:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
Re: :: Случаи на некоректност ::
Така... да се разпиша и аз ...
"Колегите" за DIDO 325 и Mecho Puh
Започвам с първия... ще се постарая да съм кратък
Въпросния човек има гараж на дадено място заедно с някъкъв приятел си бачкат допълнително от основната работа. Купихме с колегата "6estaka" една е30-ка и го питахме дали може да я оставим там да си я разглобим. Нямаше проблем... в края остана голо купе, което не върнахме. Преди 3-4 месеца аз взех пак една е30-ка за части и отново се разбрахме да я оставим там, като се разбрахме двигателя от нея да го присъди на моята кола, затова го свалихме и оставихме в гаража му. Всичко си беше ок, докато неговия авер не почна да мрънка да ги махаме двете купета, че му пречели. Ок - няма проблем, може и да са му пречели (и дидо имаше 2 купета там за части). Поразглобих каквото мога от моето купе и после работата ме завъртя. От време на време ходих там за някоя част която не бях свалил, и колегата на дидо ми казваше че трябва да ги махна. Аз му казавах че сега нямам време и че като се освободя ще направя тази работа. So far , so good. Но... един ден, колега от форума който също се познава с дидо ми споменава (ако иска и той може да пише в темата, защото и той е опарен от него по-друг начин) че купета ги няма. Аз
, мислех че се шегува. Звъня на дидо, не ми вдига. На следващия ден пак не ми вдига. На трятия ден отивам и
- купетата ги няма. Звъня му - не вдига. Така и следващите 2 дни не ми вдигаше - исках да разбера дали не ми е дал на скрап и двигателя
На 6-я ден му изнамерих друг номер и му звъннах - вдигна ми. Питах го какво става, къде са купетата. Той каза че са дадени на скрап
, питах го преди колко време, той - преди 3 седмици. Питах го защо не ми е звъннал да ми каже че са дадени, че смятат да ги дават. Да ми кажат примерно "след 3 дни ги даваме на скрап, ела си ги оправяй". Отговора му беше че щяло да стане лошо
, а сега добре ли е, питам аз. Отговор не последва. (по второто купе има врати, задна врата, инсталация климатик и други работи за горе долу 200 лв с купето) Питах го дали ще ми дадат поне част от парите, но последна отрицателен отговор. Питам ви вас - как се връщат 2 купета без какъвто и да е документ ???
Както и да е... прежалих ги. НО стана дума за двигателя, увери ме че е там. След последвали опити да се свържа с него, най-накрая успях , след като ми беше казал да му звънна по обяд, после следобяд и т.н. В поредния ден му звънкам и му казвам, че искам само да си взема двигателя, няма да се заяждам с колегата му ... всичко да стане максимално тихо и спокойно. Каза ми че щял да излиза с жената му и детето му. Ок, няма да ходи там. Но имах чувство че ме лъже. Казах си че ще отида до гаража ииииии хоп изненада, той там.... отвори ми , все едно нищо не е станало. Питах защо не и е звъннал да ми каже че ще е там да си взема двигателя... отговора беше "сметка ли ще ми държиш" ??? Аз си замълчах... взимам си двгателчето и го питам "Кога ще ни дадеш джантите от първото комби, което взехме с "6estaka" ". Каза ми да дойда и да си ги взема от местоработата му. Казах му добре. После питах кога ще ми даде 30-те лева които ми дъллжи. Отговори ми следното "Ставаш много нахален, нищо няма да ти дам. Чао" и си затвори вратата.
Питам аз - що за човек ще се държи така, като преди това сме нямали никакви караници? Човек , който е на около 40 години ще се държи така ? roko го познава много добре, от ловеч е ... Няма да споменавам име на другият колега, който е опарен от него (ако реши ще пише как и за какво) Оттогава не сме се чували, чудя се дали да отида да се опитам да си взема джантите ... Пак казвам - това е историята на кратко.
Относно втория колега - mecho puh
Взе от мен един теглич за е30. Да го пробва и да ми каже дали ще го взима. Разбрахме се за цена, той се съгласи.
Еми пробва си го вече 2-3 месеца, не ми вдига телефона. Незнам какво да правя
Разбирам, че след това мое мнение ще има доста писане като отговор на техни бъдещи мнения, но доста колеги са свидетели на това което се случи и те могат да изкажат мнение по въпроса. Доста хора от форума ме познават и ме знаят що за човек съм
Започвам с първия... ще се постарая да съм кратък

Въпросния човек има гараж на дадено място заедно с някъкъв приятел си бачкат допълнително от основната работа. Купихме с колегата "6estaka" една е30-ка и го питахме дали може да я оставим там да си я разглобим. Нямаше проблем... в края остана голо купе, което не върнахме. Преди 3-4 месеца аз взех пак една е30-ка за части и отново се разбрахме да я оставим там, като се разбрахме двигателя от нея да го присъди на моята кола, затова го свалихме и оставихме в гаража му. Всичко си беше ок, докато неговия авер не почна да мрънка да ги махаме двете купета, че му пречели. Ок - няма проблем, може и да са му пречели (и дидо имаше 2 купета там за части). Поразглобих каквото мога от моето купе и после работата ме завъртя. От време на време ходих там за някоя част която не бях свалил, и колегата на дидо ми казваше че трябва да ги махна. Аз му казавах че сега нямам време и че като се освободя ще направя тази работа. So far , so good. Но... един ден, колега от форума който също се познава с дидо ми споменава (ако иска и той може да пише в темата, защото и той е опарен от него по-друг начин) че купета ги няма. Аз

Както и да е... прежалих ги. НО стана дума за двигателя, увери ме че е там. След последвали опити да се свържа с него, най-накрая успях , след като ми беше казал да му звънна по обяд, после следобяд и т.н. В поредния ден му звънкам и му казвам, че искам само да си взема двигателя, няма да се заяждам с колегата му ... всичко да стане максимално тихо и спокойно. Каза ми че щял да излиза с жената му и детето му. Ок, няма да ходи там. Но имах чувство че ме лъже. Казах си че ще отида до гаража ииииии хоп изненада, той там.... отвори ми , все едно нищо не е станало. Питах защо не и е звъннал да ми каже че ще е там да си взема двигателя... отговора беше "сметка ли ще ми държиш" ??? Аз си замълчах... взимам си двгателчето и го питам "Кога ще ни дадеш джантите от първото комби, което взехме с "6estaka" ". Каза ми да дойда и да си ги взема от местоработата му. Казах му добре. После питах кога ще ми даде 30-те лева които ми дъллжи. Отговори ми следното "Ставаш много нахален, нищо няма да ти дам. Чао" и си затвори вратата.
Питам аз - що за човек ще се държи така, като преди това сме нямали никакви караници? Човек , който е на около 40 години ще се държи така ? roko го познава много добре, от ловеч е ... Няма да споменавам име на другият колега, който е опарен от него (ако реши ще пише как и за какво) Оттогава не сме се чували, чудя се дали да отида да се опитам да си взема джантите ... Пак казвам - това е историята на кратко.
Взе от мен един теглич за е30. Да го пробва и да ми каже дали ще го взима. Разбрахме се за цена, той се съгласи.
Еми пробва си го вече 2-3 месеца, не ми вдига телефона. Незнам какво да правя

Разбирам, че след това мое мнение ще има доста писане като отговор на техни бъдещи мнения, но доста колеги са свидетели на това което се случи и те могат да изкажат мнение по въпроса. Доста хора от форума ме познават и ме знаят що за човек съм

(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Няма да има кой знае какво за обясняване,но нека ги чуем и тях.
- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
La4u написа:Така... да се разпиша и аз ...
....
Еми пробва си го вече 2-3 месеца, не ми вдига телефона. Незнам какво да правя![]()
....

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Mecho Puh написа:La4u написа:Така... да се разпиша и аз ...
....
Еми пробва си го вече 2-3 месеца, не ми вдига телефона. Незнам какво да правя![]()
....мисля ,че ти е казано вече че теглича ти си е заминал заедно с купетата,нямам вина за причинени ти щети от трети лица,пък и сам знаеш че по същия начин от същотото място на мене ми изчезна една цяла е30 на колела заедно с още един преден мост и всичките ми тенекии от бегачката...мисля ,че няма смисъл от допълнителни коментари,но ако мислиш че аз съм главния виновник за твоето нещастие ще се постарая да ти измисля компенсация
Добре де,той ти е дал теглича на теб,ти си го взел и не си го платил,него не го интересува къде е отишъл теглича,а защо все още не му е платен.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
DIDO 325 написа:Изглежда във този форум има и следовател от В.П.
Това ли намери само да кажеш?
Имаме си във форума и колеги,които не казват истината до край,т.е. л...и. 

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
DIDO 325 написа:Имаме си във форума и колеги,които не казват истината до край,т.е. л...и.
Вместо да пишеш подобни излишни коментари кажи твоята истина.
Ти пък кой беше,че да ти давам обяснения?
Надявам се, разбираш че не ми пука дали ще имам право или Не да изказвам мнения във форума.

Надявам се, разбираш че не ми пука дали ще имам право или Не да изказвам мнения във форума.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
DIDO 325 написа:Ти пък кой беше,че да ти давам обяснения?![]()
Аз съм на баба злата шурея!Няма нужда от повече обяснение,всичко е ясно.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
DIDO 325 написа:Ти пък кой беше,че да ти давам обяснения?![]()
Наистина ли това е начина ти да се защитиш от обвинението по-горе? Чудя се колко елемнтарни могат да са някои хора, но всъщност няма значение... след като не ти пука за форума, не трябва наистина да ти пука и че няма да можеш повече да пишеш тук.. пък който иска да се разправя с теб и по "алтернативни" начини. Щото тия мизерии, дето си ги направил...
- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
Mecho Puh написа:La4u написа:Така... да се разпиша и аз ...
....
....мисля ,че ти е казано вече че теглича ти си е заминал заедно с купетата,нямам вина за причинени ти щети от трети лица,пък и сам знаеш че по същия начин от същотото място на мене ми изчезна една цяла е30 на колела заедно с още един преден мост и всичките ми тенекии от бегачката...мисля ,че няма смисъл от допълнителни коментари,но ако мислиш че аз съм главния виновник за твоето нещастие ще се постарая да ти измисля компенсация
Не съм казал, че си виновник за моите купета. За тях знам кой е виновника. Просто съм написал че съм ти дал теглич, а ти не си ми го платил и не си ми казал какво смяташ да правиш вече трети месец. Не съм свързвал теб по никъкъв начин с въпросните купета

Защо теглича да си е заминал с купетата? Него ти го дадох преди да стане това. Каква ти е мисълта?
Относно дидо 325, ето ми е писал:
Заглавие: Re: :: Случаи на некоректност ::
От: DIDO 325
Изпратено на: 16 Фев 2011, 10:54
До: La4u
Съобщение
Заглавие: :: Случаи на некоректност ::
DIDO 325 написа:Ами вземи се застреляй.
Държа да кажа (ако сте ме разбрали погрешно), че най-вероятно колегата на дидо е дал купетата, а дидо не е знаел.
Но това не го оневинява за това че не ми е звъннал да ми каже. Все пак двамата работят заедно и трябва да знаят кой какво прави там
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
и аз да се впиша с тук макар и да не ми се ще
и да спомена за този случай на некореткност
ето на кратко колегата mari4ko
беше пуснал обява че търси амортесиори предложих му на символична цена (80лв) 4 броя
два предни с пружини и тампони и два задни, уговорихме се и му ги пратих в понеделник
както искаше, пуснах му и опция да си ги прегледа на другия ден обаче ми се обаждат от еконта , пратката отказана , сварзах се с колегата казва ми че единия заден амортесиор бил трагнал да истърва
, аз се учудих защото знам ква че амортесиорите неса чисто нови, но пък са в мн добро здраве , предложих му да му сваля от цената зарди този амортесиор щом мисли че не става, тои обаче ми каза че е намерил вече други, нему трябвали тези, може би ако му ги бях пуснал за 150 лв щеше да си ги вземе ама му се сторили малко парите
гледах и др мнения на колегата като това
viewtopic.php?f=134&t=239716&p=2627069#p2627069
кадето лъже модератора че не е в България а предния ден става моята случка с него както и да е кои както му отърва
за другите колеги да имат едно на ум че пича mari4ko е доста безотговорен
и да спомена за този случай на некореткност
ето на кратко колегата mari4ko
беше пуснал обява че търси амортесиори предложих му на символична цена (80лв) 4 броя
два предни с пружини и тампони и два задни, уговорихме се и му ги пратих в понеделник
както искаше, пуснах му и опция да си ги прегледа на другия ден обаче ми се обаждат от еконта , пратката отказана , сварзах се с колегата казва ми че единия заден амортесиор бил трагнал да истърва

гледах и др мнения на колегата като това
viewtopic.php?f=134&t=239716&p=2627069#p2627069
кадето лъже модератора че не е в България а предния ден става моята случка с него както и да е кои както му отърва
за другите колеги да имат едно на ум че пича mari4ko е доста безотговорен
- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
LiTtLeRoCk написа:Mecho Puh написа:La4u написа:Така... да се разпиша и аз ...
....
Добре де,той ти е дал теглича на теб,ти си го взел и не си го платил,него не го интересува къде е отишъл теглича,а защо все още не му е платен.
...не е точно така,но няма значение,взел съм го от колата на Лъчо и него го нямаше тогава,а само се уговаряхме по телефона и след закъснение с 2 месеца

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
porostorm написа:еми то е просто, ти си си го написал, помолили са те да си махнеш скрапта няколко пъти, това че ти нямаш сега време тях не ги е интересувало и накрая са свършили твоята работа
аз що не съм имал проблеми с DIDO 325 а сме имали взимане даване
п.п.: ако си платил наем за местото и е станало това вече кофти
И това ли е начина според теб?Можеше поне да му дадат парите,а не да си ги приберат!
Назад към Авточасти и аксесоари