:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Един - за мене си, че бях некоректен към LeX. Много кофти се получи.
Цялата история:
LeX продаваше ръкавици за шофиране. Исках да ги пробвам и да ги купя. Обаче нали съм гении - два дена преди това ми спряха телефона, понеже съм си превишил лимита( България, какво да се прави, вместо да ми се обадят и да питат искам ли увеличаване на тоя лимит). Бях принуден да го давам на лични, което избягвам по принцип, но ръкавиците бяха много блазнещи.
LeX ми предложи да го намеря на Спортна София, ама аз понеже съм кух и нямаше как да го позная реших да се уговорим конкретно за някой следващ ден за среща някъде.
Тази среща трябваше да бъде преди 2 часа, в 19:00 на Боянското ОМВ.
Бивайки неспал от 2 дена към 16:00 грохнах на едно диванче и захърках.
Както се досещате - се успах за срещата. Събудих се в 19:20, писах набързо един смс на човека от МТел, че съм се успал и газ към ОМВто на Бояна. Живея в Изток и ми трябваха малко повече от 15 мин да стигна дотам. Все още таях надежда да ме чака. Ама нъц. Докато пътувам натам звъня на оператор, да ми вдигнат лимита на 150лв., ала-бала...
Стигнах, и разбира се - LeX го нямаше. Обадих му се, извиних му се и толкова.
И тук ти се извинявам, колега, че се получи толкова неприятно.
Толкоз. Дайте ми едно минусче.
Цялата история:
LeX продаваше ръкавици за шофиране. Исках да ги пробвам и да ги купя. Обаче нали съм гении - два дена преди това ми спряха телефона, понеже съм си превишил лимита( България, какво да се прави, вместо да ми се обадят и да питат искам ли увеличаване на тоя лимит). Бях принуден да го давам на лични, което избягвам по принцип, но ръкавиците бяха много блазнещи.
LeX ми предложи да го намеря на Спортна София, ама аз понеже съм кух и нямаше как да го позная реших да се уговорим конкретно за някой следващ ден за среща някъде.
Тази среща трябваше да бъде преди 2 часа, в 19:00 на Боянското ОМВ.
Бивайки неспал от 2 дена към 16:00 грохнах на едно диванче и захърках.
Както се досещате - се успах за срещата. Събудих се в 19:20, писах набързо един смс на човека от МТел, че съм се успал и газ към ОМВто на Бояна. Живея в Изток и ми трябваха малко повече от 15 мин да стигна дотам. Все още таях надежда да ме чака. Ама нъц. Докато пътувам натам звъня на оператор, да ми вдигнат лимита на 150лв., ала-бала...
Стигнах, и разбира се - LeX го нямаше. Обадих му се, извиних му се и толкова.
И тук ти се извинявам, колега, че се получи толкова неприятно.
Толкоз. Дайте ми едно минусче.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
Ще пиша и аз тук за един случай, знаейки че е безсмислено да се оплаквам и да пискам по форума като някой мрънкач и без идеята за писане на разни минуси и плюсове, ама поне някой може да си извади поука за в бъдеще при подобни случки.
Колегата genchovw (Евгени) си продаваше колата (Е34 525тдс) тия дни. Хареса ми, хубав екземпляр, викам аре, кво като е чак във Варна, юрнах се от София, врътнах над 1000км за няма и денонощие. Видях колата на място, бях си приготвил капаро даже, но колегата отказа да го вземе с идеята да търси все пак бартер за кола, която го интересува. Уговорката беше на честна дума реално погледнато - ако не стане в скоро време някой бартер, ми я продава на мен. Цената не съм я коментирал изобщо, щях да си платя толкова, на колкото беше обявена. Въпреки уговорката се оказа, че после се е виждал и с друг кандидат-купувач, на когото той уж първоначално отказал, понеже колата била обещана вече. Но, ето че днес ми се обади да ме осведоми, че ще я продаде на другия човек, понеже му предложил повече пари.
Нищо против желязната логика на парите, но предварителната уговорка не включваше изобщо нови кандидат-купувачи, освен такива с кола за бартер. А пък Евгени имаше вид на сериозен човек. Доста разочароващо за мен като цяло, явно честната дума на един мъж вече не е това, което беше... А парите, похарчени за път и нощувка, ще си ги окача на ухото...
С това нямам за цел да съдя по някакъв начин колегата, защото нямам и такова право, направил е, както е преценил, може би моите разбирания за нещата са различни.
Колегата genchovw (Евгени) си продаваше колата (Е34 525тдс) тия дни. Хареса ми, хубав екземпляр, викам аре, кво като е чак във Варна, юрнах се от София, врътнах над 1000км за няма и денонощие. Видях колата на място, бях си приготвил капаро даже, но колегата отказа да го вземе с идеята да търси все пак бартер за кола, която го интересува. Уговорката беше на честна дума реално погледнато - ако не стане в скоро време някой бартер, ми я продава на мен. Цената не съм я коментирал изобщо, щях да си платя толкова, на колкото беше обявена. Въпреки уговорката се оказа, че после се е виждал и с друг кандидат-купувач, на когото той уж първоначално отказал, понеже колата била обещана вече. Но, ето че днес ми се обади да ме осведоми, че ще я продаде на другия човек, понеже му предложил повече пари.
Нищо против желязната логика на парите, но предварителната уговорка не включваше изобщо нови кандидат-купувачи, освен такива с кола за бартер. А пък Евгени имаше вид на сериозен човек. Доста разочароващо за мен като цяло, явно честната дума на един мъж вече не е това, което беше... А парите, похарчени за път и нощувка, ще си ги окача на ухото...
С това нямам за цел да съдя по някакъв начин колегата, защото нямам и такова право, направил е, както е преценил, може би моите разбирания за нещата са различни.
- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
То това не е точно не коректност, но да си кажа.
Вчера се събираме на ОМВ Люлин, и колегата Biankonero, ми пише че иска да види Nokia-та която продавам.Аз му я нося той я гледа 30мин. и казва че му харесва и че ще я вземе.
Но тази сутрин, колегата Biankonero ми звъни, и ми казва че това не е неговия тип телефон.И ме уговаря да му върна парите.
Е това е, да се знае кой какъв е.
Вчера се събираме на ОМВ Люлин, и колегата Biankonero, ми пише че иска да види Nokia-та която продавам.Аз му я нося той я гледа 30мин. и казва че му харесва и че ще я вземе.
Но тази сутрин, колегата Biankonero ми звъни, и ми казва че това не е неговия тип телефон.И ме уговаря да му върна парите.
| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
..
Абе то и аз несъм много сигурен кои е некоректен ама понеже е такава темата и аз реших да се включа в нея с преживяното от одавна.....случката беше много простичка сдубих се с първото си БМВ Е30 и от брато научих за форума и реших да се регистрирам....мина се малко време и на колата и се развали хидравличната рейка....поразрових на сам на там и открих тема на напално непознат за мен до тогава човек на име "СОНИ", че продава такава само, че механична...викам си сега това дали ще стане дали не ама айде да му званна да го питам...човека любезно ми убесни, че рейката става, че няма проблеми да се монтира и аз такав "ОК" ще говоря с моя маистор и ако и той каже "ДА" я взимам....както се досещате точно това каза и маистора...проблема обаче идва малко по касно....Сони ме предупреди, че карето или там както се казва на курмилния прът е малко по дълго от на хидравликата и ще ми го даде ама има малък луфт...аз му казвам няма проблеми ако ми гарантираш че няма да се пребия някъде....съответно повярвах и го взех...до тук от изторията разбрахте същината на зделката...попринцип Сони искаше за всичките чаркаляци някакви 60-80лв което небеше проблем и аз му предложих др."Ако искаш аз ще ти дам моята реика, заедно с помпата малената, казанчето за маслото и всичко което варви към нея"...естествено в този случаи аз съм на зат но това нямаше никакво значение за мен, по важното беше, че колата ми ще тръгне отново на път......НО уговорката ни беше да ми даде неговата да закарам колата на маистор и той до два дена да си получи неговото
но както можете да се досетите не винаги думата на маистора е спазена и колата ми беше почната почти една седмица след като взех реиката от Сони...следователно той неможа да си вземе от мен обещаното на време за което още тогава му се извиних но независише от мен....след като му занесох реиката той спомена колко съм го прецакал защото я е бил спазарил да я продаде на клиент и сега онзи бил се отказал....казвам знам че се забавих но просто немога сам да си я сменя и затова незнам какво да ти кажа и мен ме прецакаха следователно и аз те прецаквам и аз
....от тогава неми се е налагало да ползвам услуги за части от него и несме се виждали....после продадох колата и наскоро се здубих с Е36 и викам айде нали съм се завърнал в сектата
ще поразгледам какво ново има в форума....натъкнах се на тази тема http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 7&start=15 писах на момчето но одговор няма....и онзи ден много интересно беше че го засяках долу в центъра и викам я направо да го питам че може и да нее видял писаното..."Ей пич, ти беше Сони нали...? ...Да... "Писах ти в темата за бронята, продал ли си я..? ...Не... А може ли да я видя...? ..Ми НЕ на теб няма да тия продам.... Съответно аз
...Сега пак какво стана....одговор нямам сигорно ми е сърдит за онази случка но немога да го разбера разбирам да съм го метнал като онези момчета дето той споменава ама несъм...Сори готин ама няма причина
и ако все пак си промениш мнението пиши на Лс....а колкото до колегите във форума понякога търсете вина не само в др. ами и каде може да сте сбъркали и вие 

- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
Re: ..
bavareca_86 написа:това 4е те е попитал дали може да я варне,не зна4и 4е е некоректен,или аз греша нещоNasic написа:То това не е точно не коректност, но да си кажа.
Чети внимателно, пък и сме мъже на по 30г. , не знам как си е купувал колата пича, дано продавача не се е видял в зор.
Според мен това са някакви детински номера, на ти си ми куклите дай си ми парцалките.
Според мен така не се върши работа.
| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
- Гост
-
Абе стига си мрънкал тука бе, като не искаш да си я вземеш обратно що не ми каза? Питах ли те? Питах те. Казах ли ти, че ако не си я вземеш няма проблем, ще я пусна аз за продажба? Казах ти, ти се съгласи да си я вземеш обратно а сега се жалиш тук? Оставих ли ти и некой лев за еднодневното забавяне - оставих ти...Нямаше да пиша нищо, ама с тия изводи за това кое как съм си купил и кой се е озорил удари гъзо у тавана... ако искаш нещо да ми кажеш - имаш ми и телефона, може и по сбирките. Ако не знаеш - мъжете говорят в очите, не мрънкат над клавиатурата... че нещо и за мъже гледам споменаваш... Айде, и друг път имай смелост да отказваш, не да мрънкаш после...
Последна промяна Гост на 18 Мар 2009, 11:37, променена общо 1 път
- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
Нещо против да пиша, че после си искаш парите след като си го гледал и купил?Не мисля че си прав.Това че ми се обади сутринта супер ме изненада, от пръв поглед се виждаше че си по-печен, ама .... !
Ок така да остана, кой мрънкал мрънкал, кой си взел нещата взел.Аре лека.
Ок така да остана, кой мрънкал мрънкал, кой си взел нещата взел.Аре лека.
| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
BMW дизаин написа:.............
Правилно си схванал, заради онази случка ти отказах, просто ми писна когато един ме прекарат по една или друга причина, да си трая, в този случай си отстоявах пронципите. А да ти кажа, тогава се разсърдих, защото не помня точно, но може би една седмица, да не кажа повече ни вест, ни кост от теб, ако се беше обадил да кажеш каква е хавата, нямаше да се стигне до тук, но теб те няма, аз лъжа човека и респективно се излагам аз. Същия е случая и с историята написана малок по-нагоре от мен, заради двама души, на които съм им гласувал доверие, се излагам пред клиент. Същото отношение занапред ще получат и те. Това е, аз имам интерес да си продам бронята, щото хем няма да ми пречи, хем ше зема и лев, но не всичко е пари приятели

- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
Да ок значи поне знам в какво съм бил некоректен към теб..моя грешка е че несъм звънал (а можеби е трябвало) но като се замисля ако го бях строрил щеше пак да те излъжа нещо...засажеление на маисторите вяра неможе да се има, а когато зависиш от тях понякога така става....sonny написа:BMW дизаин написа:.............
Правилно си схванал, заради онази случка ти отказах, просто ми писна когато един ме прекарат по една или друга причина, да си трая, в този случай си отстоявах пронципите. А да ти кажа, тогава се разсърдих, защото не помня точно, но може би една седмица, да не кажа повече ни вест, ни кост от теб, ако се беше обадил да кажеш каква е хавата, нямаше да се стигне до тук, но теб те няма, аз лъжа човека и респективно се излагам аз. Същия е случая и с историята написана малок по-нагоре от мен, заради двама души, на които съм им гласувал доверие, се излагам пред клиент. Същото отношение занапред ще получат и те. Това е, аз имам интерес да си продам бронята, щото хем няма да ми пречи, хем ше зема и лев, но не всичко е пари приятели

- 520_i
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525
Купих бъбреци фейстлиф за е39 от "колегата" Илко К.Д. след като 3-пъти ме увери,че са оригинални!!!! Оказаха се пълни ментета!!!!!!
Изпрати ми ги с наложен платеж без опция да отворя пакета преди да го плата.

Изпрати ми ги с наложен платеж без опция да отворя пакета преди да го плата.

Некоректен купувач: Борислав Иванчев от Враца, тел. 0878230691.
2 седмици седи пратката в Еконт Враца, не е отишъл да я вземе. Първите няколко пъти, в които ми вдигна от офис телефона ми и служебния GSM ме уверяваше, че тъкмо отива натам и е имал работа. После престана да си вдига телефона.
Не знам nick, свърза се с мен по телефона директно. Няма нужда да го псувам, той сам ще се наиграе някъде. Това са 20лв. назад от български селски морафетчета... Както и да е, живи и здрави!
2 седмици седи пратката в Еконт Враца, не е отишъл да я вземе. Първите няколко пъти, в които ми вдигна от офис телефона ми и служебния GSM ме уверяваше, че тъкмо отива натам и е имал работа. После престана да си вдига телефона.
Не знам nick, свърза се с мен по телефона директно. Няма нужда да го псувам, той сам ще се наиграе някъде. Това са 20лв. назад от български селски морафетчета... Както и да е, живи и здрави!
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....и така по темата за нелоялните потребители във форума. Героят на моя малък разказ е Kristopher. Момчето си купи от мен акумулатор- уговорката ни беше, да го монтира и в следващите два дни ако има проблеми да ми го върне. Акумулаторът до последно е каран от мен с предишната ми кола- просто така стана, че се продаде автомобилът без него. Не е бил каран около две-три денонощия максимум. идва Kristopher - давам му акумулатора- всичко е точно. Минават се десетина дни- не се обажда. В един момент започва да ме засипва с ЛС-та и да ме обвинява че акумулаторът видиш ли не бачкал! викам му- нали имахме уговорка- следващите два дни?! той- не та не! аз съм му го бил дал повреден, искал съм да го набутам с парите и прочие.....понеже е голяма досада и плачко, правя аз всичко възможно да намеря време и да му върна крупната сума от 50 лева и да видя какъв е казуса с акумулатора! оказа се, че нещо е дадено на късо в него и е за изхвърляне. Интересно ако аз съм му го дал повреден как до последно колата ми е палила с него? или седейки се е саморазрушил? явно в спорната ситуация някой лъже- и това не съм аз! и така в крайна сметка аз продадох работещ акумулатор на Kristopher, той ми върна повреден и си взе парите обратно, като на всичкото отгоре се опита и да ме изкара виновен!
Имайте предвид, че същия индивид се занимава и с продажба на коли, така че имайте едно на ум ако въобще мислите да се захванете с такава личност! Гледам сега се е захванал да продава едно червено кабрио 3-ка....
http://www2.mobile.bg/pcgi/main.cgi?top ... 1807308591
Имайте предвид, че същия индивид се занимава и с продажба на коли, така че имайте едно на ум ако въобще мислите да се захванете с такава личност! Гледам сега се е захванал да продава едно червено кабрио 3-ка....
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
alexsch написа:....и така по темата за нелоялните потребители във форума. Героят на моя малък разказ е Kristopher. Момчето си купи от мен акумулатор- уговорката ни беше, да го монтира и в следващите два дни ако има проблеми да ми го върне. Акумулаторът до последно е каран от мен с предишната ми кола- просто така стана, че се продаде автомобилът без него. Не е бил каран около две-три денонощия максимум. идва Kristopher - давам му акумулатора- всичко е точно. Минават се десетина дни- не се обажда. В един момент започва да ме засипва с ЛС-та и да ме обвинява че акумулаторът видиш ли не бачкал! викам му- нали имахме уговорка- следващите два дни?! той- не та не! аз съм му го бил дал повреден, искал съм да го набутам с парите и прочие.....понеже е голяма досада и плачко, правя аз всичко възможно да намеря време и да му върна крупната сума от 50 лева и да видя какъв е казуса с акумулатора! оказа се, че нещо е дадено на късо в него и е за изхвърляне. Интересно ако аз съм му го дал повреден как до последно колата ми е палила с него? или седейки се е саморазрушил? явно в спорната ситуация някой лъже- и това не съм аз! и така в крайна сметка аз продадох работещ акумулатор на Kristopher, той ми върна повреден и си взе парите обратно, като на всичкото отгоре се опита и да ме изкара виновен!
поне ми върна парите та не ме е яд поне за тях, освен 4е ме излага6 публи4но пред хората тук

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
alexsch написа:уговорката ни беше, да го монтира и в следващите два дни ако има проблеми да ми го върне. Акумулаторът до последно е каран от мен с предишната ми кола- просто така стана, че се продаде автомобилът без него. Не е бил каран около две-три денонощия максимум. идва Kristopher - давам му акумулатора- всичко е точно. Минават се десетина дни- не се обажда.
kristopher, не знам за тебе, ма като чета това, а ти не го оборваш че е другояче не знам кой е некоректният....

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Лошо, колеги, лошо- зачетох я тая тема в детайли и разбирам, че много ги има такива случаи! моята дума не струва 50 лева (нито 100 нито 5000) искам като излеза сутрин от нас да мога да гледам хората в очите с чиста съвест! точно за това и направих невъзможното да отида и да видя какво точно е станала с акумулатора. но когато Кристофър трепереше дали ще си види отново парите цивреше- вика ми: "българска работа- дай сега да преебеме някой!" ама когато се оказа, че той всъщност преебава- вече филма стана друг- "о-о-о-о-х! гот ми е! взех си кинтите! оня да го духа сополив!" нямам думи да изразя разочарованието си!
Назад към Авточасти и аксесоари