:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 с PVC мотор

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от sharkvn » 23 Юли 2011, 20:18

Точно за това съм казал всичко какво се е случило на мотора за да си прецени сам приятеля ти и се разбрахме като го види и прегледа ако му има нещо да го върне в рамките на 2 седмици а той даже не ми се обади да каже че в определения срок още не го е прегледал да го изчакам примерно още малко а ми звъни след 2 месеца.Опитай да си купиш нещо от магазина с гаранция 2 седмици и после го върни след 2 месеца дали ще ти признаят гаранцията и ще ти върнат парите
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: С 45-ти номер

Мнение от todor kerin » 23 Юли 2011, 20:37

sharkvn написа:Точно за това съм казал всичко какво се е случило на мотора за да си прецени сам приятеля ти и се разбрахме като го види и прегледа ако му има нещо да го върне в рамките на 2 седмици а той даже не ми се обади да каже че в определения срок още не го е прегледал да го изчакам примерно още малко а ми звъни след 2 месеца.Опитай да си купиш нещо от магазина с гаранция 2 седмици и после го върни след 2 месеца дали ще ти признаят гаранцията и ще ти върнат парите

И си прав и не си,най-добре се разберете по телефона като хората без нерви,тук нищо няма да направите,най много някой да отнесе наказание.В такива ситуаций всеки има изблик на нерви в повечко,ама големи хора сте.Най-лесно е да кажеш,"ама той ми каза духай,или мухай,или незнам си кво и тва ме освобождава от отговорсост".
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 23 Юли 2011, 20:43

todor kerin написа:
sharkvn написа:обясних ли ти какво се е случило на мотора че е замръзвал и че има риск да му има нещо

Аз не мога да разбера кво толкова се чудиш,че блока е спукан,като е замръзвал мотора....а и ако незнаеш при удъра също има голяма вероятност да се спука.Просто си продал боклук,който трябва да си прибереш.

Ще те помоля да не се обаждаш повече, защото не си страна по случая и твоите словоизияния нямат място тук...

Към "жалващият се" - към момента няма основания за наказание на sharkvn, при така поставените условия, които ти явно не си уважил в последствие... явно си приел да пробваш мотора при подадена информация, че може да има проблем, явно си се съгласил с 2-те седмици срок... 2 месеца не са две седмици... и аз нямаше да се навия да си прибера мотора при тези условия... съгласяваш се за нещо, а после сам не уважаваш обещаното... на мен ми го приложиха подобен номер, като аз се съгласих да си взема обратно частта... само че в момента, в който мога да я тествам и разбера, че всичко й е ОК, BAN-а лети с пълна сила... просто не може да взимате чаркове втора ръка, които след 2 месеца да искате да връщате... за тия два месеца може да са се случили много неща. А ти дори не си предупредил човека, че няма да можеш да спазиш 2-седмичният срок.

А и с това "ДУХАЙ" не си помагаш изобщо. Явно толкова и ти пука за ситуацията.

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 23 Юли 2011, 21:29

блока Там се пука от дюлгерско качване на глава :winky:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sharkvn » 23 Юли 2011, 21:53

Не бягам, моята отговорност беше в срок от 2 седмици от там нататък е добра воля която аз имах преди да почнат да се опитват да ме заплашват и да ме обиждат пазих парите 3 седмици даже ама 2 месеца минаха и ако колегата беше подходил както трябва щях да му вляза в положението понеже и аз съм си патил много от "майстори" не слагам всички под общ знаменател, но има такива на които не им пука че даваш една чанта с пари имам предположение какво се е случило казвам "предположение" защото така и не ми се обясни причината защо чак след 2 месеца разбират че тоя блок не бил наред.Колегата явно наистина събира доста части това отнема време без всички части майстора няма да му почне колата защото не може да я завърши и започва едно бързане което е голяма грешка и в търсене на другите части и други проблеми забравя за известно време за нашата уговорка от там му остава да се надява всичко да е наред обаче след като събира всичко се почва сглобяването и излизат други проблеми и ядове и даване на пари естествено е да е много ядосан и понеже няма в кой да търси причината решава че аз съм го прецакал.Не мисля че заслужава БАН и без това сигурно му пуши главата, не съм целял това като написах каква е цялата история.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 23 Юли 2011, 23:32

brinder написа:значи такава била работата а колега sharkvn аз искам да те пусна като некоректен,

Извинявам се на колегите модератори :bchug:
Аз съм пряк свидетел(да не кажа участник) на случващото се :confused: Мисля,че не си прав колега с тези коментари...Оговорката ви е беше една,сега го нападаш след като не я спази...Ясно чакал си майстора си и явно нямаш необходимите познания за да го пробваш блока.Шарка също няма тези познания и ти го е казал още при пазарлъка-че не знае в какво състояние е и че ако откриете че е сцепен или въобще дефектен в срок от две три седмици ще приеме рекламацията.Ама те са минали два месеца забога-ние също можем да кажем същото като вас-че сте некоректни ,защото не се знае вие кво сте го правили ;)
Така че не така с лошо -всеки си е прав сам за себе си :yes:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от brinder » 24 Юли 2011, 21:28

ми кво да сме го правили блока , измихме блока и цепката се видя , блока не сам го и качвал на кола . и колега когато ти се обадих първия път аз ти предложих да ми върнеш час от парите поне за да не се набутвам толкоз и ти ми отговори че нямаш пари и няма как да стане ,недей да казваш е ти си предложил и аз съм отказал щот не беше така .за ситуацията наистина ми пука щот сега пак ще давам пари който вече съм дал но както и да е ? също така ми каза че си качвал и друга глава и пак е имало проблем .но не каза че проблема е в блока. не искам да се разправям вече дано си забогатял с тези пари но за мен ти си ме прецака .сега си събирам двиг и се надявам да няма проблеми и да му се радвам колкото мога . хората който бяха там видяха кво стана . не мислля е аз заслужавам бан понеже в ситуациата ти си доволен от стеклите се обстоятелства. ясно ми е че купуваме части втора употреба и винаги има риск но това е некоректност от страна на продавача . но ако се поставите на мое място и събирач части доста време и накрая излезе че пак си почти отначало .......... :banghead: заради някои че си е продал 50 кг желязо за 350 лв .вие как бихте говорили с него кат ви каже нямам пари сега дори и след като си поискал част от сумата .

мисля колега да спрем до тук с разправията не мога да те обеждавам че е твоя вината след като ти вече знаеш че е твоя и се правиш на светец ,
Последна промяна brinder на 27 Юли 2011, 17:39, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sharkvn » 24 Юли 2011, 23:05

И на мен ми каза и тук си написал че цепката е на 6ти цилиндър от вътре какво общо има миенето нямало е как аз да я видя тая цепка може би е трябвало и аз да го завъртя да огледам цилиндрите ама аз и не съм толкова компетентен да знам къде да гледам за цепка с тая идея ти го пратих да го огледа майстор.Не съм качвал никаква друга глава вече за не знам кой път го пиша и ти обяснявам мотора нямаше проблеми, колата си беше на ход до като не я блъснах и когато щях да слагам мотора в друго купе видях че главата се е пукнала от замръзване защото беше с вода а не антифриз щях да го правя но се отказах понеже за читава глава ми трябваха тогава 600 лв. и се отказах вземах друг мотор и всичко това е без значение защото се разбрахме да го видиш и ако не става да го върнеш в срок от 2 седмици а не 2 месеца ако исках да те прецакам нямаше да си губя времето в обяснения щях да ти кажа перфектен е блока без уговорки за връщане без да ти дигам телефона без да пиша тука романи и ако беше така нямаше да ми пука че ще ми сложат БАН.
И аз ти пожелавам да нямаш проблеми и не съм искал да ти ги създавам имахме уговорка за която ти явно си забравил или не знам какво ти е било на главата, съжалявам но аз съм си в правото да ти откажа рекламация след толкова много време.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от brinder » 24 Юли 2011, 23:30

ми общото е че когато миеш блока почват да се чистят и цилиндрите и буталото беше горе на шести цилиндър незнам поради каква причина може и така да е спряло но се съмнявам колега ползвай си правата не но не казвай че някой те е запла6вал единственото нещо което може да се сметне за заплаха е това че ти казах че ще те пусна в форума .както и за обидите да казах ти духай чак след като ми отказа каквото и да е решение на въпроса И за каква добра воля си имал след като отказа вси4ко дори и за 4аст от парите и за вси4ките незнам на кое казваш добра воля

мисля да оставим въпроса така за мен е ясно вече кво стана и се надявам да не се слу4ва на никой
Последна промяна brinder на 27 Юли 2011, 17:42, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Юли 2011, 9:37

:OT:
"4" и "6" са цифри,не букви :dunno: :bchug:

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 25 Юли 2011, 12:09

igra4a-c2560xm написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/memberlist.php?mode=viewprofile&u=23788

м/у другото... дал съм му срок до сряда да влезе и да се обоснове... ако не го направи е аут

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ЛЯСТОВИЦА С РАМКА

Мнение от rahoGabroveca » 26 Юли 2011, 19:56

igra4a-c2560xm написа:доиде време и аз да се оплача не че не ми е ежедневие подобен вид случки но не им обращам внимание този обаче ме изкара извън нерви та става дума за китния наш колега Рахогабровеца поръча си един мокет от мен преди 1 месец званя ми разбрахме се пазари се какго винаги нали е от габрово както и да е пратих му го сложих опция за преглед всичко точно и сами се сещате как продължава случката 3 пъти му звънях и още толкова от екон на сяко мое позвъняване тои казва тръгвам натам след 5 мин да го взема последния път дигна кото чу че съм аз каза ооооооооо пак ли си ти бе после щи се обада и затвори днес отидох в еконт и ми казаха че от 2 дни ми тече магазинаж след което разпоредих да се унищожи че няма смисъл да го връщам та разултата 12 лева доставка 9 лева магазинаж и 40 лева мокет несъм за 60 лева и неизкам да гоните човека от тук ама се пак да си знаят бъдещити купувачи и продавачи да си имат 1 на ум за въпросния колега

така..,
не съм ти казвал- "оооооо пак ли ти бе"-това си го измисли.,две седмици неможах да го взема защото нямах възможност,имам си други проблеми,съжалявам за некорекността ми,досега не ми се е случвало такова нещо,както виждаш винаги вдигам телефона, и не се крия,кажи какво ти струва това главоболие и ще ти изпратя парите нямаш грижи,звънни ми по телефона ако искаш и кажи толкова пари искам и аз ще ти ги пусна веднага!Поръчах ти скорости за м62, видя че ги взеха веднага! а там не ставаше въпрос за 40-50лв!
извинявай,казах ти вариант,мисля че всичко ще е наред..
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 30 ки до гроб
Мечтае да кара: на метан

Мнение от igra4a-c2560xm » 27 Юли 2011, 12:43

да бе не си имал вазможност ама дигни и кажи еи нямам вазможност еди си по каква причина а не да ми казваш да бе да бе е са тръгвам натам 60 лева ми струва мокета с доставката главоболията не ги смятам също така и повече нямам намерение да ти звъня за каквото и да било :bchug:

Аватар
Кара: Е36 coupe
Мечтае да кара: Е60

Мнение от 100QN40 » 27 Юли 2011, 22:29

Става въпрос за колегата "Geshev- " не однократно ми писа по скайпа пратих му снимки на корите. Той ми гарантира 10 пъти, че ще ги купи. Имаше проблем с едната щипка казах му пратих му снимка погледна е каза "пращай ги ще ги взема" Мина един ден и днес ми звънят от Еконт Експрес - "Имате една пратка до г-н Гешев, но той е отказа, защото му бяха пристигнали още едни кори и той ги видя и ги взе, вашите изобщо не ги погледна и да ми кажете какво да правя с корите да Ви ги връщам ли или да останат при нас и да ги препратим от тук" Направо бях изумлен...
Смятам, че това е несериозно отношение и би трябвало да донесе някакво наказание. Все пак на кори, който струват 50 лева да се набутам 20 лева за доставката малко е безсмислено

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 27 Юли 2011, 23:22

Писах му на Geshev!

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари