:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

Потребител
Аватар
Кара: влака

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от Relsata » 18 Май 2010, 17:44

Здравейте колеги и аз да кажа за един "долен ляв педал" ,който преди две седмици ми се обади да му изпратя волан за Е36.Аз му го изпратих на 10.05.2010 и в последствие разбрах,че той никога няма да го вземе.Въпросния ми се представи като ДЕРМАН ИСИН тел.0887541288 и живеел в някакво село до гр.Ловеч.Не се хващайте на въдицата на този "съединител".Звънях му много пъти,но мишката даже я е страх да си вдигне телефона.
Последна промяна Relsata на 18 Май 2010, 17:51, променена общо 1 път

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 18 Май 2010, 17:50

Relsata написа:Здравейте колеги и аз да кажа за един ххх ,който преди две седмици ми се обади да му изпратя волан за Е36.Аз му го изпратих на 10.05.2010 и в последствие разбрах,че този ххх никога няма да го вземе.Въпросния ми се представи като ДЕРМАН ИСИН тел.0887541288 и живеел в някакво село до гр.Ловеч.Не се хващайте на въдицата на този ххх ххх.Звънях му много пъти,но мишката даже я е страх да си вдигне телефона.

Dimitroff: Колега, спазвай добрия тон.

По номера който имаш се оказа,че това е diimboo чакам неговия отговор.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mursi » 18 Май 2010, 17:51

:lol: лс съм ти испратил , и не ми е до куриера и момчето което ги снима ще го помоля да снима и страничния грайфер въпреки че на живо се вижда най добре а и не се знае момчето за каква цел ги е взел, Казах ти че ме издразни че ми разстягаш локуми по телефона, тва ми е първото такова мнение в форума 0т както съм се регистрирал в форума 2006г, не мислиш ли че ако не беше така както го казвам след като за 4г не съм писал за никой сигурно и за тебе нямаше да пиша.Айде стига щото се дразня още толко пък и продалжаваш да лъжеш и тука , не те ли е срам бе пич.Повече няма да пиша по темата, пишете си каквотто искате просто днеска съм ги видял с очите си и квото и да ми говориш не можеш да ме обедиш в обратното.Аре с здраве!
PLAY GOLF DON'T DRIVE IT

ПАЗИ ДУШАТА, НЕ ГУМИТЕ!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 18 Май 2010, 18:03

Съжалявам, че се бутам измежду шамарите и нарушавам правилото, хора, които нямат участие, да не пишат.. но... за всеки думата "перфектни" е с различно значение и представи... За т'ва си има снимки, гледат се, преценяваш си и като решиш, ги взимаш... :dunno: Не вярвам купувача да ги е купил без снимки :dunno: Малко след като започнах да продавам някои неща тук, спрях да използвам думата "перфектно" , тъй като всеки различно разбира... Перфектно е единствено НОВОТО... За т'ва си правя снимки и който си прецени, пазарува... А който иска даже си идва и на място... :bchug: Без лоши чувства нито към продавача, нито към купувача. Надявам се да разрешите проблема цивилизовано :yes: Още веднъж се извинявам за Офф-а (въпреки, че не би следвало да е такъв, но...) :yes:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 18 Май 2010, 18:17

mursi написа::lol: лс съм ти испратил , и не ми е до куриера и момчето което ги снима ще го помоля да снима и страничния грайфер въпреки че на живо се вижда най добре а и не се знае момчето за каква цел ги е взел, Казах ти че ме издразни че ми разстягаш локуми по телефона, тва ми е първото такова мнение в форума 0т както съм се регистрирал в форума 2006г, не мислиш ли че ако не беше така както го казвам след като за 4г не съм писал за никой сигурно и за тебе нямаше да пиша.Айде стига щото се дразня още толко пък и продалжаваш да лъжеш и тука , не те ли е срам бе пич.Повече няма да пиша по темата, пишете си каквотто искате просто днеска съм ги видял с очите си и квото и да ми говориш не можеш да ме обедиш в обратното.Аре с здраве!

1.Ако обичаш по спокойно
2.Дали лъжа ще се види по снимките-казах че гумите са перфектни за тия пари-45лв на брой
3.Ти за 45лв на бройка 235 45 17 чисто нова гума ли искаш да си купиш.
4.ЛС го получих след като беше ме описал тука
5.В 21 век сме-имам 3 телефона на 3те оператора-ако беше похарчил 40ст. немаше да платиш 15лв
6.Мен не ме е срам щото в тоа форум доста гуми съм продал-а винаги ще има недоволни и такива дето търсят под моркова сянка.
7.Преставам и аз да пиша-писна ми
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 18 Май 2010, 18:20

uCnaHeTcA написа:Съжалявам, че се бутам измежду шамарите и нарушавам правилото, хора, които нямат участие, да не пишат.. но... за всеки думата "перфектни" е с различно значение и представи... За т'ва си има снимки, гледат се, преценяваш си и като решиш, ги взимаш... :dunno: Не вярвам купувача да ги е купил без снимки :dunno: Малко след като започнах да продавам някои неща тук, спрях да използвам думата "перфектно" , тъй като всеки различно разбира... Перфектно е единствено НОВОТО... За т'ва си правя снимки и който си прецени, пазарува... А който иска даже си идва и на място... :bchug: Без лоши чувства нито към продавача, нито към купувача. Надявам се да разрешите проблема цивилизовано :yes: Още веднъж се извинявам за Офф-а (въпреки, че не би следвало да е такъв, но...) :yes:

напълно прав си колега-и аз може би имам малко вина с употребата на тая дума
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 18 Май 2010, 18:22

:cop:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 18 Май 2010, 22:33

LiTtLeRoCk написа:По номера който имаш се оказа,че това е diimboo чакам неговия отговор.

Има развитие по случая с diimiboo, каза че ще плати всички разходи и ще оправи нещата. Очакваме развитие.

Потребител
Аватар
Кара: влака

Мнение от Relsata » 19 Май 2010, 10:11

Абе какво развитие аз вече съм препратил волана към друго момче дано той се окаже коректен щото вече незнам.Да му звъня аз постоянно,а той да не вдига дори телефона е такъв човек кво трябва да го направиш?

littlerock:Спазвай добрия тон.

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 20 Май 2010, 7:09

:cop: :nono:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Май 2010, 7:34

Адмирации към администраторите че си правят труда да проверяват и ответната страна...пиша това защото има доста интересни хора в тоя форум,няма да напиша кой потребител ми написа съобщение но то беше по повод че продавах чисто нова топка за скоростен лост за Е46 със 6 скорости за сумата от 30 лева-оригинална,един пич ми написа
"давам 5 лева за топката защото куриерите са ми скъпи"...е аз като категорично му отказах...и съм некоректен...има всякакви олигоелементи,не го познавам колегата,надявам се да не се обиди а само да преумисли постъпката си...всъщност доста предложения получавам за различни части които продавам...трябва май да се сложат в бисерите..

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 20 Май 2010, 10:49

Стига с коментарите... тая тема е за продавачи и купувачи, имащи проблеми със съответната страна :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d
Мечтае да кара: M4

Мнение от diskoinferno » 21 Май 2010, 13:07

Здравейте искам да споделя за случая с колегата Eddiy. Значи въпросния колега ми изпрати лайсна и 4 броя очи (датчици) за парктроник. Когато си получих пратката се оказа че единия датчик за парктроника е съвсем различен с друга букса и т.н.
Чух се с колегата и се разбрахме да не ми връща парите аз да си му върна за моя сметка лайсните и датчиците а той да ми изпрати топка за скоростния лост за същата стойност 100 лева пак за моя сметка.
Но в последстние колегата се покри телефона му е изключен и не отговори на нито едно от поне 10те изпратени ЛС във форума.
Така че това са моите доводи ако колегите модератори решат че трябва да предприемат нещо ОК.
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 21 Май 2010, 13:22

Писах му лично на Eddiy очаквам неговия отговор.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d
Мечтае да кара: M4

Мнение от diskoinferno » 21 Май 2010, 19:41

LiTtLeRoCk написа:
Shondy написа:келеша с кодово име nani19 не взе вратата както обеща и вчера бе унищожена, което показва какво точно Т*З нещастен е. Предложих го за банн, но нито дума от никой, трябва ли за всичко да звъня на Асен?

Не е нужно да звъниш на когото и да било мисля този коментар от твоя страна е излишен,като звъннеш и какво тук не работим за този или за онзи гледаме да сме обективни,и безпристрастни просто беше нужно само да кажеш,че не е спазил уговорката с теб да си вземе вратата,преди да пишеш такива коментари лично аз не се вълнувам кой на кого ще се обади,обръщаме внимание на всеки сигнал,всеки може да предложи другия за БАН,но тук не цари диктатура винаги се изслушват и двете страни,щом не си е спазил уговорката с теб ще си понесе последствията.

:yes: Мерси
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари