:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
Re: :: Случаи на некоректност ::
Изкам да обясня на колегите които поръчват части и след това се правят на ударени,че не им е мястото в този форум,тази седмица имам същият случай с колегата-hanshark-светлозар янев от пловдив ,на който му изпратих датчик за позицията на дроселовата клапа или-тпс,и вече една седмица не е потърсен в офиса а и телефонният номер е невалиден,нестига че ме размотава 2 седмици да му меря клапата и междуболтовото разтояние,а и накрая той предложи цената и ми даде данни да го пращам и сега се прави на интересен за 10лв, имаме телефони в 21ви век живеем ако си е намерил друг или не го е изкал да звънне и да каже че не го изка и толкова ето личните които ми е пратил
Предишното ЛС | Предишно ЛС | Следващо ЛС
Заглавие: дроселова клапа
От: hanshark
Изпратено на: 06 Юли 2011, 21:54
До: praskov
Съобщение
Колега клапата седили още?
Ако да кажи ми какво е фи-то на отвора на дросела и ми премери разтоянието между 4 болта на късата и дългата страна,че ще я ползвам за друга кола.
Заглавие: Re: дроселова клапа
Изпратено на: 22 Юли 2011, 20:24
Съобщение
Клапата ми е малка, тпс ако е читав мога да го взема за 10 лв.
Предишното ЛС | Следващото ЛС | Предишно ЛС | Следващо ЛС
Изпратено на: 22 Юли 2011, 21:48
Съобщение
Светлозар Янев гр.Пловдив за офис Еконт жк.Тракия до поискване 0885915509
Надявам се ,че не прескача тпса.
Съобщение
Ако да кажи ми какво е фи-то на отвора на дросела и ми премери разтоянието между 4 болта на късата и дългата страна,че ще я ползвам за друга кола.
Съобщение
Съобщение
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Писах му на hanshark.
- moni4ka_f
- Потребител
-
- Кара: e36
ето снимките от geshev- че тои неможе да ги качи снимано е всичко
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Geshev- написа:сега какво ще кажете за ПЕРФЕКТНИТЕ КОРИ ??????
Чакаме колегата да се изкаже, ние какво очакваш да ти кажем.
А, аз чакам на лично да ми обясниш, как моничка_f е писала от твоя профил и ти от нейния.Как така моничка се казва Александър в тази тема viewtopic.php?f=134&t=250971&start=0
Май Александър си ти или греша

Към колегата 100QN40, ако това са твоите кори, кое им е перфектното.
Виж дали телефона на Гешев е като този в тази тема viewtopic.php?f=134&t=250971&start=0
ето телефона същия е
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Geshev- написа:ето телефона същия е
Благодаря за потвърждението!
За умишлено нарушаване на правилата ти получаваш еднопосочен билет към БАНановите републики, без право на завръщане.
moni4ka_f едномесечна почивка, като губи право да пуска обяви в търговските раздели.При повторно нарушение на, което и да е правило я пращам при теб да си гугукате.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
След това потвърждение от ваша страна, г-н Гешев, изведнъж нещата придобиха съвсем друга светлина... защото:
"6. Потребители с по-малко от 100 мнения нямат право да публикуват обяви, а само да пишат отговори по съществуващи теми. Изключение правят потребителите с регистрация, по-стара от 12 месеца."
и
"12. Обява може да бъде пускана единствено от името на притежателя на стоката (продавача). Не се позволява пускането на обяви от името на друг човек или да се предоставят координати за връзка с цел предоставяне на повече информация от друго лице, различно от продавача."
=
Перманентен BAN за теб и 1 месец наказание за "приятелката ти". След 1 месец приятелката ти ще може да пише по теми, но няма да има право да пуска обяви в търговските раздели. Това е щото умишлено се опитвате да заобикаляте правилата на форума.
"6. Потребители с по-малко от 100 мнения нямат право да публикуват обяви, а само да пишат отговори по съществуващи теми. Изключение правят потребителите с регистрация, по-стара от 12 месеца."
и
"12. Обява може да бъде пускана единствено от името на притежателя на стоката (продавача). Не се позволява пускането на обяви от името на друг човек или да се предоставят координати за връзка с цел предоставяне на повече информация от друго лице, различно от продавача."
=
Перманентен BAN за теб и 1 месец наказание за "приятелката ти". След 1 месец приятелката ти ще може да пише по теми, но няма да има право да пуска обяви в търговските раздели. Това е щото умишлено се опитвате да заобикаляте правилата на форума.
praskov написа:Изкам да обясня на колегите които поръчват части и след това се правят на ударени,че не им е мястото в този форум,тази седмица имам същият случай с колегата-hanshark-светлозар янев от пловдив ,на който му изпратих датчик за позицията на дроселовата клапа или-тпс,и вече една седмица не е потърсен в офиса а и телефонният номер е невалиден,нестига че ме размотава 2 седмици да му меря клапата и междуболтовото разтояние,а и накрая той предложи цената и ми даде данни да го пращам и сега се прави на интересен за 10лв, имаме телефони в 21ви век живеем ако си е намерил друг или не го е изкал да звънне и да каже че не го изка и толкова ето личните които ми е пратил
Съобщение
Съобщение
Съобщение
Писал съм ти лично и пак ще го кажа ,никой не ми се е обадил ,че имам пратка а това ми трябва.И само не ми стана ясно как от събота до сега мина една седмица.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Значи да се надяваме, че ще си вземеш пратката?
Много ясно ,че ще си я взема.Пич съм бил цял живот и такъв мисля да си остана,просто има лошо стечение на обстоятелствата пък и всеки има и други ангажименти.А колегата прасков по добре да е малко по търпелив, не да ми скача на 4 ден или-ако е пуснал пратката събота сутринта по еконт по рано от понеделник няма да пристигне, защото еконт работят събота до обяд.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
И този случай е приключен!
колегата писа утре каза че отива да си го вземе,и не ти скачам, казах ти няколко пъти се опарвам от някакви отворковци и вече ми писна затова и пуснах тема,така че за мен всичко е приключено без задни мисли.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
100QN40 написа:Става въпрос за колегата "Geshev-
С Гешев случая го приключихме (и то не заради корите ти), ама искам да те питам теб нещо:
"[26.7.2011 г. 10:03:38] Стоян Котларов каза: корите са перфектни
[26.7.2011 г. 10:03:41] Стоян Котларов каза: няма увиснало
[26.7.2011 г. 10:03:44] Стоян Котларов каза: и т.н."
Според твоите думи, корите са перфектни... каквото и да значи това според теб.... "няма увиснало"... сега.... поглеждайки снимките, те показват друго.... какво обяснение имаш в случая? От това зависи дали и ти няма да отнесеш наказание за некоректно описание на стоката.
Назад към Авточасти и аксесоари