Автосалон 2004
Модератор: Icco
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Автосалон 2004
Хора, днес бях на автосалона и просто не мога да опиша с думи това, което видях - 12000 вата аудио!!!! Тази чудовищна мощ беше натъпкана в един червен транзит. Направо смазващо.Кажете си мнението по въпроса, и някой ако може да пусне няколко снимки на въпросния транзит.
The Throttle remains in sport mode, the DSC is off and the smile just gets wider and wider!
Мнение
луда работа
Перфектен и невероятно силен звук,а дори (доколкото забелязах де) не бяха пуснати всичките колони!На мен обаче нещо друго ми направи впечатление-има някакъв механизъм,който върти целия барабан.Аз пък си мислех че се върти само с помощта на една човешка сила
Самото въртене има ли някакво значение или е само за атракция?

И аз го видях,много е як,ама нещо не се навих да вляза,понеже един приятел дето влезна каза че са почнали да му излизат върешностите.Яко,ама видяхте ли с какъв кабел се захранваше?Имаше и една Астра як тунинг.На нея освен всичко друго и бяха махнали задната седалка и там имаше 2 субвуфера и 2 бутилки NOS.CD-то на нея и беше Пайнер,а на Форд-а беше Алпин.Страшна работа,ама са повече за гъзария,отколкото за реална употреба.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
Re: Автосалон 2004
Vladi написа:...беше натъпкана в един червен транзит....пусне няколко снимки на въпросния транзит.
Според това което виждам на снимките буса не е Транзит а торнео кънект или някой друг от серията кънект
п.с. не знам дали се сещате (тези които са ходили на Автосалон 2003),но миналата година имаше едно мондео с всякакви такива простотии(имаше 3 ЛСД дисплея в багажника )
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия