:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от Mollov » 22 Май 2010, 11:10

Eddiy и nani19 станаха жертва на собствената си некоректност.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 23 Май 2010, 15:33

diimboo е оправил нещата с Relsata :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i
Мечтае да кара: Безаварийно

Мнение от idrive » 24 Май 2010, 0:22

Mollov написа:diimboo е оправил нещата с Relsata :yes:

А за моя проблем с diimboo какво стана...? Или никой не му обърна внимание ?!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 24 Май 2010, 0:25

idrive написа:
Mollov написа:diimboo е оправил нещата с Relsata :yes:

А за моя проблем с diimboo какво стана...? Или никой не му обърна внимание ?!

Видях случая писах му лично,очаквам неговия отговор.Нали не си мислиш,че сме безгрешни!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i
Мечтае да кара: Безаварийно

Мнение от idrive » 24 Май 2010, 21:19

С колегата diimboo сме се разбрали... :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: е60 525 x-drive
Мечтае да кара: M6

Мнение от Sesko » 25 Май 2010, 10:40

И аз да се оплача от един така наречен " колега". Ника му е rizovski от София е. Каза , че си е блъснал колата и му трябвали фарове за е39. Разбрахме се даде ми координати и ги пратих и вече 5 дена седят там. Последно ми вдигна телефона и каза , че ги е взел и аз отивам на другия ден да си взема парите от Еконта ама нъцки... И от тогава не вдига и не отговаря на ЛС. Това е от мене нека модераторите да преценят.
Изображение
Изображение

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 25 Май 2010, 10:48

rizovski - като пусна в търсачката този ник ми дава, че той няма публикаций във форума - би ли ми дал линк с профила му, колега?

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 25 Май 2010, 10:49

Писах лично и на rizovski очаквам отговор.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Sesko » 25 Май 2010, 15:56

Dimitroff написа:rizovski - като пусна в търсачката този ник ми дава, че той няма публикаций във форума - би ли ми дал линк с профила му, колега?

memberlist.php?mode=viewprofile&u=31568
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от r3s1s74nc3 » 25 Май 2010, 16:27

Преди около месец пратих на колегата , TheXFiles , задни амортисьори и пружини . В началото каза , че ще ги вземе след няколко дена . Минаха тези няколко дена , почнах да му звьня да го питам на кьде вьрвят нещата и след дьлги звьнянки и писане на СМС-и , ми дигна . Каза че е имал здравни проблеми и нямал пари сега да ги вземе . Решихме той да отиде до Еконт да плати транспорта в едната посока , с опцията пратката да престой повече време в офиса , тьй като , както той каза се имал с единия човек който работил в офиса , за да може да вземе заплата и да си я вземе в последствие . Както и да е , мина срока в който той трябваше да се види с пари и отново почнаха звьнянки и писане на СМС , но този пьт не благоволи да ми дигне или да ми се обади . Та както и да е , звьнаха ми от Еконт да ми врьщат пратката , след дьлги усукванки , с надеждата че той рано или кьсно ще ги вземе (все пак около месец седя пратката в офиса) . И сега плащам двоен транспорт .

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 25 Май 2010, 19:34

Писах му на TheXFiles и очаквам неговия отговор.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 27 Май 2010, 17:06

Sesko написа:И аз да се оплача от един така наречен " колега". Ника му е rizovski от София е. Каза , че си е блъснал колата и му трябвали фарове за е39. Разбрахме се даде ми координати и ги пратих и вече 5 дена седят там. Последно ми вдигна телефона и каза , че ги е взел и аз отивам на другия ден да си взема парите от Еконта ама нъцки... И от тогава не вдига и не отговаря на ЛС. Това е от мене нека модераторите да преценят.

rizovski е в отпуск по болест :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Sesko » 27 Май 2010, 17:36

LiTtLeRoCk написа:
Sesko написа:И аз да се оплача от един така наречен " колега". Ника му е rizovski от София е. Каза , че си е блъснал колата и му трябвали фарове за е39. Разбрахме се даде ми координати и ги пратих и вече 5 дена седят там. Последно ми вдигна телефона и каза , че ги е взел и аз отивам на другия ден да си взема парите от Еконта ама нъцки... И от тогава не вдига и не отговаря на ЛС. Това е от мене нека модераторите да преценят.

rizovski е в отпуск по болест :mhihi:

Той ми писа , че вчера или днес ще ги вземе ама аз съм го отписал. Бил в чужбина и т.н. Как става днес си тука , утре в чужбина не знам. То може де ама без да казва нищо. Абе немам думи , дано да няма други такива :evil: .
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 29 Май 2010, 2:15

Колегата ми звънна и ме попита за монтаж ако може на 25ти мен ми стана малко странно все пак е коледа , но се навих и с един приятел подготвяхме инстурментите и нещата нужни да му монтираме големия борд . Колегата Nikos дойде към 18:00 в софия и ми се обади видяхме се и почнахме работа по колата му доста време отне понеже беше тъмно и студено ,а и все пак исках нещата да станат ОК от всяка гледна точка ! И така към 22:00 вече бяхме монтирали големия борд гонга лостчето и тн и колегата беше супер доволен ! И вместо да даде 60те лева които се бяхме разбрали той даде 110 аз го погледнах странно и викам дал си ми повече и му връщам парите и той вика задръж ги нали няма никакъв проблем и аз си казах ей има и свесни хора на колега и се зарадвах все пак бях бачкал за тези пари на коледа ! След това аз споделих че ми харесват джантите му ,а той ми каза че смята да ги сменя аз му казах че имам едни 17ки и му ги показах на снимка и той се нави на бартер ! Отидохме зехме ги и търсихме в цяла софия вечерта 25ти срещу 26ти декември гумаджииница която да работи ! Късмет тази на семинарията работеше и разменихме гумите цялата работа струваше 60 лева и той пое всичките разходи по смяната на гумите ! За мен е супер коректен и така като се зачетох в тая тема ми стана супер странно . Жалко че неможе да влезе да сподели за да се разбере какво всъщност е.

Littlerock:Случая с Никос е приключен!!!
I'm slowly drifting
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е39' 99г

Мнение от crasheR » 31 Май 2010, 15:30

И така да запозная с широката аудитория на моя случай - имам за цел не да се оплаквам а просто да предупредя колегите за този наш "колега" който обича да послъгва. И така.. първите дни на месец Май пуснах обява, в която продавам номер на Мтел(която сега съм пуснал повторно) , "колегата" TUZara` ми писа(може да се проверят пазя си съобщенията) че иска да го купи и е много сериозен НО в момента няма пари и ще ги има до 19 май, след което се разбрахме да го сваля от продажба и си стискаме ръцете само аз му гласувам доверие че ще си спази дата-та и всичко ще е ОК. Уви, стана 20ти и аз му звъннах на посочения от него телефон да го питам какво става тъй като той не ми беше звънял повече - той ми вдигна и каза че до 2-3 дни най късно ще ми звънне да се разберем, увери ме на 1000% че не е някоя ШМАТКА и ще си спази обещанието и т.н и т.н... аз го питах най нормално дали ще го взима или не за да знам какво да правя тъй като все пак парите ми трябват, той каза спокойно както сме се разбрали аз съм човека и почна да вади от 9 кладенеца вода как щял да намери пари и тн. ... Така до днешния ден телефона му е изключен, на скайп не ми отговаря, нито пък тук.. Като цяло искам да кажа че за мен това е лапешко отношение не че толкова ме е излъгал, нито пари ми е взел нито нищо - говорим си само за коректност и за доверие, за една мъжка дума и обещания, които не се спазват. Явно предпочиташе да ме лъже от колкото да каже като мъж - отказвам се и това е - никой не може да го задължи да го купи насила.. Благодаря за вниманието! Бъдете по честни!!
По-здрави!

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари