:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
Re: :: Случаи на некоректност ::
Добре, не знам какво точно е станало, моя човек ми каза че ти не искаш на върнеш парите и някакви такива. Кажи кога ще имаш парите за да се оправиме?
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Здравейте колеги аз съм брата на "некоректния търговец Мариян казвам се петър извинявам се за цялата бъркотия но брат ми замина в командировка извън страната и ме помоли да потърся въпросната помпа но несъм сигурен коя е затова нищо несъм предприел в понеделник брат ми се връща и всичко ще се изясни... Извинявам се на колегата за причиненото неудобство но братмине е виновен и няма да бъдеш прецакан.!
- brankovv
- младши ентусиаст
-
- Кара: c220 diesel
- Мечтае да кара: e30 m50b25
theshorty написа:Здравейте колеги аз съм брата на "некоректния търговец Мариян казвам се петър извинявам се за цялата бъркотия но брат ми замина в командировка извън страната и ме помоли да потърся въпросната помпа но несъм сигурен коя е затова нищо несъм предприел в понеделник брат ми се връща и всичко ще се изясни... Извинявам се на колегата за причиненото неудобство но братмине е виновен и няма да бъдеш прецакан.!
и познайте какво стана днес: нищо. нито ми вдига телефона нито има пратка адресирана до мен, сигурно брата още не се е прибрал?
ето така изглежда помпата със стойката какво да предприемам аз от тука на татък ?
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Писах му отново, дал съм му срок който ако не спази ще получи наказание 

- Junkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
Момчета... не че се вра между шамарите ама.....
Снимката на помпата която е пуснал колегата не е много в час.
Всъщност, снимката е от друг форум.
Началната дата на поста във другия форум е: Posted - Dec 04 2007 : 06:06:28
Линка към темата - http://bmwturbos.scottiesharpe.com/topi ... IC_ID=4681
Та... няма да кажа нищо, просто нека модовете хвърлят едно око, и тогава да преценят.
Поздрави
Снимката на помпата която е пуснал колегата не е много в час.
Всъщност, снимката е от друг форум.
Началната дата на поста във другия форум е: Posted - Dec 04 2007 : 06:06:28
Линка към темата - http://bmwturbos.scottiesharpe.com/topi ... IC_ID=4681
Та... няма да кажа нищо, просто нека модовете хвърлят едно око, и тогава да преценят.
Поздрави

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Колегата е написал,че е примерна как изглежда,а не,че това е самата помпа!
на 07.06.11г. колегата Wes7CoasT /Даниел Славков.тел 0896176390,гр/кв.Самоков/ми поръчва кори за врати на е36.На следващия ден му ги пращам.На 09.06 му звъня за да го питам дали е взел корите и дали е доволен,той ми казва че не е получил смс от еконт.На 13.06 ми звънят от еконта че немогат да се свържат с колегата,следва звънене от мен и телефона му или изключен или невдига.На следващия ден му звъня от друг номер и разгеле колегата си вдигна телефона,казва ми че бил в чужбина и сега се прибирал и какви са били тия заплахи от мене/пращах му смс да каже какво правиме с тия тъпи кори,ще ги взима или не,отговор никакъв и се нервирах и му писах че ще му ги ударят в главата тия кори и ще са му бонус/,в разговора по телефона му казах че се извинявам ако наистина е така,разбрахме се в четвъртак/16.06/ще вземе корите.16.06 Следва отново позвъняване от еконта да ме питат какво става,не си вдигал телефона.Звънях му цял ден за да каже ще ги взима ли или да ми ги връщат,но човека пак не вдига,вечерта му пратих смс че чакам отговор какво правиме/пак нямаше отговор/.Днес сутринта/17.06/му звъня но той пак не вдига и накрая си изключи телефона.колеги ако опре до вас за нещо помислете си дали си струва да му пращате нещо на този "пич".Несъм за парите че ще платя разноските по превоза до там и обратно,просто се дразня на "човешкото му отношение"

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Писах му!
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
LiTtLeRoCk написа:Дай ми линк към профила му!
http://bmwpower-bg.net/forums/memberlist.php?mode=viewprofile&u=54317
доообре
Последна промяна lowrider на 17 Юни 2011, 11:39, променена общо 1 път
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Други форуми и автоборси не ни интересуват.
Вече му писах!
Вече му писах!
- The BigBadWolf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e12,e23,e24,e30 cabrio,е36/7,е38
- Мечтае да кара: нищо, което все още да нямам...
Здравейте! И аз да се оплача... Миналата седмица купих от колегата "mashina" http://bmwpower-bg.net/forums/memberlist.php?mode=viewprofile&u=13256 един, по дефиниция от обявата, БМ24 радио модул. До тук добре, прати го човека, даже и отстъпка ми направи. Да, ама като дойде се оказа не БМ24 (който се произвежда от БЕКЕР) а Филипс Бизнес. Хубаво, ама разликата е от земята до небето... Писах му веднага лично съобщение, че това не е същия модул, и дали мога да го върна, като разноските по транспорта са за моя сметка (20лв. ей така...). Отговор никакъв. Писах пак, можеби не е прочел първото... Почаках седмица, реших, че човекът може да е на почивка и да не чете лични съобщения. Накрая днес му се обадих и се оказа, че е прочел съобщенията, но ми каза: "Хубаво, ама аз пари не мога да ти върна..." - Обясних проблема още веднъж с идеята, че може да не е разбрал, че не продава това, което си мисли, а той ми отговори, че буксата на Филипса и на Бекера били еднакви и нямало значение. Да, ама качеството на звука на Бекера е несравним с това на Филипса (както предполагам колегите тук знаят) и съответно цените на двата модула са коренно различни... - Грешката си била моя, да се оправям.
Според мен това не е коректно и се надявам да намеря разбиране и от Вас!
Според мен това не е коректно и се надявам да намеря разбиране и от Вас!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Писах му!Това ли е въпросния модул viewtopic.php?f=133&t=238876&start=0
- The BigBadWolf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e12,e23,e24,e30 cabrio,е36/7,е38
- Мечтае да кара: нищо, което все още да нямам...
Да, това е обявата и това от снимката е правилният модул, но не и този, който колегата ми прати за съжаление...
Назад към Авточасти и аксесоари