:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- kik666
- е34 фенче
-
- Кара: мфили
- Детайли за колата: бензинояд
Re: :: Случаи на некоректност ::
Dimitroff написа:kik666 написа:това STC ще да са некъв нов модел щото по принцип е SCT GERMANY![]()
Аха...сигурно за това имат щампа Made in Japan

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- ясен николов
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: само бмв та
- Детайли за колата: много бърза
kik666 написа:това STC ще да са некъв нов модел щото по принцип е SCT GERMANY![]()
да колега благодаря за поправката разменил съм буквите.
- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
NIKI_TIPO написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=15&t=206098
ИЗМАМНИК!!!
До всички : човека който продава тези работи е супер некоректен и ЛЪЖЕ! каза ми че бензиновата помпа която продава от М20Б20 дава 8 бара налягане..като ми я прати нямаше и един бар и колата ми даже не запали с нея и отказва да ми върне парите!!!!!!!!!!!!!
Присъединявам се към колегата !!! Въпросния diimboo ми прати веждички камей (наистина камей) без опция да прегледам. Звънях му да ми даде опция, 300 зора (първо ме пита дали съм ги взел), най-накрая даде - и се оказаха че едната счупена и е лепена с 300 грама лепило и после 2 спрея отгоре. Естествено не я приех стоката. Така че имайте едно на ум.
Има и други колеги които е прецаквал, но просто не са писали

Последна промяна La4u на 12 Юли 2010, 21:09, променена общо 1 път
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Писах му лично на dimboo очаквам неговия отговор.
Присъединявам се към колегата !!! Въпросния diimboo ми прати веждички камей (наистина камей) без опция да прегледам. Звънях му да ми даде опция, 300 зора (първо ме пита дали съм ги взел), най-накрая даде - и се оказаха че едната счупена и е лепена с 300 грама лепило и после 2 спрея отгоре. Естествено не я приех стоката. Така че имайте едно на ум.
Има и други колеги които е прецаквал, но просто не са писали![]()
колега много добре знаеш че ми се обади по телефона и ти пуснах опция да ги погледнеш не са ти харесали и си ми ги върнал!!! какво само пишеш празни приказки мисля че проблема е решен
Ето снимка на Веждите

- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
Защо не написа че едната е лепена, от снимката може ли да се види - НЕ.
Защо ги продаваше заедно с решетките - защото счупената е залепена за решетката и няма махане.
Защо не ми каза, че имат този проблем? Ако беше казал - изобщо нямаше да искам да ми ги пратиш.
Тая снимка дето си я пратил е доста отдалечена. Защо не снимаш от близо положението?
Не искам повече да пиша за такива дребни работи, но съм склонен да му вярвам на колегата, който се оплаква от помпата. Не ме карай да изнамеря други колеги , които малко или много са били опарени от теб.
Това е от мен
Защо ги продаваше заедно с решетките - защото счупената е залепена за решетката и няма махане.
Защо не ми каза, че имат този проблем? Ако беше казал - изобщо нямаше да искам да ми ги пратиш.
Тая снимка дето си я пратил е доста отдалечена. Защо не снимаш от близо положението?
Не искам повече да пиша за такива дребни работи, но съм склонен да му вярвам на колегата, който се оплаква от помпата. Не ме карай да изнамеря други колеги , които малко или много са били опарени от теб.
Това е от мен
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Димбо отплува по течението,с еднопосочен билет,чакаме следващия некоректен търговец!
- lubo101
- Потребител
-
- Кара: 525 tds
scipo написа:ясен николов написа:колега мисля че не си запознат кое е наи евтиното на пазара но както и да е ,в тази цена има масло 5/30 бмв,горивен,маслен,въздушен,климатичен stc ,кар.газове oриг. ,2бр,тампони двигател ,лемф, диагностика и работа за всичко .
филтрите са 100лв, маслото и то, тампоните са 200лв и 100лв картерни газове... извинявай ама такъв майстор ли си, че да взимаш 400лв за работа.. все ми е едно каде не отишли, имал дал, просто искам всички да разберат и има още много недоволни от твоята работа и измекярските ти части... рано или късно всичко ще се разбере...
Подкрепям scipo !!! защото и аз ходих при ясен "инженер" николов и олекнах с 400+ лв за менте помпа (уж по оригинална от оригиналната ) в резервоара ама кагато писах преди не споменах за целия случай и сега няма какво да раздувам това което съм написал е ясно
п.с. колата ме остави на пътя с 15 литра на втората седмица след ремонта с бременна жена и още двама души
п.с. резервоара беше улят със силикон и помпата беше менте / не ме интересува кое как и от къде аз неработя в сервиз, бях си платил !!!
п.с. а май оригинална помпа е 250+ после разбрах... къде отиваш ти може би ...
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
lubo101 написа:scipo написа:ясен николов написа:колега мисля че не си запознат кое е наи евтиното на пазара но както и да е ,в тази цена има масло 5/30 бмв,горивен,маслен,въздушен,климатичен stc ,кар.газове oриг. ,2бр,тампони двигател ,лемф, диагностика и работа за всичко .
филтрите са 100лв, маслото и то, тампоните са 200лв и 100лв картерни газове... извинявай ама такъв майстор ли си, че да взимаш 400лв за работа.. все ми е едно каде не отишли, имал дал, просто искам всички да разберат и има още много недоволни от твоята работа и измекярските ти части... рано или късно всичко ще се разбере...
Подкрепям scipo !!! защото и аз ходих при ясен "инженер" николов и олекнах с 400+ лв за менте помпа (уж по оригинална от оригиналната ) в резервоара ама кагато писах преди не споменах за целия случай и сега няма какво да раздувам това което съм написал е ясно
п.с. колата ме остави на пътя с 15 литра на втората седмица след ремонта с бременна жена и още двама души
п.с. резервоара беше улят със силикон и помпата беше менте / не ме интересува кое как и от къде аз неработя в сервиз, бях си платил !!!
Бях решил да не се обаждам и просто повече да не ходя при Ясен, но като гледам колегите, май е масово.Подобен случай - на лично се разбрахме да получа оригинални BMW филтри на определена цена.Съвсем случайно обаче забелязах филтрите, които чакаха да бъдат монтирани в мойта кола и те НЕ бяха такива, каквито се разбрахме.Последва обяснение, че филтрите били просто една хартия и нямало голямо значение.Добре, нека е така, НО тогава защо цената остава същата?За мен това е откровена измама, за която разбрах съвсем случайно.Ясен може да е отличен специалист и всичко останало, но определено не беше коректен и към мен!Ясене, не се сърди, но фактите са необорими!
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
raduslaf написа:lubo101 написа:scipo написа:ясен николов написа:колега мисля че не си запознат кое е наи евтиното на пазара но както и да е ,в тази цена има масло 5/30 бмв,горивен,маслен,въздушен,климатичен stc ,кар.газове oриг. ,2бр,тампони двигател ,лемф, диагностика и работа за всичко .
Бях решил да не се обаждам и просто повече да не ходя при Ясен, но като гледам колегите, май е масово.Подобен случай - на лично се разбрахме да получа оригинални BMW филтри на определена цена.Съвсем случайно обаче забелязах филтрите, които чакаха да бъдат монтирани в мойта кола и те НЕ бяха такива, каквито се разбрахме.Последва обяснение, че филтрите били просто една хартия и нямало голямо значение.Добре, нека е така, НО тогава защо цената остава същата?За мен това е откровена измама, за която разбрах съвсем случайно.Ясен може да е отличен специалист и всичко останало, но определено не беше коректен и към мен!Ясене, не се сърди, но фактите са необорими!
Kaто гледам май е време и аз да се включа... много време мина от ходенето ми при Ясен, парите при мен са малко, но по-скоро за отношение и "професионализъм" е въпроса... и аз бях решил да не пиша, ама... промених си мнението

След доста уговорки по телефона се разбрахме, че секторната кутия има луфт и че евентуално ще може да се обере
и дори и за парите си каза предварително 15-20лв за услугата... предпочетох да ги дам и да погледне и свърши работата човек, който разбира от нещата пък и БМВ маниак

Като отворих капака и започнаха едни обяснения каква кошница карам, да съм си бил купил по-нова, че тази ми била набор и т.н. (не цитирам, а преразказвам)... но нищо... важно е работа да се свърши... започнаха едни настройвания и кръгчета за тест на волана/управлението, но явно положението със сектора не бе много добро и след 20-30мин. стигнахме до компромисния вариант, че няма да може да се обере напълно...да не говорим, че спомена че ми е за смяна вероятно паразитния хебел и ... при положение, че съм ходил при човек който се занимава с предницата и е проверил всично...и наистина си разбира от работата - за 6г. една грешка няма...
ОК, но междувременно при работата ми счупи термостатчето на филтърната кутия (което наскоро разбрах какви пари е... вярно то ми е почти набор, може би и аз щях да го счупя, ама нали затова там съм отишъл...) и всичко стана в антифриз... нищо, айде - направи му едно байпасче (+ обяснение, че не ми трябвало и т.н.), доля антифриз от него, питане от мен за парите - 20лв - дадени...
Тръгвам си и докато се прибера до вкъщи вече не си усещах ръката от въртене на волана... вкъщи за 15мин. си нагласих секторната (не перфектно разбира се, но може да се кара)... разбира се не е едно и също да тестваш 200м и 30км... но можеше да каже - не става, заминала си е вече и да не си губим време и пари (а може би това искаше да каже в началото

Не исках да го пиша до сега, защото не смятам че човека го направи нарочно... просто или се надценява или не взема нещата насериозно с такива тараляснаци като нашите - е не всички можем да караме нови машини...
Съжалявам много, ама има майстори при които съм отишъл веднъж и повече няма да се мярна... а и определено не се доверявам много да ми се пипа по колата... но гледам има и много доволни клиенти... явно всяка монета има две страни... все пак всеки сам си решава...
- ясен николов
- ентусиаст
-
колеги има доволни и недоволни клиенти перфектни хора няма ,старая се да съм безгрешен да помогна но се получават издънки ,на доволните и недоволните желая успех и здраве колите и железата няма да свършат
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
ясен николов написа:колеги има доволни и недоволни клиенти перфектни хора няма ,старая се да съм безгрешен да помогна но се получават издънки ,на доволните и недоволните желая успех и здраве колите и железата няма да свършат
не те познавам и не съм идвал при теб но те подкрепям. Работя в сервис няма да споменавам имена.. но ще кажа,че никаде няма само доволни хора. А относно парите труда си е труд и е редно да се заплати. Може да се повреди нещо или да се счупи. Труда се заплаща

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- ясен николов
- ентусиаст
-
biem_w написа:ясен николов написа:колеги има доволни и недоволни клиенти перфектни хора няма ,старая се да съм безгрешен да помогна но се получават издънки ,на доволните и недоволните желая успех и здраве колите и железата няма да свършат
не те познавам и не съм идвал при теб но те подкрепям. Работя в сервис няма да споменавам имена.. но ще кажа,че никаде няма само доволни хора. А относно парите труда си е труд и е редно да се заплати. Може да се повреди нещо или да се счупи. Труда се заплаща
колега работя само с час правя от 10 до 15 коли за деня нормално е да сбъркам ,но когато клиента е недоволен може спокоино да ми каже в очите и аз ще направя всичко възможно да остане доволен на 100% все пак съм човек ,а не животно.имам десетки доволни за което се радвам искрено ,но не съм радостен че има и недоволни .
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
ясен николов написа:колеги има доволни и недоволни клиенти перфектни хора няма ,старая се да съм безгрешен да помогна но се получават издънки ,на доволните и недоволните желая успех и здраве колите и железата няма да свършат
По принцип е така, НО не съвсем

Назад към Авточасти и аксесоари