага да пиша тук :evil:
Колеги внимавайте с georgi_87
Този мишок ми продаде едни скапани ръждясали калници, след като изрично по телефона го попитах имат ли някъде ръжда, а той най нагло ми отговори "нямат ръжда, нямат удари, супер са си" :ranting: И за съжаление бях на работа и трябваше да пратя брат ми да ги вземе и да ги занесе при майстора и после като ги видях още преди да ги е сложил, те почти като мойте, ръба от вътрешната страна ръждясал и даже на места боята отвън подпухнала, с други думи неструват :banghead: Яд ме е само че нямаше време да му ги връщам щото колата трябваше веднага да се боядисва и да пътува за англия на по другия ден. За съжаление няма как да му ги върна, но много некоректно от негова страна така да лъже и да ме поставя преед свършен факт. Искам просто да се знае за тоз мишкаджия, който така нагло лъже за да си искара 100-те левчета :evil: Не поръчвайте от него просто, че 100% и друг ще завърти.
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари