:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: :: Случаи на некоректност ::
Те тия пружини,че не стават,не стават,че не са от 30ка,не са,но знаеш,че комбито все пак е по тежко от купето.
- mercrullz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: шестак

днеска имах време и с голям интерес прегледах темата. Само едно не разбрах , защо хора от, които има доста резонни оплаквания продължават да са си членове на форума и да си пишат и продават? Не искам да визирам никой... но ми направи впечатление.
като идея към темата мога да предложа да се слагат някакви знаци (точки или картони) отстрани на никовете. Виждал съм го по други форуми ... така хората могат да си имат едно на ум хора със измамно минало, защото измамил ли си веднъж.. шанса за рецидив е доста голям..

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
mercrullz написа::OT: - малко.
днеска имах време и с голям интерес прегледах темата. Само едно не разбрах , защо хора от, които има доста резонни оплаквания продължават да са си членове на форума и да си пишат и продават? Не искам да визирам никой... но ми направи впечатление.
като идея към темата мога да предложа да се слагат някакви знаци (точки или картони) отстрани на никовете. Виждал съм го по други форуми ... така хората могат да си имат едно на ум хора със измамно минало, защото измамил ли си веднъж.. шанса за рецидив е доста голям..
Тук при доказана некоректност виновните получават еднопосочен билет.Не ги трупаме с точки и картони.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
По-тежко е колега, ама все пак колкото и да е по-тежко не трябва така да се смъкне... с цели 15 сантиметра.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
е то на снимките се вижда,че нямат нищо общо с бмв

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- harko77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Мотопед :)
- Мечтае да кара: колело
- Детайли за колата: супер е
bmw_324d написа:Здравейте колеги ,
искам да Ви предупредя за колегата dido-79 , който определено е некоректен търговец!
Случач е следния - въпросния колега Данаил Георгиев от град Търговище на 10.03.2011 си поръчва от мен централана духалка за е36 на "крупната" сума от 10лв.На 11.03.2011 въпросната духалака е изпратена в желания от него офис в Търговище.
На 28.03.2011 получавам писмо че пратката не е прибрана от офиса за което дължа складова такса!Звъня на колегата който ми казва , че не е за него а за негов приятел и че въпросния приятел щял да я вземе!Следват още няколко разговора с колегата , който продължава да ми обещава , че ще прибере пратката!До днес 02.04.2011 това не се случи , при което аз запалтих складовата такса от 48лв.+10лв. куриерските услиги!Складова такса се дължи след 10-тия ден и се таксува по 4.80лв. за всеки работен ден!
Моя случай е приключен , просто Ви предупреждавам да се пазите от въпросния "коректен" съфорумец!
Tоя дидо мисля че го познавам даже ми е приятел (ако става въпрос за същтия човек ) още днес като стане от вчерашния запои обещтавам да го нахокам здраво от доста години се познаваме не сам останал с такова впечатление от него
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Добре, може и да се виждат, че не са от БМВ, но аз все още не съм толкова запознат да ги познавам от пръв поглед. Според мен е некоректна постъпката на колегата, дори и аз да съм будалата в случая.
Ако вие смятате, че постъпката му е коректна трийте ми мненията и да минава всичко.
Ако вие смятате, че постъпката му е коректна трийте ми мненията и да минава всичко.

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Spit-Fire написа:Добре, може и да се виждат, че не са от БМВ, но аз все още не съм толкова запознат да ги познавам от пръв поглед. Според мен е некоректна постъпката на колегата, дори и аз да съм будалата в случая.
Не се пали излишно,писал съм му,чакаме да видим,какво ще отговори.Това,че не разбираш,не означава,че си виновен.ДА,той е некоректен спрямо теб,но имай малко търпение,приеми това за забележка.
Здравейте колеги.Искам да ви кажа да внимавате с колегата snaiperisto от Асеновград който се оказа НЕКОРЕКТЕН спрямо мен като ме разходи от Хасково до Асеновград при положение че имахме уговорка да купя от него джанти за колата ми.При положение че някой му предложил 20лв отгоре върху договорената цена колегата най подигравателно ми съобщи в момента когато влизах в Асеновград че джантите са продадени и мога да си се връщам
При положение че вечерта и на другия ден се бяхме чули и договорили-дори като тръгвах му се обадих че след час съм там-той каза ТРЪГВАЙ
.
абсолютно некоректна постъпка-нека колегите внимават с този човек за да не се окажат излъгани както мен
ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ

При положение че вечерта и на другия ден се бяхме чули и договорили-дори като тръгвах му се обадих че след час съм там-той каза ТРЪГВАЙ

абсолютно некоректна постъпка-нека колегите внимават с този човек за да не се окажат излъгани както мен
ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
bandito_2 написа:Здравейте колеги.Искам да ви кажа да внимавате с колегата snaiperisto от Асеновград който се оказа НЕКОРЕКТЕН спрямо мен като ме разходи от Хасково до Асеновград при положение че имахме уговорка да купя от него джанти за колата ми.При положение че някой му предложил 20лв отгоре върху договорената цена колегата най подигравателно ми съобщи в момента когато влизах в Асеновград че джантите са продадени и мога да си се връщам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
При положение че вечерта и на другия ден се бяхме чули и договорили-дори като тръгвах му се обадих че след час съм там-той каза ТРЪГВАЙ![]()
.
ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ
Дай ми линк към профила му,че има двама с този ник,които имат малки разлики.
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
bandito_2 написа:Здравейте колеги.Искам да ви кажа да внимавате с колегата snaiperisto от Асеновград който се оказа НЕКОРЕКТЕН спрямо мен като ме разходи от Хасково до Асеновград при положение че имахме уговорка да купя от него джанти за колата ми.При положение че някой му предложил 20лв отгоре върху договорената цена колегата най подигравателно ми съобщи в момента когато влизах в Асеновград че джантите са продадени и мога да си се връщам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
При положение че вечерта и на другия ден се бяхме чули и договорили-дори като тръгвах му се обадих че след час съм там-той каза ТРЪГВАЙ![]()
.
ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ
не мога да разбера защо трябва да се лъжем и да се унижаваме пред форума . цената беше оговорена ти падаше постоянно за 2 дена искаше да ти смъкна близо 100лв , да не говорим че като ми се обади ми каза че не си тръгнал още , но ще тръгваш след малко , нито за това че ме кълнеше по телефона с какви ли не глупости като малко дете . най коректно ти се обадих ПРЕДИ да тръгнеш да не се разкарваш излишно , защото са продадени а ти ми отвърна с думите " цял живот гладен да останеш " и затвори след което пак звъня но не ти дигнах да не говорим за коректност при положение че не ти е първи аккаунт този. хората които са имали общо с мен знаят дали съм коректен или не.
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- Cecko0o0o0
- Потребител
-
- Кара: m40b18 & m42b18
- Мечтае да кара: M6
"318carbio" пича ми продаде уж здрави фарове светещи т.н обаче нищо общо тръгнах да ги слагам сложих ги пускам фаровете ама не светят бяха малко клеясали изсхкурих ги . купих нови крушки слагам ги същата работа след тази процедура се обаждам на пича да му кажа, че фаровете не стават, и че ще му ги връщам както се бяхме разбрали тои ок и днеска ми звънят от еконт ловеч ,че въпросния човек отказал пратката. а аз му ги върнах преди 1 седмица. с две думи пратил ми е пълен боклук . попитах го още преди да ги прати сигурен ли си че фаровете светят на 100 процента и работят тои да бе обеден съм
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Cecko0o0o0 написа:"318carbio" пича ми продаде уж здрави фарове светещи т.н обаче нищо общо тръгнах да ги слагам сложих ги пускам фаровете ама не светят бяха малко клеясали изсхкурих ги . купих нови крушки слагам ги същата работа след тази процедура се обаждам на пича да му кажа, че фаровете не стават, и че ще му ги връщам както се бяхме разбрали тои ок и днеска ми звънят от еконт ловеч ,че въпросния човек отказал пратката. а аз му ги върнах преди 1 седмица. с две думи пратил ми е пълен боклук . попитах го още преди да ги прати сигурен ли си че фаровете светят на 100 процента и работят тои да бе обеден съм
Писах му,колега освен крушките,няма какво друго да изгори на тия фарове!
- Cecko0o0o0
- Потребител
-
- Кара: m40b18 & m42b18
- Мечтае да кара: M6
не ми каза че са от двоен стоп то захващане всичко е различно габарити няма как да се вържат все пак моята е троен стоп
Аз още преди да ти пратя фаровете ти пратих 6 снимки по скайпа на които ясно се вижда какви са фаровете дали са от троен или от двоен стоп и какъв им е произхода и всичко нужно за твоята преценка да ги вземеш или не казал съм ти , че работят защото и на мене ми е казано така след което ти ме попита на какво разтояние светят и аз ти казах , че незнам трябва да ги сложиш и да ги пробваш второто което е , че ти казх фаровете не съ мои на друг човек са просто ги продава чрез мен защо няма време за регистраций и съответно ти ми каза , че с мен си имал работа и от мен си искаш парите кажи ми как да дам пари които не съм харчил аз и престани да ме заплашваш по телефона ще си позволя да цитирам SMS които ми е пратил господина ,, Кво става приятелче кво си избра да идвам до вас да си искам парите от баща ти да ти отрежа сухожилията или ще си напънеш задника да не стават извръщения с тялото ти за 40 лв '' нямам какво повече да кажа вие си преценете какво да правите
s XE под капака и CO във раката съм непобедим,OPEL FOREVER
Назад към Авточасти и аксесоари