:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

Аватар

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от sandokan » 21 Яну 2011, 11:56

Еми как може да остана в този форум,като сте си приятелчета.Аз исках да ми го върне веднага щот си имах купувач.Нали видя че неработи що ми го връща след 5 дни.Няма да успорвам с вас.Както решиш така да е... :bgflag:
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 21 Яну 2011, 12:00

Тук не става въпрос за приятелчета ясно,аз преди два дни си взех акумулатор от колега във форума,сложих го на колата и запалих от раз,а при твоя трябваше да се подава ток с кабелите.Като го сложихме на колата,немаше ток да завърти,но му казах,че може да се е разредил,затова запалихме с кабелите и тръгнахме към Търново.
Нямаше как да ти го върне веднага,защото бяхме във Велико Търново.
Можеше директно да го отнесеш,но казах на приятеля ми всичко да си е като хората,да те опише в некоректните и тогава,да става каквото ще.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 21 Яну 2011, 12:14

sandokan написа:Еми как може да остана в този форум,като сте си приятелчета.Аз исках да ми го върне веднага щот си имах купувач.Нали видя че неработи що ми го връща след 5 дни.Няма да успорвам с вас.Както решиш така да е... :bgflag:

Ти май се правиш на разсеян... човека ти е казал още веднага, че акумулатора не е наред... нали така... това, че ти го е пратил след 3 дни няма нищо общо със ситуацията.. тоя умрял акумулатор и след 20 дни да ти го прати, той пак ще е дърво... ако искаш да останеш като активен потребител в този форум, е добре да оправиш нещата с акумулатора.... ако нямаш намерение да си коректен спрямо човека, можеш да говориш каквито искаш неща, но ситуацията е ясна и ти ще преминеш в режим само на четене на форума.

Ти си преценяваш кое е важно за теб.

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 21 Яну 2011, 12:36

sandokan написа:Еми как може да остана в този форум,като сте си приятелчета.Аз исках да ми го върне веднага щот си имах купувач.Нали видя че неработи що ми го връща след 5 дни.Няма да успорвам с вас.Както решиш така да е... :bgflag:

Абе колега като ти звъннах понеделник да ти кажа ,че акумулатора нямаше грам ток като го взех от еконт , запалих колата с кабели с ТВОЯ акумулатор минах 100км извънградско ,спрях колата във Велико Търново, угасих я и като врътнах ключа нямаше грам ток едвам светваха лампите на таблото.Колата ми си зарежда алтернатора е здрав щото преди това карах две седмици с акумулатор на заем от приятел и не е паднал значи зарежда.Та като ти ги обясних тия неща по телефона ,ти защо ми каза "Ми върни го" а после ми отказваш пратката като ти звъннах и ти казах правиш цигански работи некоректен си, ти ми каза ами да цигански са ама кво да напрая нали така беше ? майната му на парите ама не се прави така за едни 40лв да се циганиш след като ти звъннах и ти обясних най-нормално какъв е проблема.Какво като съм ти го върнал след няколко дни като си седи в колата тоя акумулатор кво може да му стане - тва са глупави оправдания ти и сам си си знаел много добре ,че от тоя акумулатор нищо не става. Плюс това както ти каза колегата LiTtLeRoCk акумулатора се пробва като постои няколко дни , ако се кара постоянно колата колкото и умрял да е ще държи малко за няколко часа ама твоя даже и толкова не може.
Изображение

Аватар

Мнение от sandokan » 21 Яну 2011, 13:23

Mollov написа:

Ти май се правиш на разсеян... човека ти е казал още веднага, че акумулатора не е наред... нали така... това, че ти го е пратил след 3 дни няма нищо общо със ситуацията.. тоя умрял акумулатор и след 20 дни да ти го прати, той пак ще е дърво... ако искаш да останеш като активен потребител в този форум, е добре да оправиш нещата с акумулатора.... ако нямаш намерение да си коректен спрямо човека, можеш да говориш каквито искаш неща, но ситуацията е ясна и ти ще преминеш в режим само на четене на форума.

ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО МИ Е ПРЕЗ ТОВА ЗА ВАШИЯ СКАПАН ФОРУМ.И ЗА ЧЕТЕНЕ НЯМА ДА ВЛИЗАМ ПОВЕЧЕ БЕ :ahah: :kuku: :bchug:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 21 Яну 2011, 13:40

Айде довиждане, значи, поне няма да липсваш на никого ;)

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 21 Яну 2011, 13:40

sandokan написа:
Mollov написа:

ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО МИ Е ПРЕЗ ТОВА ЗА ВАШИЯ СКАПАН ФОРУМ.И ЗА ЧЕТЕНЕ НЯМА ДА ВЛИЗАМ ПОВЕЧЕ БЕ :ahah: :kuku: :bchug:

Ами Хиподил имаха една песен... поздравявам те, ма какво се пееше, Аривидерчииии *** ******ооо... Сбогом :wave: :wave: :wave:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 21 Яну 2011, 19:45

Mollov : Айде да не се увличаме чак толкова... :cop:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от penet » 22 Яну 2011, 19:41

Свързано е към тема: "е46 на части" от издател MaRTo_BG..
Ето я поръчката http://www.picvalley.net/u/2064/119354894692139005612957055184veXCbAUnGqspt6w3sZM_s.JPG
ето я и стоката http://www.picvalley.net/u/2313/148198814011332683741295717027emNODGiSUHq8maWjQxdT_s.JPG
http://www.picvalley.net/u/1798/721431750181338392212957170140uvCj1krtCvtG8EuIOjH_s.JPG
http://www.picvalley.net/u/1583/6200211885979509691295717094ZPq96DbGkPV3LEjKcuAr_s.JPG.
Видимо шупнали от високата t-ра.Не знам..като за десет лева..може би очаква леко да е шкурна :dunno: .
Не става за употреба мъжки и толкоз.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 22 Яну 2011, 19:44

Сложи други снимки,тези трябва да ги гледаме с микроскоп!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 22 Яну 2011, 20:52

Колега,преди да купиш лайстните,колегата прати ли ти снимки,в еконт имаше ли опцията,виж преди да платиш?

Потребител
Аватар

Мнение от penet » 22 Яну 2011, 22:04

Не, не ми е пращал снимки и би ли изпратил :nono: .Относно опцията вече знам за нея, но късно е.Какво има толкоз да им гледа -не стават за продан.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 22 Яну 2011, 22:07

Добре,очакваме неговия отговор.Я си погледни товарителницата и виж какво е записано тук,има опцията да видиш пратката преди да платиш
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sherman » 29 Яну 2011, 20:16

Преди бая време я бях чел тази тема и виждам, че е станала бая страници от тогава. надявах се никога да не пиша в нея, но се налага.
Става въпрос за тази тема: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 8#p2575898
batko_koko продава навигация на части. Тъй като преди около месец и нещо разбиха колата ми и откраднаха цялата навигация, взех някои модули от един колега от форума обаче той нямаше монитор. Звъннах на batko_koko и каза, че има монитора и се разбрахме да ми го прати в петък. Попитах го изрично дали има забележки и някакви проблеми по него и отговоря беше, че всичко му е ОК. Въобще не спомена, че му има каквото и да било. Не съм се пазарил за цена, защото в момента мисля, че е най-ниската, явно има защо...
Днес преди обяд отидох до Еконт, отворих кашона и видях, че на първо четене монитора е ОК, освен, че беше адски мръсен. Имах малко работа за около час и след това се приобрах до вкъщи да взема и модулите, които стоят в багажника. Монтирах всичко. Първоначално монитора не получаваше сигнал от навигационния компютър, и беше целия черен и се виждаха 2 петна с развалени пиксели. След това се раззвънях насам натам и разбрах, че като няма ТВ тунер едната букса за сигнал от тунера трябва да се сложи в навигационни компютър. След като го направих това монитора светна и онези петънца с развалени пиксели си стояха.
Като го видях това започнах да звъня на batko_koko, обаче той спря да си вдига телефона. От тогава съм му звънял над 10 пъти. Единия път вместо свободно ми даде, че абонатът разговаря. Звъннах пак след няколко минути, даде свободно и не си вдигна телефона. През известни интервали пак му звъня ама ми е запаметил вече телефона като "не вдигай". И реших да видя дали писането в тази тема ще даде резултат.

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари