Рязане на кора?

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Потребител
Аватар

Рязане на кора?

Мнение от ss_dan4o » 05 Юни 2004, 10:20

Решил съм да си подобрявам аудиото в колата,обаче има един проблем-трябва да се реже кората.Та въпроса ми е как и с какво мога да я режа.С нещо подръчно става ли или трябва машина?

Потребител
Аватар

Мнение от meto » 05 Юни 2004, 10:26

Със Зеге става перфектно , иначе можеш да пробваш със ножовка ама неотговарям за резултата :wink:

младши ентусиаст
Аватар

Re: Рязане на кора?

Мнение от fortune » 05 Юни 2004, 10:32

ss_dan4o написа:Решил съм да си подобрявам аудиото в колата,обаче има един проблем-трябва да се реже кората.Та въпроса ми е как и с какво мога да я режа.С нещо подръчно става ли или трябва машина?

Това според теб за форум "Страхотни Истории" ли е :?: :shock: Има си такъв за кар аудио :?
човек се учи докато е жив...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 05 Юни 2004, 12:26

Поредното неподходящо място :banghead: :comp: :OT:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 05 Юни 2004, 15:24

преместете му я.виж пич преди да пишеш ще си прецениш в каква област е темата ти и там ще я пускаш.сега тази е за кар аудио. :wink:
та по въпсроса ти на мене не ми стана ясно каква кора ще режеш.отзад или във вратите :roll: за отзад мога да ти кажа че зад пластмасатате очаква доста дебела ламарина :x и на мене ми се реже ама като си помисля и ми става лошо. :evil: отстрани си извади решетките на вентилационните отвори/вътре кръглите/ и погледни за какво става въпрос.после си реши да почваш ли.иначе много хора съм виждал да си правят допълнителна поставка,на която си изрязват дупките за говорителите и я слагат отзад до стъклото,като предварително е направена с размерите да влиза точно :wink: а .обаче не знам какво става ако отзаде магнита ти е вирнат дали ще влиза....освен да я направиш под наклон леко-откъм стъклото малко по-повдигната.
м/у другото сега като свърша даскало смятам и аз да си направя такова нещо отзад. :D :wink: може да пост-на ако се получи нещо красиво
успех в начинанието :wink: :!:
Изображение
8.32

Потребител
Аватар

тия теми...

Мнение от ss_dan4o » 05 Юни 2004, 16:15

Знам че си има,ама забравям да ги пиша по места.Извинявам се на всички за това,ама като ми дойде вдъхновението-пиша където ми падне/имам предвид във форума/.Значи работата е следната-отзад отдавна съм махнал вентилационните отвори и знам за ламарината,даже пластмасата съм я резал малко понеже Елитките беха доста големи за там.Мислех дали да режа във вратите или отзад да сложа нещо като шперплат и да повдигна равнището на колоните.Обаче баща ми няма да разреши да режа вратите.Остава да търся начини за това с плоскостта.Осъзнавате ли че нас аудио-манияците не всички ни разбират.Даже доста хора ни мислят за луди че даваме толкова пари за аудио.

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Re: тия теми...

Мнение от rtzankov » 05 Юни 2004, 23:42

ss_dan4o написа:....Даже доста хора ни мислят за луди че даваме толкова пари за аудио.

:banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 06 Юни 2004, 0:49

rtzankov написа:
ss_dan4o написа:....Даже доста хора ни мислят за луди че даваме толкова пари за аудио.

Колко пари даваш бе кар аудио маняко :?: 30лв за прашливи пазарски елити да ти свирят на сонашито дето е 98719847вата на тате в джугана дето като вдигне над 40км/ч не се чува кво говорите камо ли чалгичката дето си цъкнал на магнета :twisted: , че аз имах в прашливата си талига 5 москвича под формата на музика(не ги знам кви пари вървят тея кокошарници) и не беше нищо особено да не говорим други хора от форума какво имат... ама така е ти си луд да дадеш толкова пари за музика в колата ЛУД ЛУД ЛУД си еиии нямаш равен :twisted: :twisted: Що не си направите един форум Мохерпауа-бг.нет и да си пишете глупостите там или да четете тоя без да коментирате ами само ни опъвате нервите :twisted: :evil:
И ся да ти дам един практически съвет за рязането :arrow: нарежи си кочината (ако тате ти даде) и я дай за вторични :evil:
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

ентусиаст
Аватар

Мнение от PIONEER » 06 Юни 2004, 8:52

stormer обиден съм ти!
това вече е обида.ебаси да наричаш москвича кокошкарник,кочина и какво ли не.не знам на някой от форума дали ще му е приятно да му кажа нарежи си бмв-то и го дай на вторични или що не му наредиш летвички и да си гледаш кокошки вътре а :evil: .....просто това беше най-селкия ти пост който съм чел.може и аз да ръся простотии,но никога не съм се заяждал."на тате джугана'' еми извинявай ти на 15,16 сигурно си карал 7-ца а? не просто не очаквах да си толкова злобен :? просто не мога да повярвам че във форума има толкова хора,озлобени и фанатизирани :? :? :? уж сме автомобилисти а се ядем всякак.30лв,40лева така се почва в началото.сигурно твойта първа музика е била за 1000-2000лв.няма да продължавам повече.направо съм бесен :evil: колко хора има в форума с коли различни от бмв.....не просто ще си го кажа колкото и да не искам да вляза в перекание-просто ти за мене не си никакъв ентусиаст,а един злобен човечец който става с мисълта ей ся на тоя ще му кажа ква му е колата всъщност.според мен е това.няма повече нищо да кажа :x
данчо потърси си нови кори за вратите.аз така смятам да правя.режеш ги и готово.после кат ти писне слагаш старите. :D :wink:
Изображение
8.32

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d 2007г.автомат

Re: Рязане на кора?

Мнение от ВИКИ » 06 Юни 2004, 10:26

ss_dan4o написа:Решил съм да си подобрявам аудиото в колата,обаче има един проблем-трябва да се реже кората.Та въпроса ми е как и с какво мога да я режа.С нещо подръчно става ли или трябва машина?

Хубаво си решил!Аз я свърших вече тая работа.Само с зеги става , защото има дебела ламарина под кората , пък и става за 3 мин. сножовка нестава защото няма как да я вкараш.На мен ми взеха 25лв. да изрежат и монтират баса в средата с подложка.Ако искаш дай мейл и ще ти пратя снимка как изглежда.

Кой кашля?
Аватар

Мнение от Nikolay1 » 06 Юни 2004, 10:36

PIONEER написа:stormer обиден съм ти!

ОК!
PIONEER написа:не знам на някой от форума дали ще му е приятно да му кажа нарежи си бмв-то и го дай на вторични

Това е БМВ форум ако не си забелязал!
PIONEER написа:.....просто това беше най-селкия ти пост който съм чел

Е аз в една друга тема си казах, че съм от село :!:
PIONEER написа:еми извинявай ти на 15,16 сигурно си карал 7-ца а?

Аз и сега не карам!(сигурно за Лада 7ца говориш?)
PIONEER написа:колко хора има в форума с коли различни от бмв...

Колко от тези хора питат как да си изрежа кората на опела или какво мога да правя с аудито си??? иначе и аз съм от тези хора с различните коли!
PIONEER написа:сигурно твойта първа музика е била за 1000-2000лв?

Всъщност да!
PIONEER написа:просто ти за мене не си никакъв ентусиаст

щом казваш...
PIONEER написа:а един злобен човечец който става с мисълта ей ся на тоя ще му кажа ква му е колата всъщност

Ако забележиш по кое време съм писал поста ще разбереш, че съм си легнал с тази мисъл!
PIONEER написа:няма повече нищо да кажа

И аз! ]
Oня русия

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 06 Юни 2004, 11:07

Stormer написа:...

Кефиш, ша знаеш :mha: :bowdown: :bchug:

ентусиаст
Аватар

Мнение от PIONEER » 06 Юни 2004, 13:01

абе няма какво да се разправям.както и да е всеки си има мнение.да си жив и здрав :wink: нема си хабя нервите сега...кой какво си знае туй то...но щом така ще си изразяваме мнението ок.аз все гледам да се сдържам да не влизам в противоречия и спорове,но от днес почвам да си казвам каквото мисля :) нищо лично.
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 06 Юни 2004, 14:54

Stormer написа:...

Извинявай, но изказването ти наистина е селско и по-този начин правиш смешен не някой друг, а себе си. Точка - нека не осираме темата напълно, защото тези неща могат да са полезни за всеки! Колкото и смешно да са представени...
човек се учи докато е жив...

Кой кашля?
Аватар

Мнение от Nikolay1 » 06 Юни 2004, 15:28

Stormer написа:
PIONEER написа:няма повече нищо да кажа

И аз!

fortune......
Oня русия

Следваща