:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

The last M40 driver
Аватар
Кара: e31-1 и е31+1

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от La4u » 15 Фев 2011, 19:11

Така... да се разпиша и аз ...
"Колегите" за DIDO 325 и Mecho Puh

Започвам с първия... ще се постарая да съм кратък :!:
Въпросния човек има гараж на дадено място заедно с някъкъв приятел си бачкат допълнително от основната работа. Купихме с колегата "6estaka" една е30-ка и го питахме дали може да я оставим там да си я разглобим. Нямаше проблем... в края остана голо купе, което не върнахме. Преди 3-4 месеца аз взех пак една е30-ка за части и отново се разбрахме да я оставим там, като се разбрахме двигателя от нея да го присъди на моята кола, затова го свалихме и оставихме в гаража му. Всичко си беше ок, докато неговия авер не почна да мрънка да ги махаме двете купета, че му пречели. Ок - няма проблем, може и да са му пречели (и дидо имаше 2 купета там за части). Поразглобих каквото мога от моето купе и после работата ме завъртя. От време на време ходих там за някоя част която не бях свалил, и колегата на дидо ми казваше че трябва да ги махна. Аз му казавах че сега нямам време и че като се освободя ще направя тази работа. So far , so good. Но... един ден, колега от форума който също се познава с дидо ми споменава (ако иска и той може да пише в темата, защото и той е опарен от него по-друг начин) че купета ги няма. Аз :shock: , мислех че се шегува. Звъня на дидо, не ми вдига. На следващия ден пак не ми вдига. На трятия ден отивам и :shock: - купетата ги няма. Звъня му - не вдига. Така и следващите 2 дни не ми вдигаше - исках да разбера дали не ми е дал на скрап и двигателя :kuku: На 6-я ден му изнамерих друг номер и му звъннах - вдигна ми. Питах го какво става, къде са купетата. Той каза че са дадени на скрап :confused: , питах го преди колко време, той - преди 3 седмици. Питах го защо не ми е звъннал да ми каже че са дадени, че смятат да ги дават. Да ми кажат примерно "след 3 дни ги даваме на скрап, ела си ги оправяй". Отговора му беше че щяло да стане лошо :kuku: , а сега добре ли е, питам аз. Отговор не последва. (по второто купе има врати, задна врата, инсталация климатик и други работи за горе долу 200 лв с купето) Питах го дали ще ми дадат поне част от парите, но последна отрицателен отговор. Питам ви вас - как се връщат 2 купета без какъвто и да е документ ???

Както и да е... прежалих ги. НО стана дума за двигателя, увери ме че е там. След последвали опити да се свържа с него, най-накрая успях , след като ми беше казал да му звънна по обяд, после следобяд и т.н. В поредния ден му звънкам и му казвам, че искам само да си взема двигателя, няма да се заяждам с колегата му ... всичко да стане максимално тихо и спокойно. Каза ми че щял да излиза с жената му и детето му. Ок, няма да ходи там. Но имах чувство че ме лъже. Казах си че ще отида до гаража ииииии хоп изненада, той там.... отвори ми , все едно нищо не е станало. Питах защо не и е звъннал да ми каже че ще е там да си взема двигателя... отговора беше "сметка ли ще ми държиш" ??? Аз си замълчах... взимам си двгателчето и го питам "Кога ще ни дадеш джантите от първото комби, което взехме с "6estaka" ". Каза ми да дойда и да си ги взема от местоработата му. Казах му добре. После питах кога ще ми даде 30-те лева които ми дъллжи. Отговори ми следното "Ставаш много нахален, нищо няма да ти дам. Чао" и си затвори вратата.

Питам аз - що за човек ще се държи така, като преди това сме нямали никакви караници? Човек , който е на около 40 години ще се държи така ? roko го познава много добре, от ловеч е ... Няма да споменавам име на другият колега, който е опарен от него (ако реши ще пише как и за какво) Оттогава не сме се чували, чудя се дали да отида да се опитам да си взема джантите ... Пак казвам - това е историята на кратко.

Относно втория колега - mecho puh
Взе от мен един теглич за е30. Да го пробва и да ми каже дали ще го взима. Разбрахме се за цена, той се съгласи.
Еми пробва си го вече 2-3 месеца, не ми вдига телефона. Незнам какво да правя :evil:

Разбирам, че след това мое мнение ще има доста писане като отговор на техни бъдещи мнения, но доста колеги са свидетели на това което се случи и те могат да изкажат мнение по въпроса. Доста хора от форума ме познават и ме знаят що за човек съм :)
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)

А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 15 Фев 2011, 20:05

Няма да има кой знае какво за обясняване,но нека ги чуем и тях.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт

Мнение от Mecho Puh » 16 Фев 2011, 9:42

La4u написа:Така... да се разпиша и аз ...

....
Взе от мен един теглич за е30. Да го пробва и да ми каже дали ще го взима. Разбрахме се за цена, той се съгласи.
Еми пробва си го вече 2-3 месеца, не ми вдига телефона. Незнам какво да правя :evil:

Разбирам, че след това мое мнение ще има доста писане като отговор на техни бъдещи мнения, но доста колеги са свидетели на това което се случи и те могат да изкажат мнение по въпроса. Доста хора от форума ме познават и ме знаят що за човек съм :)

.... :nono: мисля ,че ти е казано вече че теглича ти си е заминал заедно с купетата,нямам вина за причинени ти щети от трети лица,пък и сам знаеш че по същия начин от същотото място на мене ми изчезна една цяла е30 на колела заедно с още един преден мост и всичките ми тенекии от бегачката...мисля ,че няма смисъл от допълнителни коментари,но ако мислиш че аз съм главния виновник за твоето нещастие ще се постарая да ти измисля компенсация :twisted:
Едно не мога да разбера - хората все си чистят мухите от предните стъкла,а на мене все са ми отстрани
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 16 Фев 2011, 9:44

Mecho Puh написа:

....

.... :nono: мисля ,че ти е казано вече че теглича ти си е заминал заедно с купетата,нямам вина за причинени ти щети от трети лица,пък и сам знаеш че по същия начин от същотото място на мене ми изчезна една цяла е30 на колела заедно с още един преден мост и всичките ми тенекии от бегачката...мисля ,че няма смисъл от допълнителни коментари,но ако мислиш че аз съм главния виновник за твоето нещастие ще се постарая да ти измисля компенсация :twisted:

Добре де,той ти е дал теглича на теб,ти си го взел и не си го платил,него не го интересува къде е отишъл теглича,а защо все още не му е платен.

Аватар

Мнение от DIDO 325 » 16 Фев 2011, 10:00

Изглежда във този форум има и следовател от В.П.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 16 Фев 2011, 10:02

DIDO 325 написа:Изглежда във този форум има и следовател от В.П.

Това ли намери само да кажеш?

Аватар

Мнение от DIDO 325 » 16 Фев 2011, 10:34

Имаме си във форума и колеги,които не казват истината до край,т.е. л...и. :wave:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 16 Фев 2011, 10:40

DIDO 325 написа:Имаме си във форума и колеги,които не казват истината до край,т.е. л...и. :wave:

Вместо да пишеш подобни излишни коментари кажи твоята истина.

Аватар

Мнение от DIDO 325 » 16 Фев 2011, 10:51

Ти пък кой беше,че да ти давам обяснения? :kuku:
Надявам се, разбираш че не ми пука дали ще имам право или Не да изказвам мнения във форума.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 16 Фев 2011, 10:52

DIDO 325 написа:Ти пък кой беше,че да ти давам обяснения? :kuku:
Надявам се, разбираш че не ми пука дали ще имам право или Не да изказвам мнения във форума.

Аз съм на баба злата шурея!Няма нужда от повече обяснение,всичко е ясно.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 16 Фев 2011, 12:33

DIDO 325 написа:Ти пък кой беше,че да ти давам обяснения? :kuku:

Наистина ли това е начина ти да се защитиш от обвинението по-горе? Чудя се колко елемнтарни могат да са някои хора, но всъщност няма значение... след като не ти пука за форума, не трябва наистина да ти пука и че няма да можеш повече да пишеш тук.. пък който иска да се разправя с теб и по "алтернативни" начини. Щото тия мизерии, дето си ги направил...

The last M40 driver
Аватар
Кара: e31-1 и е31+1

Мнение от La4u » 16 Фев 2011, 15:09

Mecho Puh написа:

....

Не съм казал, че си виновник за моите купета. За тях знам кой е виновника. Просто съм написал че съм ти дал теглич, а ти не си ми го платил и не си ми казал какво смяташ да правиш вече трети месец. Не съм свързвал теб по никъкъв начин с въпросните купета :!:

Защо теглича да си е заминал с купетата? Него ти го дадох преди да стане това. Каква ти е мисълта?

Относно дидо 325, ето ми е писал:

Заглавие: Re: :: Случаи на некоректност ::
От: DIDO 325
Изпратено на: 16 Фев 2011, 10:54
До: La4u

Съобщение

Заглавие: :: Случаи на некоректност ::

DIDO 325 написа:Ами вземи се застреляй.

Държа да кажа (ако сте ме разбрали погрешно), че най-вероятно колегата на дидо е дал купетата, а дидо не е знаел.
Но това не го оневинява за това че не ми е звъннал да ми каже. Все пак двамата работят заедно и трябва да знаят кой какво прави там
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)

А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?

Аватар

Мнение от ahilll » 16 Фев 2011, 15:43

и аз да се впиша с тук макар и да не ми се ще
и да спомена за този случай на некореткност
ето на кратко колегата mari4ko
беше пуснал обява че търси амортесиори предложих му на символична цена (80лв) 4 броя
два предни с пружини и тампони и два задни, уговорихме се и му ги пратих в понеделник
както искаше, пуснах му и опция да си ги прегледа на другия ден обаче ми се обаждат от еконта , пратката отказана , сварзах се с колегата казва ми че единия заден амортесиор бил трагнал да истърва :dunno: , аз се учудих защото знам ква че амортесиорите неса чисто нови, но пък са в мн добро здраве , предложих му да му сваля от цената зарди този амортесиор щом мисли че не става, тои обаче ми каза че е намерил вече други, нему трябвали тези, може би ако му ги бях пуснал за 150 лв щеше да си ги вземе ама му се сторили малко парите :lol:
гледах и др мнения на колегата като това
viewtopic.php?f=134&t=239716&p=2627069#p2627069
кадето лъже модератора че не е в България а предния ден става моята случка с него както и да е кои както му отърва

за другите колеги да имат едно на ум че пича mari4ko е доста безотговорен

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт

Мнение от Mecho Puh » 16 Фев 2011, 16:20

LiTtLeRoCk написа:
Mecho Puh написа:

....
Добре де,той ти е дал теглича на теб,ти си го взел и не си го платил,него не го интересува къде е отишъл теглича,а защо все още не му е платен.

...не е точно така,но няма значение,взел съм го от колата на Лъчо и него го нямаше тогава,а само се уговаряхме по телефона и след закъснение с 2 месеца :oops: е върнат преди доста време пак в същата кола,не от мен а друг човек които има гараж там,а това че колата вече я няма и заедно с нея и всичките неща в нея,вкл. и теглича не е мои проблем,съжалявам за закъснението,така и не го пробвах,но какво да се прави,"шанс" - както казва наш любим съфорумец :dunno:
Едно не мога да разбера - хората все си чистят мухите от предните стъкла,а на мене все са ми отстрани
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 16 Фев 2011, 17:22

porostorm написа:еми то е просто, ти си си го написал, помолили са те да си махнеш скрапта няколко пъти, това че ти нямаш сега време тях не ги е интересувало и накрая са свършили твоята работа

аз що не съм имал проблеми с DIDO 325 а сме имали взимане даване :wave:

п.п.: ако си платил наем за местото и е станало това вече кофти :yes:

И това ли е начина според теб?Можеше поне да му дадат парите,а не да си ги приберат!

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари