:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от LiTtLeRoCk » 08 Юли 2011, 10:48

Писах му!

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 08 Юли 2011, 11:18

Avramov написа:Рейката първо е от Е36 и второ няма болтовете за маркучите от казанчето. Съответно рейката не стана.

Avramov написа:Започвам по ред на номерата:

след което последваха гъзеници и гледане на някакви парт номера (7832 955 152, 1 137 914.0, 385975 0690 29, 7832 501 199, това е всичко което видях като номера по рейката тази сутрин). В последствие ме убедиха с приятелчето му Методи, че рейката е от Е30, но аз Е30 нямам, а уговорката ни както всички разбрахте е да му върна рейката(която мен отдавна вече НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ КАКВО Е) и той да ми върне парите.

Уговорката ви е била да си купиш рейка за е30... след това се е оказало че рейката наистина е за е30 :dunno:
Къде е измамата?!? За болтовете и маркучите така и никой не каза какво сте се били уговорили...

Мисля че темата наистина е изчерпана

п.п. Нито един от номерата които си изброил не е парт номер... всички парт номера които ми излизат са с по 11 цифри

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 08 Юли 2011, 11:25

Много шум за нищо.Щом се оказа, че рейката е от Е30 не може да говорим за некоректност, тук става въпрос за едно ГОЛЯМО НЕДОРАЗУМЕНИЕ.Апелирам към всички, преди да пишете тук, убедете се във вашата правота и потърсете комуникация с другата страна!По този случай няма какво да кажем повече, след като прочетете това мнение, ще изтрия всички мнения свързани с този случай!Случая е приключен!

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар

Мнение от Ogi » 08 Юли 2011, 11:29

И да добавя... когато обещаете че ще върнете пари за дадена стока... дори и след като не сте измамили никой ВЪРНЕТЕ ГИ! Ве сте обещали... дръжте си на обещанието и на мъжката дума!

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар

Мнение от Ogi » 08 Юли 2011, 17:03

georgi9909 написа:Здравейте колеги, искам да ви споделя в какъв филм се вкарах заради колегата merankal

Този колега му пратих следното л.с.

Ogi написа:Добавили са те в темата за некоректните потребители!!! Ще те помоля да влезеш и да напишеш твоята гледна точка, ако до края на седмицата няма отговор от теб, това автоматично ще значи че си виновен и ще бъдеш отстранен от форума!

viewtopic.php?f=134&t=31221&start=1755

Той си получи л.с.-то на същия ден... след това го засичах няколко пъти в търговските форуми беше онлайн...
Явно просто не иска да влезе и да се обоснове...
Ще му пратя ново л.с. и ако до 2 дни няма отговор ще бъде отстранен перманентно :yes:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 08 Юли 2011, 17:08

Няма да го молим!Пиши му, ако си прочете личното, но не отговори директно си заминава!

Аватар

Мнение от merankal » 09 Юли 2011, 8:04

georgi9909 написа:Здравейте колеги, искам да ви споделя в какъв филм се вкарах заради колегата merankal.Преди горе долу 20 дена си взех от него фарове с лупи на ZKW и ножица за ел. прозорец.Преди покупката ми каза, че единствения кусур на фаровете е, че са свалени вътрешните стъкла.Викам си добре няма проблем, но му казах да ми прати и стъклата.Разбрахме се всичко точно до деня в който пристигат фаровете и ножицата. Отивам взимам пратката която трябваше да е с опция прегледай преди да платиш, но нали се сещате не беше така.Заради еуфорията от това, че най накрая имам фарове с лупи и ножица за прозореца платих и си ги взех.Прибрах се отворих кашончето и какво да вида:
1. Десния фар беше горе долу в добро състояние като изключим че нямаше едно ухо за което се закача за платформата до радиатора (казах си добре ще го преживея)
2. Левия фар беше ужасен, нямаше щипките за мигача, нито едно от ушите за закрепване в долната му част не беше там, липсваше и фасунгата за габарита, целите рефлектори омацани скандално с силикон, металните скоби които държат фара затворен липсваха, вместо тях имаше 2 видии , също така корпуса ми беше лепен на 3 места (тогава се ядосах :ranting: )
3. Ножицата, за нея нямам какво да кажа освен, че нямаше нищо общо с моята, липсваха към 10 зъба и беше преправена и рамото по което се плъзга единия водач липсваше
4. Стъклата излязоха, че са от Бош
След като установих тези неща веднага му звъня. Почна да ме уверява, че ножицата си работела перфектно, фаровете си били така (което беше пропуснал да ми каже) и този пукнатия не пропускал вода (да ама не, като аквариум е)Накрая се разбрахме да ми прати друг фар за негова сметка, който все още чакам. Естествено като му звънна не си вдига телефона. Съветвам ви да си помислите преди да си вземете части от този измамник

1 тъи като пратката нямала опция преглед защо колегата не звънна да му я пусна просто сам я забравил да я пусна !
2 да на единия от двата фара го нямаше едното уше за закрепването му но чак пак на другия фар да няма нито едно колега малко доста повече е преувеличил
3 за ножицата за прозореца преди да сваля кората пробвах поне 10 пъти дали прозореца се вдига и сваля равномерно и нямаше проблем и я свалих след като опаковах в кашона забелязах че 2 3 зъба са леко поизядени но 10 зъба да ги няма както казва колегата пак се е фкарал във филм и преивеличава нека да снима ножицата за да видим всички колко зъба няма и да не си говорим тека само
4 ножицата не е преправяна въобще колата е седан 93 година неговата ако не ме лъже паметта е след 95 и може да има разминаване в ножиците А колега ми каза че неговата кола е след 95 по телефона а не преди това

няма какво да си говориме нека да снима и да видим всички а не само да си пишем романи

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар

Мнение от Ogi » 09 Юли 2011, 10:53

merankal написа:

1 тъи като пратката нямала опция преглед защо колегата не звънна да му я пусна просто сам я забравил да я пусна !
2 да на единия от двата фара го нямаше едното уше за закрепването му но чак пак на другия фар да няма нито едно колега малко доста повече е преувеличил
3 за ножицата за прозореца преди да сваля кората пробвах поне 10 пъти дали прозореца се вдига и сваля равномерно и нямаше проблем и я свалих след като опаковах в кашона забелязах че 2 3 зъба са леко поизядени но 10 зъба да ги няма както казва колегата пак се е фкарал във филм и преивеличава нека да снима ножицата за да видим всички колко зъба няма и да не си говорим тека само
4 ножицата не е преправяна въобще колата е седан 93 година неговата ако не ме лъже паметта е след 95 и може да има разминаване в ножиците А колега ми каза че неговата кола е след 95 по телефона а не преди това

няма какво да си говориме нека да снима и да видим всички а не само да си пишем романи

1. Как така забравяте тази важна подробност???
2. Дефакто си видял фаровете преди да му ги изпратиш, но не му се обади да му кажеш и да го питаш дали да ги пращаш???
3. Дефакто си видял ножицата но пак не си му се обадил да го питаш дали няма да е проблем и дали да я пращаш???
4. Ножиците са еднакви на всички седани...

5. Каква е причината да игнорираш 1-вото ми л.с. и да не влезеш да се обосновеш? Мислеше че ще те пропуснем и ще минеш м/у капките ли???

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 09 Юли 2011, 11:50

merankal написа:

1. Това не е оправдание!
2. Ти коментираш само за ушите, а фаровете имат още 101 проблема.
3. 2-3 зъба или 10 - все тая... като има изядени 2-3 зъба - свързваш се с човека и му казваш - в описанието ти пишеше ли, че ножицата е с изядени зъби??? И казваш - "след като опаковах в кашона забелязах че 2 3 зъба са леко поизядени" - как го опакова и видя проблема? Смех...

За теб в момента има един-единствен вариант - взимаш си стоката и връщаш парите. Ако не - сбогуваш се с форума и ще можеш само да четеш. Това е положението.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 316i
Мечтае да кара: Camaro RS/SS 1968

Мнение от georgi9909 » 10 Юли 2011, 20:09

Колега merankal щом преувеличавам ще ги снимам и ще видим кой преувеличава. С фаровете си играх 2 дена и накрая ги вкарах в кутиите от моите фарове, но все още пазя старите, мога да ги снимам и ще покажа нагледно за какво става на въпрос, щом колегата толкова претендира, че преувеличавам
Колчетата нанасят поражения на вашите коли само в случай на самоотбрана.
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 10 Юли 2011, 20:13

absolutlover написа: чесно казано боли ме фара и за форума

absolutlover Вече не е част от този форум!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 316i
Мечтае да кара: Camaro RS/SS 1968

Мнение от georgi9909 » 11 Юли 2011, 23:06

Ето обещаните снимки! Искам да се извиня, че не можах да снимам ножицата, защото остана в гаража където ремонтирах колата, но утре ще кача и нейните снимки.
http://georgi9909.snimka.bg/automobiles/farove.606254
П.П. Незнам дали това е:
да на единия от двата фара го нямаше едното уше за закрепването му
Последна промяна georgi9909 на 11 Юли 2011, 23:32, променена общо 1 път
Колчетата нанасят поражения на вашите коли само в случай на самоотбрана.
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 11 Юли 2011, 23:18

Ако до утре вечер няма развитие по въпроса merankal си заминава завинаги!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e12,e23,e24,e30 cabrio,е36/7,е38
Мечтае да кара: нищо, което все още да нямам...

Мнение от The BigBadWolf » 13 Юли 2011, 15:59

LiTtLeRoCk написа:
The BigBadWolf написа:
mashina написа:
The BigBadWolf написа:Здравейте! И аз да се оплача... Миналата седмица купих от колегата "mashina" http://bmwpower-bg.net/forums/memberlist.php?mode=viewprofile&u=13256 един, по дефиниция от обявата, БМ24 радио модул. До тук добре, прати го човека, даже и отстъпка ми направи. Да, ама като дойде се оказа не БМ24 (който се произвежда от БЕКЕР) а Филипс Бизнес. Хубаво, ама разликата е от земята до небето... Писах му веднага лично съобщение, че това не е същия модул, и дали мога да го върна, като разноските по транспорта са за моя сметка (20лв. ей така...). Отговор никакъв. Писах пак, можеби не е прочел първото... Почаках седмица, реших, че човекът може да е на почивка и да не чете лични съобщения. Накрая днес му се обадих и се оказа, че е прочел съобщенията, но ми каза: "Хубаво, ама аз пари не мога да ти върна..." - Обясних проблема още веднъж с идеята, че може да не е разбрал, че не продава това, което си мисли, а той ми отговори, че буксата на Филипса и на Бекера били еднакви и нямало значение. Да, ама качеството на звука на Бекера е несравним с това на Филипса (както предполагам колегите тук знаят) и съответно цените на двата модула са коренно различни... - Грешката си била моя, да се оправям.

Според мен това не е коректно и се надявам да намеря разбиране и от Вас!

Минавам на въпроса понеже чак сега имам време за компа.Първо искам да поясня че колегата преди покупката ме попита дали още го имам модула и ако да,да му го пращам еди къде си.Значи,колегата купи модула от мене на 8-ми юни а на 17-ти юни ми звъни по тел. и ми обяснява как модула който купил от мене не е бил като неговия,бил изкарвал друг звук и т.н.(аз от къде да знам какъв е неговия и дали има изобщо такъв).Ако е имал някакви претенции по точното би било да ми звънне веднага а не след почти 10 дена,аз от къде да знам какво се случва през това време с модула.А думите-...Грешката си била моя,да се оправям... НЕ СА МОИ, А НА КОЛЕГАТА който ми каза по време на разговора че най вероятно се е объркал и че грешката е в него.Ами за какво ми се обаждаш тогава бе,колега?.И другите думи:"Хубаво, ама аз пари не мога да ти върна" не съм казвал,просто защото колегата в течение на разговора ми затвори тел.Аз нито ще забогатея нито ще обеднея с тия 160лв. но смятам че аз вина нямам както и че от повече обясненияот от мене няма да има тъй като сме ставали свидетели на такива дискусии от по 10-15 страници и става мазано.

Здревейте! Извинявам се, че продължавам темата, но така и до никакъв консенсос не се стигна... Колега, мога ли да ти върна модула за цената, която платих, или не? (транспорта ще си го покрия аз...)

Ако, по този въпрос няма, някакво положително развитие до края на седмицата, колегата mashinata няма да бъде част от форума!

Predvaritelno se izviniavam za latinecata, no laptopa pochina i na telefona niamam drugo...

Sho se otnasia do temata, za sujalenie kolegata produljava da ne otgovaria na lichni suobshtenia i suotvetno razvitie nikakvo...
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 13 Юли 2011, 17:54

Въпросния колега вече не е част от този форум!
merankal също!

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари