:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от LiTtLeRoCk » 25 Фев 2011, 13:35

latrel написа:100% ако искаш на лс мога да ти докажа :)

давай направо в темата,тук сме едно голямо семейство,няма скрито покрито :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 25 Фев 2011, 13:52

Колегата bavaro е лицето Нейко Димитров с тел 0890333318
на 29.01.2011 молов го премахна и на следващият ден регистрацията на ахил вече е реалност и той отново е в играта :)
Същата комбинация е и в тунинг.бг, но той има и др никове не са само тези. Нека си признае за да не вадя мнения и телефони и скайпове и кво ли още не :)

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 25 Фев 2011, 13:57

Gangsta911 написа:Един пич с ник Ahilll, ми прати вместо М-кова броня за Е36 счупена обикновенна стария фейс, ама не го огря. Парите бяха 100лв. и много му били спешни! Така че внимавайте да не дойде и при вас тая глупава броня само където ме разкара :mhihi:

Колега,пусни телефона за връзка,който е оставил Ахилчо.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 25 Фев 2011, 14:00

както и имената :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 25 Фев 2011, 16:10

ахилчо ще се окаже троянско конче :mhihi:
сори ама не се сдържах от асоциацията :mrgreen:

Потребител
Аватар
Кара: 330ci Feis

Мнение от Gangsta911 » 25 Фев 2011, 21:43

0888091527 това беше на товарителницата, толкова бях изнервен че ме разкара за оня дето духа че забравих да я снимам да видите що за глупост обикновенна броня счупена през средата с изрязана дупка вместо решетките и тариката ми я пуснал първо да платя и после да гледам ама за пипане през найлона не ги бърка :mhihi: , и като казах на муцката че не я искам и тя ми я показа :shock: . Ама и аз се направих на шут и си му написах че сам я вземал и че мрежата липсва ама аз ще си купя рабица да е спокоен че е купена и да си търси едни 100лв. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: Совалка

Мнение от Koksan » 25 Фев 2011, 22:11

Gangsta911 написа:0888091527 това беше на товарителницата, толкова бях изнервен че ме разкара за оня дето духа че забравих да я снимам да видите що за глупост обикновенна броня счупена през средата с изрязана дупка вместо решетките и тариката ми я пуснал първо да платя и после да гледам ама за пипане през найлона не ги бърка :mhihi: , и като казах на муцката че не я искам и тя ми я показа :shock: . Ама и аз се направих на шут и си му написах че сам я вземал и че мрежата липсва ама аз ще си купя рабица да е спокоен че е купена и да си търси едни 100лв. :mhihi:

Да ... ти като типичен Габровец си постъпил!
Човека е написал че е объркал при изпращането!
Също така ... маркировката виж преди да платиш ... означава, че трябва да си платиш доставката преди да гледаш пратката, а не цялата пратка (наложеният платеж)! Сега натопи жената дето я е разопаковала и ти я е показала без да има право на това .... пак типично по Габровски!

Не оставяйте с грешно впечатление, че го защитавам ако не е прав, просто и получателя не е коректен в случая(съдейки от написаното)!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough" -Mario Andretti

Потребител
Аватар
Кара: 330ci Feis

Мнение от Gangsta911 » 25 Фев 2011, 23:00

На Ahilll-чо му казах че искам пратката с опция "виж преди да платиш" а той я пуска първо да платя и после да си я гледам, викам ОК може ли поне да я пипна, тя вика за пипане нищо не пише :mhihi: (тя увита в един боклукчииски найлон) уверих се че не е тя и и казах че абсурд да я взема и тя тогава ми каза ако искам мога да надникна без да нарушавам найлона които и без това се разпадаше! Пиша ви това за да се пазите от тоя индивид защото утре някой наивен ще изгърми. С мацката бях коректен платих и доставката. Досега такива измами не са ми правили ама габровец трудно се лъже така че внимавайте!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 25 Фев 2011, 23:40

Gangsta911 написа:0888091527 това беше на товарителницата

Bavaro написа:приятеля ми ти е дал моя гсм номер защото знае че е исклучен и не отговаря, затва после в еконта са ти казали че на тоя номер отговарям аз и ти започна мене да занимаваш , разбери че аз от тая раота нищо несам видял
, от каде на каде ме искарваш измамник , в тоя сайт никои несам излъгал и сам бил коректен винаги

абсолютно същият номер, който ползваше колегата баваро за неговите "схеми", понеже е изключен и не отговаря на него. Дали е Нейко Ангелов, Нейко Димитров, Станимир Валентинов , Станимир Манолов все тая ....

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 25 Фев 2011, 23:43

Пътува!Темата е приключена!

ентусиаст
ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330i/e60 530d

Мнение от stakata_kn » 04 Мар 2011, 17:28

За съжаление дойде и моят ред да се разпиша тук.
Става въпрос за "колегата" bezumnika http://www.bmwpower-bg.net/forums/membe ... le&u=24206 .
Продавам един кабриолет на чати и въпросния ми се обажда на 20.02. вечерта да ми иска предната броня и маската.Казах му повече от перфектната цена 100 лв за двете и той каза пращай ги по Еконт за офиса в Русе.Още на следващия ден му изпратих уговореното,но от тогава никакъв отговор от bezumnika.Звъняха ми от офиса на Еконт в Русе да ме питат какво да правят с пратката,тъй като "колегата" изобщо не се е мяркал.Пробвах пак да се свържа с него ,но уви-безуспешно.Пратих му СМС да му кажа че ако не си вземе пратката ще го напиша в некоректните а той започна да ме заплашва и ми каза че какво като го баннат-за 5 мин щял да си направи нов профил.
В понеделник мога да приложа бележката от Еконт като доказателство.
Това е от мен колеги и имайте едно на ум като ви се обажда въпросния.
ПС.Намерих му ника по номера от който ми звъни а той е 0894/929343
Сега видях че има и друг "изгорял" колега от същия(52-ра страница от тази тема)

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 04 Мар 2011, 17:34

Писах му!Може да заплашва колкото си иска,ако ще и 100 профила да си направи,рано или късно,пак ще го хванем!Нека видим какво ще отговори.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 04 Мар 2011, 17:35

Ми... да почва да регва новите акаунти, че тоя е неизползваем вече... ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tompo » 07 Мар 2011, 20:54

karlosjackal написа:
civic написа:Понеже отговорите ми изчезнаха безследно, да обобщя:
CCFL Означава, Cold cathode fluorescent lamps - което означава луминисцентна лапма, което означава че зимата им трябва малко, време около 1 минута за да загреят и светнат както трябва.При топло време НЯМА проблеми.
Сега относно карлос чакала, пробвахме ги на място и му обесних проблема, както и му показах че светнаха нормално.
относно тошошо, като закачиш нещо(консуматор) към акомулатора, без да се зарежда, мисля че е нормално да почне да пада и съответно, да почнат да всетят по-слабо?Не разбирам много от токове,но мога да гарантирам че ако ги оставиш да светят един ден на угасена кола, ще угаснат съвсем :winky: .
и последно, ако имате някакъв проблем, с мен или с нещо купено от мен, можете да се свържете с мен на тел. 0886 199 886, както и на л.с. тук във форума.
ако решите първо да се разпишете тук, без дори да сте се опитали да се свържете с мен.....
Благодаря на Тези които ме подкрепиха.

Повтарям за последен път.Когато се видяхме с civic той сложи кабелите на очите на клемите на акумулатора.( За разбирачите-бях с друга кола и едва ли и двете имат един и същ проблем с токовете).Единият комплект не светеха нормално.Обясни ми че било от студа.Не били загрели.
После не са светнали нормално, защото нямаше после.Аз си тръгнах вярвайки в казаното.
Не смятам да се обяснявам на Л.С. с някой който ме лъже още на старта и не може да каже - "Виж сега очите светят нормално само на работещ двигател."
Не бях влизал в тоя форум отдавна и съвсем случайно открих тоя пост. Малко съм закъснял като гледам кога е постнат но по добре късно отколкото никога. Преди време и аз купих такива от въпросният колега /civic/ и моите бяха със абсолютно същият проблем. Не съм се оплаквал понеже за тия пари е ясно какво ще е качеството Щом обаче има толкова много хора със същите проблеми би трябвало продавача да обърне внимание но той си знае. За мен това не е редно.
Последна промяна tompo на 06 Мар 2015, 11:23, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 09 Мар 2011, 21:25

Поредният 'сериозен' колега продаваше джанти уговорихме се за цена исках да му пратя капаро понеже имах път към София да си ги взема направо той каза няма проблем не искам капаро ще ти ги пазя и ги даде на следващия ден на друг колега
disrespector
Заглавие: Re: Продавам 16ки е36 с борд и гуми Michelin 280лвПапка: Входящи
Batko sorry ama gi dadoh djantite, ako iskash imam edni po hubavi za tebe 17ki bbs

Изпратено на: 09 Мар 2011, 18:07

Виж съобщението

disrespector
Заглавие: Re: Продавам 16ки е36 с борд и гуми Michelin 280лвПапка: Входящи

Dobre kolega nqma da te karam da izprashtash kaparo, razchitam na mujkata ti duma i gi pisha zapazeni,

Beshe mi izkliu4en telefona verno sega go vkliu4vam. Kato razberesh to4no koi den shte idvash samo mi prati lichno da moga da si napravq smetkata

Изпратено на: 08 Мар 2011, 13:34

Виж съобщението

anzak
Заглавие: Re: Продавам 16ки е36 с борд и гуми Michelin 280лвПапка: Изпратени
Заглавие: Продавам 16ки е36 с борд и гуми Michelin 280лв

disrespector написа:
Джантите са оригинални, прави, балансирани. Продават се в комплект летни гуми Michelin Primacy 225/50/16. Предините две гуми ги взех нови, карани са сезон и половина, има доста живот в тях и позволяват сериозни скорости, задните имат малко грайфер над протектора, но ще издържат един сезон стабилно стъргане.

Цена 300лв, намират се в София, без бартери

тел. 0899 462299

колега звънях ти ама ти е изключен телефона ще ти взема джантите на 100% даже ако искаш капаро ще ти пратя просто може би до края на седмицата ще идвам до софия и направо на място да ги взема

Изпратено на: 08 Мар 2011, 12:08
Барай шишарката Минкеее ....

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари