:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от Lenco » 22 Ное 2010, 10:43

Разминаването с колегата slo е оправено, дано сме помогнали на едно дете да доживее до дълбоки старини.
Предполагам и брат ми Din няма да се сърди :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 2.5ТДС->330D Automat Tourin
Мечтае да кара: М5

Мнение от plam81 » 22 Ное 2010, 17:25

Здр., колеги и аз да се оплача...все си мислех, че като сме колеги и трябва да се подкрепяме и да не се лъжем, НО българската действителност е друга, а ето за какво става дума;
От колегата "BMW-Beast" купих 3бр джанти BBS, като оговораката беше,че джантите са еднакви без каквити и да е било фрапантни забележки с капачки на BMW и карани до последно. След проведени няколко разговора по GSM-а аз ги поръчах.
Като ги взех от Еконт разбрах колко е коректен колегата "BMW-Beast", двете джанти са криви със заварки, странно как ги е карал до последно, защото изпускат а третата е по-широка от другите две. Капката която преля чашата беше, че са без капачки. Сега аз какво да ги правя имам купчина алуминий за коети мисля има вина само и единствено КОЛЕГАТА "BMW-Beast", ако беше ми казал истината аз нямаше да ги купя, а после като му се обадих каза че за извинение ще ми пусне по ЕКОНТ ЗА негова сметка оригинални капачки за ББС-ките.... още ги чакам.
Това исках да споделя с вас, а на колегата "BMW-Beast" ще кажа, че лъжата е инструмент на слабия.
ИзображениеИзображение

Гуми и Джанти предимно за БМВ
Тел. 0885267795

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 24 Ное 2010, 22:44

plam81 написа:Здр., колеги и аз да се оплача...все си мислех, че като сме колеги и трябва да се подкрепяме и да не се лъжем, НО българската действителност е друга, а ето за какво става дума;
От колегата "BMW-Beast" купих 3бр джанти BBS, като оговораката беше,че джантите са еднакви без каквити и да е било фрапантни забележки с капачки на BMW и карани до последно. След проведени няколко разговора по GSM-а аз ги поръчах.
Като ги взех от Еконт разбрах колко е коректен колегата "BMW-Beast", двете джанти са криви със заварки, странно как ги е карал до последно, защото изпускат а третата е по-широка от другите две. Капката която преля чашата беше, че са без капачки. Сега аз какво да ги правя имам купчина алуминий за коети мисля има вина само и единствено КОЛЕГАТА "BMW-Beast", ако беше ми казал истината аз нямаше да ги купя, а после като му се обадих каза че за извинение ще ми пусне по ЕКОНТ ЗА негова сметка оригинални капачки за ББС-ките.... още ги чакам.
Това исках да споделя с вас, а на колегата "BMW-Beast" ще кажа, че лъжата е инструмент на слабия.

Снимай заварките,писах му лично,да видим какво ще отговори.

Потребител
Аватар

Мнение от pi6orko » 25 Ное 2010, 11:28

angelical 0886933222 Пуснах обява,че търся 2-амортесьорчета за багажника на компот и датчик за външна температура.Звъни ми въпросния потребител разбира ме се и днес получавам пратката му,която няма нищо общо с това което търся.Мотае ме по телфеона,че била станала някаква грешка,а вече даже и не вдига.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 25 Ное 2010, 18:25

pi6orko написа:angelical 0886933222 Пуснах обява,че търся 2-амортесьорчета за багажника на компот и датчик за външна температура.Звъни ми въпросния потребител разбира ме се и днес получавам пратката му,която няма нищо общо с това което търся.Мотае ме по телфеона,че била станала някаква грешка,а вече даже и не вдига.

Писах му.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 28 Ное 2010, 20:59

pi6orko написа:angelical 0886933222 Пуснах обява,че търся 2-амортесьорчета за багажника на компот и датчик за външна температура.Звъни ми въпросния потребител разбира ме се и днес получавам пратката му,която няма нищо общо с това което търся.Мотае ме по телфеона,че била станала някаква грешка,а вече даже и не вдига.

Същия отплува,с първия кораб!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 coupe IS
Мечтае да кара: Мойта си Е30-ка !
Детайли за колата: черно e30 купе IS на газ

Мнение от Dafy » 01 Дек 2010, 11:11

изпращам ЕКУ за м40б18 е36 на колегата Bavaro от Бургас
като има опция погледни и проба до 15 мин
човека си плаща и потегля ...
после ми се жалва, че не било това което търси от тоя комп и аз на добра воля
след 3 дневен престой при него се съгласявам да ми го върне като си плати разноските по превоза а аз да му върна парите ! (човешко е,съгласих се)
след като получих пратката отварям и гледам че компа който ми праща изобщо не е моя !
Белязал съм го ! след като ме цакнаха така преди време вече зная !
А той ме набутва и с доставката ...
званя му ... телефона се сещате, че е огасен !
а така ... нека го има и тук ! аз не съм за некви 6 лева доставка ама ме дразни, че някой хора се правят на хитри ... и си мислят, че другите сме будали ;)
нека се знае !
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 01 Дек 2010, 11:55

Писал съм му ЛС, чакаме да каже...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bavaro » 01 Дек 2010, 12:08

Dafy
Заглавие: Re: компютър м40 б18
за е36 с чип - 50 лв ;) оферта си е ;)
чипа намаля разхода при нормално каране и ограничителя е на 6950 оборота ;)
немски /донесен от германия с компютъра/
преглед и проба и 50 лева .... по надоло има без чип ... ей колегите са предлагали за по 20-30 лева ;)
чипа е 180$ /верно преди 5 години ама те и сега са толкова/
това е комп за е36... имам и за е30 но там буксата е различна
е30-ковия съм го купувал на 80 лева преди 3-4 месеца

Bavaro Заглавие: Re: компютър м40 б18
Папка: Изпратени
kolega vzeh go kompa stana tragna kolata no prekasva4a si vliza pak na 6000 mai nqma 4ip ili ako ima ne funkcionira

DafyЗаглавие: Re: компютър м40 б18
Папка: Входящи
на мойта кола ходеше до 6800 ... остава и оборотомера да е лъжел ... баси ...

Bavaro Заглавие: Re: компютър м40 б18
pi4 taka kakto nesi zainteresovan i ne vliza6 da si gleda6 saob6teniqta 6te pusna edna tema v slu4ai na nekoretnost za toq 4iposan komp i nqma da moje6 vaob6te da polzva6 foruma , tai 4e ili se kompensirai ili da ti go vra6tam, ne me e qd za drugo ami deto izdrebnq za 10 lv i za edin tampon , nqma6e da go napraq na problem vaob6te, ama taka da si prodava6 samo i samo stokata 6te me izvinqva6

Dafy
то пише ква кола карам
е30 м40б18 /беше/ с двигателя от е36-тица
и тоя комп беше на нея ...
не си бях в града че да отворя форума ...
а за случаи на некоректност .. е щом мислиш, че ще ме уплашиш с това :) не се притеснявай ... толкова много неща съм продал, че на един не му е харесало нещо ... не съм искал да те лъжа или кавото и да било ... казал съм ти това което е ...
ако не ти харесва компа върни го като си платиш превоза до сливен аз ще ти върна 50-те лв ... и без тва не съм ги взел от еконта още :)
не съм за 50 лв .. смятам, че тва е реалната цена точно на този комп!
твоя воля ... аз ти дадох възможност да го пробваш
ако не ти е харесал можеше да го върнеш още тогава !
айде със здраве :)
да не казвам, че има и тема за некоректни Купувачи ;) но не съм дребнав :) има много по ценни неща в тоя живот ...
Bavaro
ne sam iskal da te pla6a prosto ot moq gledna to4ka ti ne si korekten izlaga me 4e imal 4ip kompa za da go kupq ot teb, ina4e 6tqh da si go vzema sa6tiq za 20lv kakto i da e 6te ti go pratq obratno i da znai6 4e nqma nikav 4ip ako ti samiq se samozalagva6 , jiv i zdrav
dai adres
Dafy
Пламен Дафинов
Сливен
Еконт "Завод Светлина"
до поискване
а и го прати за твоя сметка тъй като имаше опция пробвай и ако не ти хареса върни ... а ти го връщаш след това ;)
жив и здрав ;)
Bavaro

da az go otvorih i go vidqh 4e e kato moq no prosto nemojah da go postavq za proba za6toto nqma6e koi da mi drapne kolata do ofisa na ekont i be6e mnogo slojna

Заглавие: За ЕКУ-то
От: Dafy
Изпратено на: 01 Дек 2010, 11:03
До: Bavaro
Съобщение
пич не можеш да си играеш с мен, разбираш ли ме ?
да ми пращаш друг комп
при положение че съм го белязал моя ... объркал си адреса,
взимай си твоя ... и 45-лева пак остават за мен ...
аз може да съм 6 лв назад с доставката и твойте "хитрини" ама ти няма да прокопсаш с тоя манталитет !
и огасен телефон, охохох добре :)
ще те намеря нали се сещаш ... Бургас е на 120-130 км ...
Баваро ... смешен си :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bavaro » 01 Дек 2010, 12:26

вижда се от каде идва цялата кавга , ако ти бях пращал друг комп колега нямаше да пусна опция за преглед ти си го видял и си го взел ся реши да ми направиш мръсничко щото ти варнах компа ли , телефона ми като лягам си го исключвам по простата причина че неискам да ме безпокоят сутрин като стана си го включвам
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dafy » 01 Дек 2010, 12:46

ЛС до Баварото :
като си до колата извади компа който ти пратих ... погледни от долната стррана на буксата с Перманентен маркер пише м40б18 е36
а този комп който ми пращаш има ламарина там ! тей че не ми се прай на велик
ако ми беше върнал компа щях да ти вътна парите !
ти се оказа опасно момченце ...
ай със здраве да си го ползваш компа от е36-то
45 лева ме устойват като цена нищо, че ме цакна с транспорта

между друото на твоя и болтовете му бяха заоблени тъй като не знаеш/нямаш правилната отверка да го отвориш
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bavaro » 01 Дек 2010, 12:59

и несъм те набутвал с доставката защото ти каза да платя доставката и аз намалих наложения от 50 на 45 явно е трябвало на 44лв да го направя щом 6 лв са ти взели ама несъм могъл да преценя явно, сега разбрах че ти неси го взел компа изобщо и си се набутал с 1лв а аз с цял ЕКУ :clap:
:banghead:

"тая ламаринка" или шина е измислена не за красота а защото трябва да е там като ми прати компа видях че няма такава и сложих моята от стария комп
що не я махна да видиш отдолу стои ли ти надписа , или ти проблесна идеята да
не си го познаеш
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dafy » 01 Дек 2010, 15:36

знаеш ли какво .. продал съм толкова много части, че е много трудно някои да ме излъже
това което видях и това което ти пратих ...
аз сам си за Е*ане че не направих снимка на компа който ми прати /който уж бил моя/
и ВИН-а на него напечатан ... че този комп който ти пратих има ВИН на него и имам перфектна снимка
не ми се занимава с такива като теб /да не обиждаме, че е в разрез с правилата/
айде със здраве и дано не се срещаме повече никога !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bavaro » 01 Дек 2010, 17:19

еми иди утре в еконта и го снимай тоя номер той компа си е още там предполагам, то мноо лесно да кажеш , "тва не е моя комп дето ти го пратих" да пуснеш една тема тука и готово, закво да връщаш пари нали ???
кво съм виновен аз че получих не тва което ми беше обещано ??
тва че ти пари не връщаш е друг въпрос
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ek6an_men » 02 Дек 2010, 17:20

колкото и да неискам да пиша тук се налага
Така става въпрос за нашият колега slo , случаят е следният, той продаваше табло за м42б18 за 60 лева, аз му дадах 50 и той го прати. Каза, че таблото било перфектно и аз го купих
Ето го въпросното табло : http://prikachi.com/images/917/2719917u.jpg

На следващият ден взимам аз таблото с голям мерак, нещо нормално за всички колеги които чакат нещо за колата си.
Монтирам аз таблото и се оказва , че таблото неработи , работи само осветлението в него .
Обаждам му се аз . така и така всичко ок и му казах че ще му пратя таблото за моя сметка, той каза че таблото било работило при него и такива глупости. Позваних на двама приятели да пробваме таблото на тяхните м42-ки но НЕ нетръгва . Званя пак аз и той ми казва че сме щели да нагласим някак си работата , и чакал някви ис-ки да дойдели за разглабяне и щял да ми прати табло перфектно. И до ден днешен от 2 седмици и половина , три чакам таблото си. Още по голям е проблема , че от тогава съм без табло и ако се поставите на моето място да карате без уредите ще видите за какво става на въпрос.

Искренно се надявам проблема да се оправи, защото 50 лева за мен не са малко пари .
BMW 525 tds - 1999 - 143 ps

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари