:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: :: Случаи на некоректност ::
Развитие по случая с nikolai.dragnev - колегата е пълен лъжец и тука си позволи да излъже. В еконт пуснаха проверка и ми се обади мениджър да ме уведоми, че въобще не е ходил за пратката в офиса (плика не е отварян и е със същия входящ номер) и е потвърдил по телефона като са го питали. Също и отказва да ми плати разходите по доставките. Мисля, че най-добре той да не е част от този форум.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ще му оставим все пак правото (ако иска) да си каже позицията след последните разяснения от твоя страна...
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Тия дни мярнах че ^ivo^ влиза тук, в друг форум преди време ми беше продал чип за м42, чипа уж за моето ECU, обаче не работеше... да съм му го прател да го префлашне ама сега бил в чужбина, да съм пишел по-нататък. Писах но не ми отговори повече
през времето са минали през мен повечето ецу-та които се монтират на м42 и на нито едно не тръгна, пробутал ми е някакъв неуспешен експеримент
Пиша това да имате едно наум ако купувате от него 

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Миналата година юни месец имах обява за м3 е36 на части
на ЛС ми писа този хубавец http://www.bmwpower-bg.net/forums/membe ... le&u=12681
след уговорки стигнахме до зделка да му го пусна по Спиди с наложен платеж и с допълнително картер и сонда от е34 М50 за да го сложи на мотора
и да ми върне оригиналния картер и сонда от М3-то
минаха няколко седмици и картер йок
след няколко мои позвънявания въпросния твърдеше че не е сложил мотора и затова няма как да ми върне картера
минаха месеци и започна да не си вдига телефона
или ако го вдигнеше измисляше какви ли не оправдания
и така до днес докато с малко търсене разбрах че мишока имал и друг ник тук Борис Малинов http://www.bmwpower-bg.net/forums/membe ... le&u=12697
след кратък смс от мен че вече няма как да се скрие и има два вариянта или да ми плаща нещата или да ми ги върне
най накрая реши че нямал пари и днес щял да ми прати картера
последната лъжа от него беше че зградата в която е мотора била запорирана и няма как да влезне и да ми вземе картера
и днес след един разговор се оказа че е при мотора в момента и с всичката си наглост ми казва че гофретата на мотора била скъсана и дали съм можел да му я сменя след има няма 8 месеца
не съм описал дословно всичко защото вече дори не помня всички лъжи и оправдания но това е като цяло случая
та в този ред на мисли да хваща медала
на ЛС ми писа този хубавец http://www.bmwpower-bg.net/forums/membe ... le&u=12681
след уговорки стигнахме до зделка да му го пусна по Спиди с наложен платеж и с допълнително картер и сонда от е34 М50 за да го сложи на мотора
и да ми върне оригиналния картер и сонда от М3-то
минаха няколко седмици и картер йок
след няколко мои позвънявания въпросния твърдеше че не е сложил мотора и затова няма как да ми върне картера
минаха месеци и започна да не си вдига телефона
или ако го вдигнеше измисляше какви ли не оправдания
и така до днес докато с малко търсене разбрах че мишока имал и друг ник тук Борис Малинов http://www.bmwpower-bg.net/forums/membe ... le&u=12697
след кратък смс от мен че вече няма как да се скрие и има два вариянта или да ми плаща нещата или да ми ги върне
най накрая реши че нямал пари и днес щял да ми прати картера
последната лъжа от него беше че зградата в която е мотора била запорирана и няма как да влезне и да ми вземе картера
и днес след един разговор се оказа че е при мотора в момента и с всичката си наглост ми казва че гофретата на мотора била скъсана и дали съм можел да му я сменя след има няма 8 месеца

не съм описал дословно всичко защото вече дори не помня всички лъжи и оправдания но това е като цяло случая
та в този ред на мисли да хваща медала

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Няма връзка, ама понеже много ме е яд все още, да споделя и аз за човека на Гецата. Същия Борис, който се оказа в последствие Борислав, пуска точно преди седмица обява в мобиле за продажба на Е30-ка в Смолян. С него разговаря мой човек в града, който трябваше да погледне колата.Получил потвърждение, че колата е читава, се опитвам да се свържа с него, защото създавам организация да я купувам на следващия ден, което ми коства някакви усилия, защото Смолян ми е на 400 км в едната посока, а водя и втори шофьор. В разговора си с моя човек, същия Борис потвърждава че всичко е ОК, ама до там.На моите позвънявания отговаряше че боядисва , с пистолета в ръка е и после ще ми звънне, което така и не стана, а после престана да си вдига телефона. Дори да се е отказал да я продава, или каквото и друго да се е случило, можеше поне да си вдигне телефона и да каже две думи, хора сме ще се разберем, ама да се криеш като мишка, при положение че си пуснал обява, имаш клиент от на майната си, цената няма да ти бъде оспорена и със стотинка, е това не го разбирам. Та да имате едно наум ако закупувате от него Е30-ка.Извинявам се, че писанията ми не са точно по темата, моля да бъдат изтрити ако се счете за нужно.
only rear wheel drive
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Писал съм му.
- Infinite
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 316i compact
Искам да добавя в този списък колегата " Димитър Димитров ". Колегата постъпи доста несериозно - търсех кора за багажник за е36 компакт и той предложи. След като изяснихме детайлите относно доставката, тъй като аз съм от София, а той от Колодуй, той ми каза, че на следващия ден ще изпрати кората. Вече 5-ти ден чакам да я изпрати, но от него няма и помен, нито отговаря на личните ми съобщения.
Без Провокация Няма Прогрес !
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Пробва ли да се свържеш с него по телефона?
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
- Infinite
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 316i compact
cww написа:Пробва ли да се свържеш с него по телефона?
Преди малко, обяснението беше, че забравя. Обеща, че днес ще бъде пратена. Ще видим какво ще стане !
Без Провокация Няма Прогрес !
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Тази тема е за сериозни провинения... а не за някой, който не си се сетил да му звъннеш по телефона, а той просто забравя да ти изпрати нещо... бъдете малко по-сериозни.
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Infinite написа:cww написа:Пробва ли да се свържеш с него по телефона?
Преди малко, обяснението беше, че забравя. Обеща, че днес ще бъде пратена. Ще видим какво ще стане !
На мен ми я пращаше от месец

Ето..ucp.php?i=pm&mode=view&f=-1&p=4020270
Това е от една до две седмици от както съм я пойскал...и в последствие Не я пойсках повече.
Последна промяна vladi_a_i на 22 Фев 2013, 18:43, променена общо 1 път
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- cww
- Д-р Хаос
-
Напълно съм съгласен с Mollov, но тъй като станахте двама, си направих труда да пиша на колегата и сега очакваме да чуем и неговата гледна точка.
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
Здравейте колеги, както казах и днес по телефона на колегата / които ми се обади явно след като е попитан тук дали се е свързвал по телефона с мен / имам сериозен ангажимент до 18ч. в последните дни и съм възпрепятстван да отида до еконт в колата си возя както 2 кори за компакт така и още няколко детайла подготвени за пращане.
п.п Изпратено на: 17 Фев 2013, 17:10
от Infinite
Няма проблем, аз не бързам за никъде
ще се защитя въпреки че не виждам смисъл, колегата ме увери че не бърза и счетох за ненужно да ангажирам човек да ходи да я праща вместо мен.
п.п Изпратено на: 17 Фев 2013, 17:10
от Infinite
Няма проблем, аз не бързам за никъде

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Вината за съзадалата се ситуация с колегата Гецата е изцяло моя, картера който трябваше да му върна, вече е при него по направена справка в Еконт.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- cww
- Д-р Хаос
-
Благодаря на колегата Д. Димитров, че бързо отговори и изясни ситуацията.
Приемам, че случай на некоректност тук няма, а просто се касае за дребно недоразумение.
И призовавам всички колеги за повече търпение. В крайна сметка не всички са с професия търговец на части, имат си други задължения и ангажименти, и не винаги могат да реагират на мига.
А тези, които искат да пишат тук, най-напред да се свържат с отсрещната страна, да поговорят, да се опитат да разрешат проблема и ако в крайна сметка не се разберат, едва тогава да прибягват до тази тема.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Приемам, че случай на некоректност тук няма, а просто се касае за дребно недоразумение.
И призовавам всички колеги за повече търпение. В крайна сметка не всички са с професия търговец на части, имат си други задължения и ангажименти, и не винаги могат да реагират на мига.
А тези, които искат да пишат тук, най-напред да се свържат с отсрещната страна, да поговорят, да се опитат да разрешат проблема и ако в крайна сметка не се разберат, едва тогава да прибягват до тази тема.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Назад към Авточасти и аксесоари