:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от LiTtLeRoCk » 27 Апр 2011, 11:33

318carbio написа:Аз още преди да ти пратя фаровете ти пратих 6 снимки по скайпа на които ясно се вижда какви са фаровете дали са от троен или от двоен стоп и какъв им е произхода и всичко нужно за твоята преценка да ги вземеш или не казал съм ти , че работят защото и на мене ми е казано така след което ти ме попита на какво разтояние светят и аз ти казах , че незнам трябва да ги сложиш и да ги пробваш второто което е , че ти казх фаровете не съ мои на друг човек са просто ги продава чрез мен защо няма време за регистраций и съответно ти ми каза , че с мен си имал работа и от мен си искаш парите кажи ми как да дам пари които не съм харчил аз и престани да ме заплашваш по телефона ще си позволя да цитирам SMS които ми е пратил господина ,, Кво става приятелче кво си избра да идвам до вас да си искам парите от баща ти да ти отрежа сухожилията или ще си напънеш задника да не стават извръщения с тялото ти за 40 лв '' нямам какво повече да кажа вие си преценете какво да правите

Това правило го има,точно заради такива случай!Сега,от кого да търсим отговорност!
12. Обява може да бъде пускана единствено от името на притежателя на стоката (продавача). Не се позволява пускането на обяви от името на друг човек или да се предоставят координати за връзка с цел предоставяне на повече информация от друго лице, различно от продавача.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 27 Апр 2011, 12:51

318carbio написа:Аз още преди да ти пратя фаровете ти пратих 6 снимки по скайпа на които ясно се вижда какви са фаровете дали са от троен или от двоен стоп и какъв им е произхода и всичко нужно за твоята преценка да ги вземеш или не казал съм ти , че работят защото и на мене ми е казано така след което ти ме попита на какво разтояние светят и аз ти казах , че незнам трябва да ги сложиш и да ги пробваш второто което е , че ти казх фаровете не съ мои на друг човек са просто ги продава чрез мен защо няма време за регистраций и съответно ти ми каза , че с мен си имал работа и от мен си искаш парите кажи ми как да дам пари които не съм харчил аз и престани да ме заплашваш по телефона ще си позволя да цитирам SMS които ми е пратил господина ,, Кво става приятелче кво си избра да идвам до вас да си искам парите от баща ти да ти отрежа сухожилията или ще си напънеш задника да не стават извръщения с тялото ти за 40 лв '' нямам какво повече да кажа вие си преценете какво да правите

Ако държиш на участието си в този форум, ще се постараеш да спомогнеш за решаването на ситуацията точно по същият начин, по който си спомогнал да се пусне обявата на друг човек против правилата на форума. По този начин си поел отговорност за обявата. Ако смяташ, че не ти се занимава просто кажи да ти залагаме BAN-а и да не си хабим излишно нервите.

Потребител
Аватар
Кара: m40b18 & m42b18
Мечтае да кара: M6

Мнение от Cecko0o0o0 » 28 Апр 2011, 14:07

на мен пък ми е интересно щом фаровете са ок защо не си ги иска обратно ? пича много добре знае че фаровете са боклуци а за снимките се вижда само че са черни нищо повече нито са снимани отзад за да се види какво е захващането нито нищо да се стяга пича защото ми е наблизо знам адресът му по добре да не стават глупости . той си решава

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 30 Апр 2011, 20:56

дойде време и аз да пиша тука,макар да не вярвах,че ще стане някога :D .
напазарих едни фарчета от колегата-beni barzia,но се оказа,че не е това,което очаквах.поинтересувах се-черната хела в какво състояние е,отговори ми-перфектна е,с хубави лупи добре свети,стойките са здрави има само една щипка за смяна!и това получих- Изображение Изображение Изображение
явно това разбира колегата за перфектно състояние.на няколко пъти го подканих,да му ги върна,но не отговаря.та значи и годините от регистрация не са повод за коректност :D
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 30 Апр 2011, 20:59

Сега ще му пиша.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от beni barzia » 01 Май 2011, 0:44

значи колега,първо ти казах че има счупени щипки и за това са вързани с тел,а фаровете като цяло са си здрави и си светят добре,а ти също имаше възможност да ми се обадиш като пристигнаха при тебе и да си ги видиш преди да ги платиш нали?а сега след два дена пишеш тука и искаш да ми върнеш фаровете а аз от къде да знам че не си им направил нещо?затова в Еконт има опция да се види стоката преди да се плати колега!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 01 Май 2011, 17:37

от еконта ми казаха,че няма опция да ги погледна.а и не ми е било важно да ги гледам на момента.отворих ги на др ден.все пак ти се доверих,като ми каза,че са перфектни.нищо не съм им направил,така си стоят,не съм ги пробвал въобще.тая тел не ми се връзва за перфектност.а и като ти пиша,че желая да ти ги върна,не ми отговаряш :D
за толкова години за първи път ми се случва,а и не ми се вярвало,че точно стар форумец ще ме излъже :clap:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от beni barzia » 01 Май 2011, 22:16

ок. щом ти е проблем три щипки да смениш върни ми ги няма проблем,никой досега не съм прецакал и винаги съм бил точен!но ми пусни опция да си ги видя преди да ги взема!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 03 Май 2011, 15:29

Колегата indzagio,купих си хидравлична помпа за е39 и датчик за разпределителните валове от него,слагам датчика-преебан,добре сменихме го,слагам помпата вие здраво,обясних му и започна да ми развива теории,че било от филтри в казанчето,некво клапанче на входа на рейката,ходих провериха тези работи,но той не вярва,че помпата му е преебана,вика ми като имам време ще я погледна,то това време е вече месец и половина,дори смених рейката в случай да не би да има проблем с нея и да товари ш*баната помпа,но и това не е,в крайна сметка оставих старата ми помпа на рециклиране,вчера му писах лс да му я върна и да ми върне поне част от парите,но си направи пас,прочел е съобщението,но отговор няма,честно казано ми писна да го моля като някаква тъпа женска помия,ама не мога да оставя да ме правят на глупак по тоя форум за пореден път и да си трая,помпата я купих за 50лв като ми гарантираше че е перфектна,20лв труд слагане,искам да ми върне поне 30лв,ама взети пари вече май не му се дават... Грозни и цигански работи,моят съвет е ако някой купува нещо от него хубаво да го провери преди да го вземе,защото не му дреме,че нещо не бачка или не е както трябва за да ви го продаде,важно е да вземе парата пък после се спасявайте :mhihi: :mhihi: :mhihi:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 03 Май 2011, 15:31

Чакаме неговия отговор.

Потребител
Аватар
Кара: E39-99'Е39-03'
Мечтае да кара: самолет

Мнение от indzagio » 03 Май 2011, 19:04

За съжаление и мен ме изтипосаха тук по мое мнение неоснователно и може би истината е някъде по средата. Всеки има версия, колегата си е дал неговата, аз ще дам моята пък Вие преценете.
Колата която разпродавам съм я карал 3 години знам отлично състоянието и!
Колегата взе от мен хидравличната помпа преди около 3 месеца (колата още палеше и съответно помпата си беше на нея и не виеше)
след около 2 седмици потърси датчик за разпределителния вал също го взе от мен, на следващия ден ми писа,че иска да върне помпата и датчика понеже според него не са изправни, (въпреки че знаех,че датчика е 100% здрав помпата също) на следващия ден лично му смених датчика с друг включително демонтирах стария и му монтирах новия за да не дава допълнително пари и да тестваме заедно тай като бях сигурен,че е изправен и останах с впечатление,че си прави експерименти. Каза,че всичко е ОК. За помпата ми обясни,че имал проблем и не можел да открие къде е, преди да вземе помпата имал виене, сменил маслото, останало, сложил и мойта помпа също продължило да вие. Понеже имам понятие погледнах информативно за какво става дума.
Маслото в казанчето му беше боза, казах му, че има 3 вероятни причини и му предложих да отиде в сервиз да си провери нещата и като има категорично становище и е сигурен, че е от помпата да я свали и да я върне. Каза,че не му се давали пари понеже незнам си какво... Предложих му за да не дава излишно пари да промием филтъра, да проверим клапанчето на входа на рейката, и ако не се реши проблема оставаше рейката, защото и 2-мата вече бяхме разбрали, че помпата е изправна и мойта и неговата.
Колегата си смени рейкат, смени си маслото и проблема му се реши. Сега има 1 излишна помпа която иска да върне и аз не съм му отказал.
Непосредствено преди великден му казах връща ми помпата връщам му парите, поставих само 1 условие да е моята помпа (имам записан номера й) и резултата беше...... в графа некоректни :)
Колегата знае къде живея има ми и 2-та телефона,до момента нито се обади нито се появи. Понеже проблема му е решен и не е бил в помпата,сега трябва да даде 20-30лв да свалят моята помпа и да ми я върне, по лесно е да омаже колегата.
Връща ми помпата подчертавам МОЯТА и си получава парите това ми е била позицията преди и сега. Всъщноста така като се замисля заслужава да му върна парите и помпата да му я навра в.......
Това съм му писал, до момента не се е обадил нито е дошъл.
В подкрепа на всичко горенаписано мога да приложа цялата кореспонденция.
Та.......... преценете къде постъпих некоректно

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 03 Май 2011, 19:32

В този случай,ако казаното от теб е вярно,не мисля,че имаш каквато и да е вина.И щом проблема на колегата с ее оправил след смяната на рейка и масло,въобще за какво е писал тук?

Потребител
Аватар
Кара: E39-99'Е39-03'
Мечтае да кара: самолет

Мнение от indzagio » 03 Май 2011, 20:06

Заглавие: Re: E39 520i комби, типтроник, 1999г ляв волан на части
От: TheKiller
Изпратено на: 19 Апр 2011, 23:19
До: indzagio

Съобщение

indzagio написа:
До от петък до вторник няма да съм във София, само утре вечер става.

Ами след вторник тогава,искам първо да видя с хубава рейка дали ще вие помпата,знам ли може и тъпата рейка да товари помпата,тъкмо тогава ще проверим казанчето и клапана пак и след като я оправя ако вие още помпата ще се разберем нещо за след вторника за да не те ангажирам излишно,ако пък ти се занимава може и утре да мина да прегледаме на бързо какво се случва,даже като се замисля е по добрият вариант

Принтирай Входящи [2]Saved messages
Виж съобщението

TheKiller
Заглавие: Re: E39 520i комби, типтроник, 1999г ляв волан на частиПапка: Входящи
indzagio написа:
Колега рейката е продадена,таблото е с малкия борд, м/у др. утре вечер съм свободен, ако още не си си решил проблема можем да погледнем филтъра и клапанчето.

Ами ако може ще е супер макар,че в четвъртък ще сменям рейка и искам да видя да не би тя да товари помпата,петък,събота неделя как си с времето ако има проблем след смяна на рейката?

Изпратено на: 19 Апр 2011, 21:44

Виж съобщението

indzagio
Заглавие: Re: E39 520i комби, типтроник, 1999г ляв волан на частиПапка: Изпратени
Колега рейката е продадена,таблото е с малкия борд, м/у др. утре вечер съм свободен, ако още не си си решил проблема можем да погледнем филтъра и клапанчето.

Изпратено на: 19 Апр 2011, 21:34

Виж съобщението

TheKiller
Заглавие: Re: E39 520i комби, типтроник, 1999г ляв волан на частиПапка: Входящи
Заглавие: E39 520i комби, типтроник, 1999г ляв волан на части

indzagio написа:
Имаш Л.С колега

Да попитам рейката в какво състояние е,в смисъл течове и тропането най-вече ме интерсува и таблото малък или голям борд е и има ли изгорели пиксели?

Изпратено на: 19 Апр 2011, 20:40

Виж съобщението

Колега дай ако искаш да ти я върна тая помпа,защото ми скъса нервите с това виене,пък ще взема някоя и ако не е от нея ще му мисля,просто много ме дразни вече

Принтирай Входящи [3]Saved messages

История на съобщението -
Автор Съобщение
indzagio
Заглавие: Re: zdraveiПапка: Изпратени
Колега проблема не ти е в помпата разбери....
Аз не съм автомонтьор или сервиз да ти ремонтирам автомобила, за това има сервизи, помпата която ти дадох е перфектна на 1000% и ГАРАНТИРАМ ЗА ТОВА казах ти вече не може да работи и изведнъж да вие има причина за товаи тя не е В ПОМПАТА, поехангажимент да ти помогна, но когато имам време.....
Вариант 1 Сваляш я връзвам я на мойто да ти докажа,че помпата е ок,взимаш си я и се оправяш нататък

Вариант 2 сваляй я като искаш връщаш ми помпата (тази която аз ти дадох има сериен номер на нея) отдържам си някакви пари за загубеното време и по живо по здраво
Вариант 3 Отиваш на сервиз и си решаваш проблема
Вариант 4 Чакаш като имам малко време решаваме проблема

Изпратено на: 12 Апр 2011, 18:33

Виж съобщението

TheKiller
Заглавие: Re: zdraveiПапка: Входящи
Колега дай ако искаш да ти я върна тая помпа,защото ми скъса нервите с това виене,пък ще взема някоя и ако не е от нея ще му мисля,просто много ме дразни вече

Изпратено на: 12 Апр 2011, 17:17

Виж съобщението

indzagio
Колега за неделя ще се опитам да свършим работа

Изпратено на: 08 Апр 2011, 22:09

Виж съобщението

indzagio
Радвам се колега, помпата..... трябваше да съм почивка тази събота и неделя но се промениха нещата, ще подържаме връзка при 1-ва възможност ще я видим ( има вероятност през седмицата да съм свободен) ще се чуем и ще се разберем

Изпратено на: 01 Апр 2011, 20:52

Виж съобщението

indzagio
Колега аз съм у дома, можеш да тръгваш.

Изпратено на: 29 Мар 2011, 16:57

Виж съобщението

indzagio
Ок колега към 17-17.30 се прибирам и действаме.

Изпратено на: 29 Мар 2011, 12:08

Виж съобщението

indzagio
Ok. Колега ще направим каквото трябва за да решим проблема. Звънкай след 17 часа и действаме. Яд ме е, че се получава така защото знам, че при мен всичко е било ок, а пък от друга страна за теб резултата е 0 и не мога да разбера ЗАЩО.

Изпратено на: 29 Мар 2011, 12:01

Виж съобщението

indzagio
Колега имам, датчик читав както и този който ти дадох, ще го пробваме ако трябва на място ще извикам човек с OBD четец за моя сметка, да ти докажа че датчиците на мойта кола работят и 2-та, дълбоко съжалявам, че помпата не ти запалих колата преди да я сваля да я чуеш щяхме да избегнем цялата ситуация сега. ПРИ МЕН 3 години е работила и не е имало проблем!!!! СЪЩО И ДАТЧИЦИТЕ. Ако искаш идвай пробваме и сменяме и приключваме или направо да ти връщам парите че ми писна вече.
ПАК ТИ КАЗВАМ ПОМПАТА Е ИЗПРАВНА 1000% 3 ГОДИНИ СЪМ Я КАРАЛ. Датчика също е пробван, ще го сменим, но само със проверка на място! Това е звънкай утре към 17.00 и да приключваме.

Изпратено на: 28 Мар 2011, 23:14

Виж съобщението

indzagio
Утре към м/у 17-18часа ако ти е удобно, че към 18 заминавам и ще се върна понеделник или вторник

Изпратено на: 24 Мар 2011, 23:12

Виж съобщението

indzagio
Евентулно утре,след това няколко дена няма да ме има,а и последната цена е 70лв. Ако решиш звънкай 0888717788 или 0899825539

Изпратено на: 24 Мар 2011, 22:47

Виж съобщението

indzagio
Ок. Нямаш грижи ще ги видим от тях е гарантирам ти, не може при мен да е перфектна (нямам причина да те подвеждам за 50лв), а при теб да не е. Ще провери и ще си покаже. Аз съм сигурен.

Изпратено на: 22 Мар 2011, 23:24

Виж съобщението

indzagio
Може би се бъркам, на мотора имам обаче всички датчици все още, всичките са читави 100% както казах малко преди да почна да разколачвам бях в Камор. Мога да сваля датчика на разп. вал и ще го видим, но като се замисля май си прав, новия беше за коляновия вал

Изпратено на: 22 Мар 2011, 23:20

Виж съобщението

indzagio
За разпределителния вал горе, за колянов вал долу имам датчик само този който си е на колата. Освен аз ако не се бъркам, но във всички случай имам по 1 датчик работещ на мотора. Имам и 1 чисто нов който мисля че е на разпределителния вал.

Изпратено на: 22 Мар 2011, 23:11

Виж съобщението

indzagio
Колега имам 2 датчика, 1 е чисто нов взех го малко преди да почна да разглобявам колата оригинален от Камор имам ф-ра за него (192лв го платих), оказа се че проблема не ми е в него и ми остана него мога да ти го дам на 120лв. Този който е на колата мога да ти го дам за 70лв и той е читав и е оригинален.

Изпратено на: 22 Мар 2011, 23:05

Виж съобщението

BMW Club Bulgaria Форуми

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TheKiller » 03 Май 2011, 21:07

indzagio написа:Маслото в казанчето му беше боза, казах му, че има 3 вероятни причини и му предложих да отиде в сервиз да си провери нещата и като има категорично становище и е сигурен, че е от помпата да я свали и да я върне. Каза,че не му се давали пари понеже незнам си какво... Предложих му за да не дава излишно пари да промием филтъра, да проверим клапанчето на входа на рейката, и ако не се реши проблема оставаше рейката, защото и 2-мата вече бяхме разбрали, че помпата е изправна и мойта и неговата.

Чакай чакай за какво не са ми се давали пари че нещо не те разбрах,само си блещиш глупости колкото да има повече написано или?
Казах ти че клапанчето на входа на рейката е проверено,както и филтърчето в казанчето,помпата е сложена с чисто ново масло и компромиси не съм правил.По какъв начин разбрахме че ТВОЙТА ПОМПА и МОЙТА ПОМПА са читави,аз мога да ти отговоря нито твойта помпа е читава нито мойта(която утре трябва да си взема от рециклиране),пробвано е с помпа на приятел ;)

indzagio написа:Колегата си смени рейкат, смени си маслото и проблема му се реши. Сега има 1 излишна помпа която иска да върне и аз не съм му отказал.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Само ми кажи от къде разбра,кой ти каза че проблема ми се е решил,КАЗАХ ТИ ЧЕ СЪМ ПРОБВАЛ С ДРУГА ПОМПА И ЧАК ТОГАВА ИЗЧЕЗНА ВИЕНЕТО И ХИДРАВЛИКАТА ОЛЕКНА!Все още твойта помпа ми е на колата,ела да си я чуеш хубаво и накрая аз "да ти я навра в...",утре е готова мойта помпа и твоя боклук просто не ми трябва,а за датчика не те ли беше малко срам да ми дадеш прецакан датчик който си сменявал,щото те мързеше да си свалиш твоя от колата,пък ако мине номера си на далавера,не се излагай щото си по голям от мене и е смешно,перфектен бил :mhihi: Колата я четоха точно двама различни майстори преди да ти върна датчика,същите двама я четоха и като най-после те отмързя и свали читавия датчик от колата ;)

Можеш да бъдеш сигурен,че ще си ти върна ТВОЯТА ПОМПА,не съм мангал който извърта нещата за да изкара 30лв по к*рвенски начин,просто вече ми писна да се разправям с тебе и да те умолявам да ти връщам кирливата помпа :wave: Като гледам как извърташ нещата май ти си падаш по к*рвенските изпълнения,жив и здрав да си :yes:

p.s. преди да се регнеш във форума съм продавал части тук,на доста хора съм помагал и с доста хора съм се срещал,дори с повечето съм станал приятел,как па един не каза,че съм лъжец и измамник и не се оплака от мене,хич не ми се прави на света вода ненапита и ще те помоля да не ме обиждаш и да ми се правиш на играч на лс,че как беше "да не ти я набутам в...." :yes:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TheKiller » 03 Май 2011, 21:20

А и да кажа,че не е за парите,30-50лв няма как да ме бутнат,просто ме дразнят такива псевдо тарикати като теб да ме правят на маймуна :mhihi:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари