:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от kriso85 » 29 Яну 2011, 20:24

Писах му на ЛС, да видим какво ще каже по случая
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batko_koko » 30 Яну 2011, 17:22

Колега значи парво на парво аз моита навигациа си е продадох на едно момче от форума и може да го питаш дали сам бил коректен. Аз продавам части за БМВ на стотици хора. Събота и Неделя не вдигам телефона защото почивам второ, Монитора не сам ти го продал аз а дадах адреса на колега които продава части да ти го изпрати на разписката от еконт му пише и името и телефона на човека които ти е изпратил екрана званни му на този човек и се разберете. И не си мислете че хората са длъжни по всяко време сабота и неделя да са на вашо разположение по всяко време на денонощието. Званни на момчето което ти е изпратило дисплея и се разберете. Вината не е в мен. И ако искаш да говориш с мен няма никакъв проблем да ми звъннеш през работно време, вдигам на всички, а доколкото става на вапрос 4е не искам да ти вдигна телефона точно на теб няма как да стане защото дори не ти знам номера.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 30 Яну 2011, 17:37

Дори и да е така, както казваш, пак ще отнесеш 1 месец наказание, щото продаваш части на чужди хора т.е. не са твои и НЕ ТИ отговаряш за продажбата... щом така искаш да го представиш.

P.S. Сега се зачетох по-добре какво си написал.... и направо се втрещих - ТИ продаваш нещо във форума, но даваш на НЯКАКЪВ данните на потенциалният купуваш, НЯКАКВИЯ да си прати неговите неща?!? Ти сериозно ли???? Това ако се окаже истина, отлиташ на 101% от тук!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batko_koko » 30 Яну 2011, 17:51

Просто исках да свърша услуга на момчето с дисплея и на куповача и на продавача + това аз не продавам навигациа то на тематаа коиата сам е пуснал отдавна си пише че навигациата е продадена целия комплект. Просто казах на момчето че ще му намеря.

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 30 Яну 2011, 18:02

Сега, ако искаш да направиш услуга на себе си и на присъствието ти във форума, ще асистираш и на купувача да върне дисплея и да си получи обратно парите.... в противен случай можеш директно да приемеш, че приключваш с този форум (повторна регистрация няма да ти свърши никаква работа, можеш да си сигурен в това)...

Подобно "помагане" просто не знам как може да му хрумне на човек, още повече след като не си предупредил купувача, че не получава това, което ТИ си оферирал ТУК във форума... горното предложение го приеми като израз на добра воля, щото по принцип си за директно гонене, но поне си от 5 години тук, ще се опитаме да ти дадем шанс... ти си прецени кое е важно за теб.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batko_koko » 30 Яну 2011, 18:11

Те са се разбрали вече. И не си мислете че вращаме на момчето парите защото се притеснявам да не ме ИЗХВЪРЛИТЕ както казваш от тоя форум а му ги връщам защото сам коректен с хората

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 30 Яну 2011, 18:13

Ако трябва да съм честен, не виждам нищо коректно в това да го "пренасочиш" така, без изобщо да е наясно за "схемата"... не те разбирам ти как го мислиш това, че е нещо нормално...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batko_koko » 30 Яну 2011, 18:27

А аз немога да разбера ако нямаше изгорели пиксели на дисплея какво го бъркаше куповача кткаде е дошъл дисплея?
Какъв щеше да е проблема за куповача?

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 30 Яну 2011, 18:45

За купувача не знам, но за продавача - огромен... тук се опитваме да поддържаме сравнително "чисто" ниво на покупко-продажби и подобни "схеми" не само, че не са допустими, ми... не знам как да го кажа.. от друга страна купувача може да бъде подведен по такъв начин, че продавача е коректен (ако ситуацията беше ОК), а продавача да не е такъв (вече не визирам теб, ами хипотетичен случай, който и ти излагаш)... поради това изискваме нещата да са ясни и най-важното ->

Всеки един продавач в този форум носи пълна отговорност за нещата, които продава.. в твоят случай конкретно - носи отговорност за това, че купувача получава стока, която мисли, че е от теб и не е предупреден за промяната в стоката.. да не говорим, че подобно нещо ("пренасочване" на купувач) не е позволено тук!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sherman » 30 Яну 2011, 19:45

Днес се чухме с batko_koko и се разбрахме пичовски. Той ми даде тоелефона на човека, който ми е пратил монитора. И с него се разбрахме утре да му върна монитора и съответно той парите. За мен този случай е приключен като си взема парите обратно.
Като купувач на мен ми е все едно кой точно ми продава монитора. Според мен не трябва да се взимат накзателни мерки срещу batko_koko ако всичко мине ОК. Личните ми данни ги има всеки, от когото съм купувал или продавал нещо. Личните ми телефони и името ми могат да се вземат от форума от обявите, където аз съм продавач :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sherman » 02 Фев 2011, 13:51

Искам да се извиня на батко_коко за това, че пуснах оплакване тук. Върнах монитора и взех парите обратно. Всичко както се бяхме разбрали преди няколко дни. Моля администраторите и модераторите да няма наказания за батко_коко...не ми се стува редно лично на мен.

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 02 Фев 2011, 14:03

Няма за какво да се извиняваш, че си пуснал оплакване, след като налице е бил.... проблемен момент. Срещу него няма да бъдат предприети действия, след като нещата са оправени и всичко е ОК.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 3-ka `02g
Мечтае да кара: BMW 3-ka `09g

Мнение от L0ReNz0_ » 07 Фев 2011, 16:22

здравейте, невярвах че и на мен ще ми се случи да пиша тук, но ето на. в форума се крие мошеник, измамник, пед---ст,
който поръчва стоки или части и не отива до офисите на еконт, спиди... да взема пратките! ник-а не му го знам понеже копе---о ми звъня на гсм-а, но ако някой му срещне в нет-а гсм номерата който по долу ще напиша да не му се връзва, да му праща нещо! представи ми се като Методи Илиев, но съм убеден че не се казва така. гсм-ите са му:
0888 037366
0876 666799

ако някой не ми вярва, че е гей тоя да му напише някой от номерата в гугъла, и сам ще се убеди понеже има страшно мн писано за него. Въпросния човек също продава разни неща из нет-а така, че се оглеждайте преди да му пратите нещо или да си поръчате нещо от него. Надявам се тоя Методи, Владо,Николай,Георги, който и да е и каквото и да му е нещастното име да чете поста ми и да си знае че ще му върна жеста десеторно! :bang:
Изображение

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 07 Фев 2011, 17:38

Май ше трябва да се прави тема и за GSM номера и имена на измамници... :bang:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30-ките на безин
Мечтае да кара: e24

Мнение от MeTo_BMWto » 07 Фев 2011, 18:21

L0ReNz0_ написа:здравейте, невярвах че и на мен ще ми се случи да пиша тук, но ето на. в форума се крие мошеник, измамник, пед---ст,
който поръчва стоки или части и не отива до офисите на еконт, спиди... да взема пратките! ник-а не му го знам понеже копе---о ми звъня на гсм-а, но ако някой му срещне в нет-а гсм номерата който по долу ще напиша да не му се връзва, да му праща нещо! представи ми се като Методи Илиев, но съм убеден че не се казва така. гсм-ите са му:
0888 037366
0876 666799

ако някой не ми вярва, че е гей тоя да му напише някой от номерата в гугъла, и сам ще се убеди понеже има страшно мн писано за него. Въпросния човек също продава разни неща из нет-а така, че се оглеждайте преди да му пратите нещо или да си поръчате нещо от него. Надявам се тоя Методи, Владо,Николай,Георги, който и да е и каквото и да му е нещастното име да чете поста ми и да си знае че ще му върна жеста десеторно! :bang:

Колеги моето име е Методи Илиев, но нямам нищо общо с тоя играч дето е въртял шано далаверки а пък и номера на телефона ми е съвсем съвсем различен .. дано някой го пипне да го ошамари тва копеленце като се представя за друг човек ..
Изображение
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре Just e30 :)

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари