:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: :: Случаи на некоректност ::
При положение,че купувача на място е дошъл и е огледал частите,и ги е купил НЕКОРЕКТНОСТ няма,когато частите са предадени по еконт ДА,но при положение,че сте огледали частите на място и,въпреки забележките сте ги купили въпроса повече няма какво да се коментира.
Колега лудия разбери,че тук мой,твой няма,ако имаше мой,твой сигурно нямаше да ислушваме и двете страни.
chernia получи вечна отпуска!
Колега лудия разбери,че тук мой,твой няма,ако имаше мой,твой сигурно нямаше да ислушваме и двете страни.
chernia получи вечна отпуска!
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
След като изчетох коментарите на колегите започвам да се убеждавам, че вероятно не съм напълно прав в обвинението си към колегата Илко Иванов. Благодаря на модераторите за обективните коментари!
Емоциите никога не са били добър съветник за мъдри действия и за съжаление се оказах тяхна жертва.
Дължа извинение на колегата Илко Иванов за нервните си изблици в тази тема и му го поднасям с този си пост и изтривам всичко написано в поста!
Дължа извинение за изнесената лична кореспондеция без съгласието на подателите, за което също се извинявам!
Некоректноста по сделката от моя страна ще бъде коригирана чрез лична кореспонденция между мен и колегата Иванов.
Съжалявам за изгубеното време на модераторите с моите писания
Моля, ако никой няма нищо против това, всичко изписано заради моя пост да бъде заличено. Темата и без това е достатъчно голяма за да я пълним с безмислени постове.
Оценявам подкрепата на колегите, писали в моя защита, благодаря им и им се извинявам за ненужните си писания!
Оносно банването - форума си има правила. Ако модераторите и собствениците преценят че съм ги нарушил в достатъчна степен - заслуженото си е заслужено ! Няма да имам право да се сърдя на никого!
Емоциите никога не са били добър съветник за мъдри действия и за съжаление се оказах тяхна жертва.
Дължа извинение на колегата Илко Иванов за нервните си изблици в тази тема и му го поднасям с този си пост и изтривам всичко написано в поста!
Дължа извинение за изнесената лична кореспондеция без съгласието на подателите, за което също се извинявам!
Некоректноста по сделката от моя страна ще бъде коригирана чрез лична кореспонденция между мен и колегата Иванов.
Съжалявам за изгубеното време на модераторите с моите писания

Оценявам подкрепата на колегите, писали в моя защита, благодаря им и им се извинявам за ненужните си писания!
Оносно банването - форума си има правила. Ако модераторите и собствениците преценят че съм ги нарушил в достатъчна степен - заслуженото си е заслужено ! Няма да имам право да се сърдя на никого!
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
pazokolarov написа:...
надявам се този пост да бъде оценен по достойнство

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
pazokolarov написа:След като изчетох коментарите на колегите започвам да се убеждавам, че вероятно не съм напълно прав в обвинението си към колегата Илко Иванов. Благодаря на модераторите за обективните коментари!
Съжалявам за изгубеното време на модераторите с моите писанияМоля, ако никой няма нищо против това, всичко изписано заради моя пост да бъде заличено. Темата и без това е достатъчно голяма за да я пълним с безмислени постове.
Всеки може да сгреши колега,точно когато е воден от емоциите си,но още по мъжко е,това да си признаеш грешката,и да се извиниш публично,моите адмирации.
Следващия път преди да пуснете мнение тук,потърсете комуникация с другата страна,и ако няма такава,пишете тук.
Изтрих всичко,без извинението на колегата!
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
pazokolarov написа:След като изчетох коментарите на колегите започвам да се убеждавам, че вероятно не съм напълно прав в обвинението си към колегата Илко Иванов. Благодаря на модераторите за обективните коментари!
Съжалявам за изгубеното време на модераторите с моите писанияМоля, ако никой няма нищо против това, всичко изписано заради моя пост да бъде заличено. Темата и без това е достатъчно голяма за да я пълним с безмислени постове.
Евала е това е мъжка постъпка

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- valkata_kn
- Потребител
-
- Кара: E36
разбрахме се с колегата БаЯн,макар и след един ден
.моля да ме извините всички
,наи вече модератоите за нашите недорозоменя. 

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Изключително ми е неприятно, че трябва да пиша в тази тема
.
Купих шпер диференциал от колегата Soul_fly.
Монтирах вчера дифа,но не ми остана време за тестове, само го изкарах да се убедя че няма шумове и може да ме закара от работата до нас. Днес излезнах да го пробвам и ето какво се оказва в действителност:
http://vbox7.com/play:3862dc5b
Че е шпер е шпер, но не работи като такъв.
Прилагам история с всичко. Водили сме кореспонденция само по ЛС. Колегата отговаря на моя обява в раздел купува за Шпер диференциал 3,45 за Е36. Колегата има тема в раздел продава за предлагания диференциал:
viewtopic.php?f=15&t=220622&p=2472126#p2472126
Soul_Fly
Заглавие: Re: Купувам ШПЕР за Е36 320 "малко прасе" - 400лв
Папка: Входящи
Заглавие: Купувам ШПЕР за Е36 320 "малко прасе" - 400лв
maxpower написа:

виж темата ми в продава... скоро приятели ще идват към софия могат да ти го докарат да го видиш...
Изпратено на: 04 Ное 2010, 11:34
maxpower
Папка: Изпратени
Сумата е 450лв ако съм видял правилно. Колата от филмчето с този шпер ли е била? Облсужван ли е и кога за последно? С какво масло? Цената крайна ли е?
Изпратено на: 04 Ное 2010, 11:4
Soul_Fly
мога да ти го дам на 400
шпера е обслужен, с подсилен капак на шпер касетата, че имам 3 счупени дифа и един счупен шпер с този мотор
но специално този е най читави от всичките, няма никакви луфтови и забележки... заключва иделано както се вижда на клиповете
Изпратено на: 04 Ное 2010, 11:50
maxpower
Какво масло ползваш, кога е обслужен за последно? Какво е по специалното на капака? Кога мога да го очаквам в София ако го взема?
Това всъщност е 2ия шпер който продаваш в обявата си нали? Предполагам и този е 3,45. Мога ли да питам за причините за смяната?
Изпратено на: 04 Ное 2010, 12:31
Soul_Fly
маслото си е неговото, не го смених защото нямаше стружки
сменях му капака на касетата преди година и 8 месеца някъде... ами този капак е по дебел от оригиналния който мн често се пука и се чупи... имаше една тема на явор "да помогнем на закъсал модератор" там може да видиш за какво става въпрос
да втория е.. продавам ги защото за последните 2 години съм счупил 3 отоврени дифа 3,45 и един шпер, и затова сега минах на 3.15
днес ще питам един пр миналата седмица си поръча амортисьори и ще идва в софия да си ги взима... ще го питам кога точно ще идва и ще ти пиша
Изпратено на: 04 Ное 2010, 13:11
Soul_Fly
ето темата viewtopic.php?f=62&t=176756
Изпратено на: 04 Ное 2010, 13:13
maxpower
Мхм, значи капака е ръчна изработка и е по здрав от стандартните. Ще изчакам да провериш за кога ще имат възможност да го докарат до София.
Изпратено на: 04 Ное 2010, 13:32
maxpower
Колега драсни едно съобщение като имаш инфо кога могат да го докарат към София. Парите са вече заделени.
Изпратено на: 04 Ное 2010, 20:41
Soul_Fly
maxpower написа:
Колега драсни едно съобщение като имаш инфо кога могат да го докарат към София. Парите са вече заделени.
колега говорих с момчето и ми каза че нямало да идва следвщата седмица защото амортисьорите му щели да пристигнат на следваща доставка което означавало към края на месеца чак
Изпратено на: 05 Ное 2010, 11:24
Soul_Fly
има и още един вариант освен куриер, но мисля ч няма да ти е удобен... примерно да отидеш до немвия терминал на летището по никое време
или стандартния с еконт с опция да видиш дифа преди да платиш наложения платеж
Изпратено на: 05 Ное 2010, 11:33
maxpower
аз съм близо до летището по принцип, но зависи по кое време
. Чудя се в момента дали да чакам края на месеца или да разглеждам други, то в момента няма и много обяви за шперове.
Изпратено на: 05 Ное 2010, 12:17
Soul_Fly
ами еконта ще ти не повеч от 25лв... ти си решаваш
Изпратено на: 05 Ное 2010, 12:33
maxpower
Не ми се дават толкова пари на тия "минзухари" след последната изцепка в един от офисите им. Ако имаш по ясна предства за кога може да бъде доставен до София мога да го изчакам да го донесат.
Изпратено на: 05 Ное 2010, 23:35
Soul_Fly
виж ако си мераклия да ти го пращам за моя сметка
Изпратено на: 06 Ное 2010, 11:16
maxpower
Обикновенно не бих се двоумил за 25лв, но този месец се събрат много покупки по колата - волан, рейка, гуми, шпер и се притеснявам дали ще ми стигнат парите до заплата
.
Иначе много ти благодаря, не си длъжен да ми го прашташ за твоя сметка при условие, че направи и отстъпка от цената
. Не е проблем да ми го пратиш и по твой човек към края на месеца. Аз така или иначе мога да го монтирам най-рано следващата или по-следващата Събота.
Иначе, както казах вече съм ти ги приготвил, няма връщане
Изпратено на: 06 Ное 2010, 20:19
maxpower
Колега пускай ми го по Еконт за моя сметка
, то се е видяло, че волана ще почака. До офис София, Универсиада за Мартин Луканов, тел 0885 83 11 01.
Само ако не те затруднявам да му сложиш разрешение за проверка преди плащане
.
Щях да забравя, ако имаш излишни болтове за полуоските прати ми няколко, ако не здраве да е
.
Изпратено на: 09 Ное 2010, 19:16
Soul_Fly
ок днес ти го пращам
Изпратено на: 10 Ное 2010, 7:27
maxpower
Колега днес монтирах дифа- всичко е ОК
, няма шумове, утре ще го пробвам по предназначение
. Само, че маслото вътре беше пълна трагедия. Не знам кой те е излъгал, че е било сменяно, но такава чернилка и от дифа на ладата дори не съм точил. Добре ,че си купих ново масло вчера
.
Изпратено на: 13 Ное 2010, 16:31
maxpower
Колега имам следния въпрос:
Нормално ли е според теб услилието в колелото да е толкова слабо?
Колата е вдигната само от едната страна, без ръчна и без скорост.
Изпратено на: 14 Ное 2010, 15:03
Soul_Fly
не
Изпратено на: 14 Ное 2010, 17:04
maxpower
И сега какво да правя като карам с шпер диференциал, който работи като отворен?
Изпратено на: 14 Ное 2010, 17:06
Soul_Fly
виж кво точно като го свалях го пробвах и скачах върху ключа за гумите и шпера едвам отключваше пробвал съм го аз, пробваха го майсторите в сервиза...
Изпратено на: 14 Ное 2010, 17:08
maxpower
Ами ето го видеото сам можеш да прецениш. От както съм го получил съм го измил външно, сменил съм му маслото с ето такова:
http://www.motobul.com/bg/products_castrol.php?id=81
и го монтирах. Минал съм му 30км. Като днес покарах малко, че трябваше да ходим до гробищата и по завоите не видях особена разлика с моя.
Още преди да му сменя маслото го пробвах с две щанги и приплъзваше. Вярно прилагах му усилие, но щангите са по 30-40см при което приплъзваше на пресекулки. Не съм имал шпер до сега и реших, че може би е нормално, но се оказва че май не е.
Изпратено на: 14 Ное 2010, 17:1
Не искам да обвинявам колегата, защото може и някой "майстор" да го е подвел, защото маслото което източих не приличаше на нищо в сравнение с новото, което налях. Беше черно като катран и доста гъсто и мисля, че това може и да обясни как дифа е работил до сега, но може и да греша
.
Равносметката обаче е 400лв диференциал+ 28лв доставка+ 35лв масло SAF XJ Castrol
И излиза, че 450лв , спестявани през последните 3 месеца + нерви и време, които никой няма как да ми върне съм получил едно голямо нищо. Яд ме е не за нещо друго ами за това, че колегата не ми влиза в положението, а аз съм ощетения в случая.
Оставям на вас да прецените кой крив кой прав.

Купих шпер диференциал от колегата Soul_fly.
Монтирах вчера дифа,но не ми остана време за тестове, само го изкарах да се убедя че няма шумове и може да ме закара от работата до нас. Днес излезнах да го пробвам и ето какво се оказва в действителност:
Че е шпер е шпер, но не работи като такъв.
Прилагам история с всичко. Водили сме кореспонденция само по ЛС. Колегата отговаря на моя обява в раздел купува за Шпер диференциал 3,45 за Е36. Колегата има тема в раздел продава за предлагания диференциал:
viewtopic.php?f=15&t=220622&p=2472126#p2472126
Soul_Fly
Заглавие: Купувам ШПЕР за Е36 320 "малко прасе" - 400лв
maxpower написа:

виж темата ми в продава... скоро приятели ще идват към софия могат да ти го докарат да го видиш...
Изпратено на: 04 Ное 2010, 11:34
maxpower
Сумата е 450лв ако съм видял правилно. Колата от филмчето с този шпер ли е била? Облсужван ли е и кога за последно? С какво масло? Цената крайна ли е?
Изпратено на: 04 Ное 2010, 11:4
Soul_Fly
мога да ти го дам на 400
шпера е обслужен, с подсилен капак на шпер касетата, че имам 3 счупени дифа и един счупен шпер с този мотор

но специално този е най читави от всичките, няма никакви луфтови и забележки... заключва иделано както се вижда на клиповете

Изпратено на: 04 Ное 2010, 11:50
maxpower
Какво масло ползваш, кога е обслужен за последно? Какво е по специалното на капака? Кога мога да го очаквам в София ако го взема?

Това всъщност е 2ия шпер който продаваш в обявата си нали? Предполагам и този е 3,45. Мога ли да питам за причините за смяната?

Изпратено на: 04 Ное 2010, 12:31
Soul_Fly
маслото си е неговото, не го смених защото нямаше стружки

сменях му капака на касетата преди година и 8 месеца някъде... ами този капак е по дебел от оригиналния който мн често се пука и се чупи... имаше една тема на явор "да помогнем на закъсал модератор" там може да видиш за какво става въпрос

да втория е.. продавам ги защото за последните 2 години съм счупил 3 отоврени дифа 3,45 и един шпер, и затова сега минах на 3.15

днес ще питам един пр миналата седмица си поръча амортисьори и ще идва в софия да си ги взима... ще го питам кога точно ще идва и ще ти пиша
Изпратено на: 04 Ное 2010, 13:11
Soul_Fly
ето темата viewtopic.php?f=62&t=176756
Изпратено на: 04 Ное 2010, 13:13
maxpower
Мхм, значи капака е ръчна изработка и е по здрав от стандартните. Ще изчакам да провериш за кога ще имат възможност да го докарат до София.
Изпратено на: 04 Ное 2010, 13:32
maxpower
Изпратено на: 04 Ное 2010, 20:41
Soul_Fly
maxpower написа:
колега говорих с момчето и ми каза че нямало да идва следвщата седмица защото амортисьорите му щели да пристигнат на следваща доставка което означавало към края на месеца чак

Изпратено на: 05 Ное 2010, 11:24
Soul_Fly
има и още един вариант освен куриер, но мисля ч няма да ти е удобен... примерно да отидеш до немвия терминал на летището по никое време

или стандартния с еконт с опция да видиш дифа преди да платиш наложения платеж

Изпратено на: 05 Ное 2010, 11:33
maxpower
аз съм близо до летището по принцип, но зависи по кое време

Изпратено на: 05 Ное 2010, 12:17
Soul_Fly
ами еконта ще ти не повеч от 25лв... ти си решаваш

Изпратено на: 05 Ное 2010, 12:33
maxpower
Не ми се дават толкова пари на тия "минзухари" след последната изцепка в един от офисите им. Ако имаш по ясна предства за кога може да бъде доставен до София мога да го изчакам да го донесат.
Изпратено на: 05 Ное 2010, 23:35
Soul_Fly
виж ако си мераклия да ти го пращам за моя сметка
Изпратено на: 06 Ное 2010, 11:16
maxpower
Обикновенно не бих се двоумил за 25лв, но този месец се събрат много покупки по колата - волан, рейка, гуми, шпер и се притеснявам дали ще ми стигнат парите до заплата

Иначе много ти благодаря, не си длъжен да ми го прашташ за твоя сметка при условие, че направи и отстъпка от цената

Иначе, както казах вече съм ти ги приготвил, няма връщане

Изпратено на: 06 Ное 2010, 20:19
maxpower
Колега пускай ми го по Еконт за моя сметка

Само ако не те затруднявам да му сложиш разрешение за проверка преди плащане

Щях да забравя, ако имаш излишни болтове за полуоските прати ми няколко, ако не здраве да е

Изпратено на: 09 Ное 2010, 19:16
Soul_Fly
ок днес ти го пращам

Изпратено на: 10 Ное 2010, 7:27
maxpower
Колега днес монтирах дифа- всичко е ОК

Изпратено на: 13 Ное 2010, 16:31
maxpower
Колега имам следния въпрос:
Нормално ли е според теб услилието в колелото да е толкова слабо?
Колата е вдигната само от едната страна, без ръчна и без скорост.
Изпратено на: 14 Ное 2010, 15:03
Soul_Fly
не
Изпратено на: 14 Ное 2010, 17:04
maxpower
И сега какво да правя като карам с шпер диференциал, който работи като отворен?
Изпратено на: 14 Ное 2010, 17:06
Soul_Fly
виж кво точно като го свалях го пробвах и скачах върху ключа за гумите и шпера едвам отключваше пробвал съм го аз, пробваха го майсторите в сервиза...
Изпратено на: 14 Ное 2010, 17:08
maxpower
Ами ето го видеото сам можеш да прецениш. От както съм го получил съм го измил външно, сменил съм му маслото с ето такова:
http://www.motobul.com/bg/products_castrol.php?id=81
и го монтирах. Минал съм му 30км. Като днес покарах малко, че трябваше да ходим до гробищата и по завоите не видях особена разлика с моя.
Още преди да му сменя маслото го пробвах с две щанги и приплъзваше. Вярно прилагах му усилие, но щангите са по 30-40см при което приплъзваше на пресекулки. Не съм имал шпер до сега и реших, че може би е нормално, но се оказва че май не е.
Изпратено на: 14 Ное 2010, 17:1
Не искам да обвинявам колегата, защото може и някой "майстор" да го е подвел, защото маслото което източих не приличаше на нищо в сравнение с новото, което налях. Беше черно като катран и доста гъсто и мисля, че това може и да обясни как дифа е работил до сега, но може и да греша

Равносметката обаче е 400лв диференциал+ 28лв доставка+ 35лв масло SAF XJ Castrol
И излиза, че 450лв , спестявани през последните 3 месеца + нерви и време, които никой няма как да ми върне съм получил едно голямо нищо. Яд ме е не за нещо друго ами за това, че колегата не ми влиза в положението, а аз съм ощетения в случая.
Оставям на вас да прецените кой крив кой прав.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
В крайна сметка,преди да пишеш тук говори ли с него,да му върнеш дифа?
Виждам единствено,да го питаш какво да правиш с шпер диф,който работи като отворен.
Сега ще му пиша,и очакваме неговия отговор.
В конкретния случай,може да става въпрос за недоразумение,а не за некоректност.
Виждам единствено,да го питаш какво да правиш с шпер диф,който работи като отворен.
Сега ще му пиша,и очакваме неговия отговор.
В конкретния случай,може да става въпрос за недоразумение,а не за некоректност.
- maxpower
- ентусиаст
-
Ако наистина е недоразумение ,в което искрено се надявам, веднага ще се извиня на колегата. Не получих отговор от последното си съобщение с него.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
както съм писал когато му пратих шпера той си беше в отлично състояние
преди да го свалим вдигнахме едната гума на крик, освободих ръчната и скорост, майстира сложи ключа за развиване на болтовете на джантите и той и аз скачахме върху него да се уверим че шпера не изтърва и всичко си беше ок
и изведнаж пращам го аз... момчето решава да му смени маслото кара го нз си колко км и ми праща клип как върти гумата... да ама аз имам 17 клипа как колата се върти без проблем и държа да твърдя че този шпер никога не е изтървал затова и до последно беше на колата ми!напъвал го е там с някви щанги, с по голямо услие го бил напъвал.... и сега на клипа без никво усилие??? и как става така че взимаш го от еконта и е ок и след 2 дена вече не е ок???
http://www.vbox7.com/play:54c9b992
http://www.vbox7.com/play:cd6b340a
http://www.youtube.com/watch?v=fNQ3DvyUTcI
и този е последния преди да го сваля http://www.youtube.com/watch?v=7eYNNpcpdJU кое не му е наред че не мога да се сетя???

и изведнаж пращам го аз... момчето решава да му смени маслото кара го нз си колко км и ми праща клип как върти гумата... да ама аз имам 17 клипа как колата се върти без проблем и държа да твърдя че този шпер никога не е изтървал затова и до последно беше на колата ми!напъвал го е там с някви щанги, с по голямо услие го бил напъвал.... и сега на клипа без никво усилие??? и как става така че взимаш го от еконта и е ок и след 2 дена вече не е ок???

http://www.vbox7.com/play:54c9b992
http://www.vbox7.com/play:cd6b340a
http://www.youtube.com/watch?v=fNQ3DvyUTcI
и този е последния преди да го сваля http://www.youtube.com/watch?v=7eYNNpcpdJU кое не му е наред че не мога да се сетя???
- maxpower
- ентусиаст
-
Пробвах го с две щанги и завитите болтове на чашите на полуоските както ми го прати, вечерта в която го взех от Еконта (Четвъртък вечер като се прибрах)
. Щангите са късички по 40 сантиметра са.
Искам да кажа, че тази проверка беше докато дифа все още си беше със старото масло. Радиуса на гумата е по голям и явно затова се превърта по лесно, но не съм специалист не мога да кажа със сигурност.
Проверката с колелото направих днес на вече монтиран диференциал с ново масло.
Ако някой се съмнява в моята компетентност нямам нищо против да отида при някой ПО-знаещ да го провери.
Факт е, че нямам как, къде и кога да износя толкова бързо диференциал , който е бил изправен до преди 2 дни
като го монтирах вчера в 16ч, прибрах се в нас-това са 10км и от Дружба до Софииските гробища отидох днес и се върнах, като возех баща ми и не съм се правил на дрифтър. След което вече довоелен, че няма шумове и други проблеми реших да изляза да го пробвам днес след обед по няколко завойчета из Дружба, но открих, че не намирам особена разлика със стария ми диф, което ме осъмни и вдигнах колелото да видя какво става.
Утре като отида в работата ще се опитам да изровя съда в който го източих старото масло и ще го снимам да се види какво излезе от диференциала.
Аз съм човек, който си държи на колата и няма да ви занимавам с моите проблеми ако не беше нужно.
Мисля обаче, че болтовете на джантата са на 5-6 см от центъра на главината и с това малко рамо трудно ще превърти дори и в сегашното му състояние, но може и да греша, нека по знаещите да кажат.
Нямам нищо против някой компетентен колега да дойда да се качи и да пробва и да каже нормално ли се държи диференциала.

Искам да кажа, че тази проверка беше докато дифа все още си беше със старото масло. Радиуса на гумата е по голям и явно затова се превърта по лесно, но не съм специалист не мога да кажа със сигурност.
Проверката с колелото направих днес на вече монтиран диференциал с ново масло.
Ако някой се съмнява в моята компетентност нямам нищо против да отида при някой ПО-знаещ да го провери.
Факт е, че нямам как, къде и кога да износя толкова бързо диференциал , който е бил изправен до преди 2 дни

Утре като отида в работата ще се опитам да изровя съда в който го източих старото масло и ще го снимам да се види какво излезе от диференциала.
Аз съм човек, който си държи на колата и няма да ви занимавам с моите проблеми ако не беше нужно.
Мисля обаче, че болтовете на джантата са на 5-6 см от центъра на главината и с това малко рамо трудно ще превърти дори и в сегашното му състояние, но може и да греша, нека по знаещите да кажат.
Нямам нищо против някой компетентен колега да дойда да се качи и да пробва и да каже нормално ли се държи диференциала.
- maxpower
- ентусиаст
-
Soul_Fly написа:напъвал го е там с някви щанги, с по голямо услие го бил напъвал.... и сега на клипа без никво усилие??? и как става така че взимаш го от еконта и е ок и след 2 дена вече не е ок???
Дори с щангите изпускаше, като съм го напъвал с ръце

Ако имах логично обяснение за ненормалната работа на дифа и особено ако бях направил нещо нередно нямаше да пиша тук, да те обвинявам, да губя моето,твоето и времето на другите, а щеше да има въпрос - след това и това повредих това, как да го оправя?
Понеже заяви, че няма да си вземеш диференциала обратно, ще гледам да го сваля тази седмица и да го разглобя и снимам да видим кой кого лъже, щом си залагаш думата.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
ама защо верно не си ги говорите тия неща първо по телефона и после да се пишете тука ..
и като е бил кофти преди да го сложиш, защо си го сложил изобщо?
поразпитай по-добре в е36 как да си го постегнеш, защото вече е "свирено"
и като е бил кофти преди да го сложиш, защо си го сложил изобщо?
поразпитай по-добре в е36 как да си го постегнеш, защото вече е "свирено"

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- maxpower
- ентусиаст
-
А Аз не разбирам, защо трябва да се лъжеме и да си правиме сечено. Нямам никакво желание да говоря по телефона с него, като се е осрал. То кой каквото е направил всичко се връща рано или късно
Ето какво масло имаше вътре:
http://vbox7.com/play:2f97c842

а тука е новото масло :
http://vbox7.com/play:432011ad
не, това не е ракия
, масло е

Утре ще сваля и разглобя дифа и ще сложа снимки на какво ми е продал

Ето какво масло имаше вътре:
http://vbox7.com/play:2f97c842

а тука е новото масло :
http://vbox7.com/play:432011ad
не, това не е ракия

Утре ще сваля и разглобя дифа и ще сложа снимки на какво ми е продал

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а бре, бая оплискани казани има в тая тема....момчета... или сменете дилърите или се оправяйте на лични,фоун коул,по водостока и т.н. 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Назад към Авточасти и аксесоари