Рязане на кора?
Модератор: Icco
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Рязане на кора?
Решил съм да си подобрявам аудиото в колата,обаче има един проблем-трябва да се реже кората.Та въпроса ми е как и с какво мога да я режа.С нещо подръчно става ли или трябва машина?
Re: Рязане на кора?
ss_dan4o написа:Решил съм да си подобрявам аудиото в колата,обаче има един проблем-трябва да се реже кората.Та въпроса ми е как и с какво мога да я режа.С нещо подръчно става ли или трябва машина?
Това според теб за форум "Страхотни Истории" ли е

човек се учи докато е жив...
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
преместете му я.виж пич преди да пишеш ще си прецениш в каква област е темата ти и там ще я пускаш.сега тази е за кар аудио.
та по въпсроса ти на мене не ми стана ясно каква кора ще режеш.отзад или във вратите
за отзад мога да ти кажа че зад пластмасатате очаква доста дебела ламарина :x и на мене ми се реже ама като си помисля и ми става лошо.
отстрани си извади решетките на вентилационните отвори/вътре кръглите/ и погледни за какво става въпрос.после си реши да почваш ли.иначе много хора съм виждал да си правят допълнителна поставка,на която си изрязват дупките за говорителите и я слагат отзад до стъклото,като предварително е направена с размерите да влиза точно
а .обаче не знам какво става ако отзаде магнита ти е вирнат дали ще влиза....освен да я направиш под наклон леко-откъм стъклото малко по-повдигната.
м/у другото сега като свърша даскало смятам и аз да си направя такова нещо отзад.
може да пост-на ако се получи нещо красиво
успех в начинанието

та по въпсроса ти на мене не ми стана ясно каква кора ще режеш.отзад или във вратите

м/у другото сега като свърша даскало смятам и аз да си направя такова нещо отзад.

успех в начинанието

8.32
тия теми...
Знам че си има,ама забравям да ги пиша по места.Извинявам се на всички за това,ама като ми дойде вдъхновението-пиша където ми падне/имам предвид във форума/.Значи работата е следната-отзад отдавна съм махнал вентилационните отвори и знам за ламарината,даже пластмасата съм я резал малко понеже Елитките беха доста големи за там.Мислех дали да режа във вратите или отзад да сложа нещо като шперплат и да повдигна равнището на колоните.Обаче баща ми няма да разреши да режа вратите.Остава да търся начини за това с плоскостта.Осъзнавате ли че нас аудио-манияците не всички ни разбират.Даже доста хора ни мислят за луди че даваме толкова пари за аудио.
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Re: тия теми...
ss_dan4o написа:....Даже доста хора ни мислят за луди че даваме толкова пари за аудио.

R.I.P Landikar
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
rtzankov написа:ss_dan4o написа:....Даже доста хора ни мислят за луди че даваме толкова пари за аудио.
Колко пари даваш бе кар аудио маняко

И ся да ти дам един практически съвет за рязането

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- PIONEER
- ентусиаст
-
stormer обиден съм ти!
това вече е обида.ебаси да наричаш москвича кокошкарник,кочина и какво ли не.не знам на някой от форума дали ще му е приятно да му кажа нарежи си бмв-то и го дай на вторични или що не му наредиш летвички и да си гледаш кокошки вътре а
.....просто това беше най-селкия ти пост който съм чел.може и аз да ръся простотии,но никога не съм се заяждал."на тате джугана'' еми извинявай ти на 15,16 сигурно си карал 7-ца а? не просто не очаквах да си толкова злобен
просто не мога да повярвам че във форума има толкова хора,озлобени и фанатизирани
уж сме автомобилисти а се ядем всякак.30лв,40лева така се почва в началото.сигурно твойта първа музика е била за 1000-2000лв.няма да продължавам повече.направо съм бесен
колко хора има в форума с коли различни от бмв.....не просто ще си го кажа колкото и да не искам да вляза в перекание-просто ти за мене не си никакъв ентусиаст,а един злобен човечец който става с мисълта ей ся на тоя ще му кажа ква му е колата всъщност.според мен е това.няма повече нищо да кажа :x
данчо потърси си нови кори за вратите.аз така смятам да правя.режеш ги и готово.после кат ти писне слагаш старите.

това вече е обида.ебаси да наричаш москвича кокошкарник,кочина и какво ли не.не знам на някой от форума дали ще му е приятно да му кажа нарежи си бмв-то и го дай на вторични или що не му наредиш летвички и да си гледаш кокошки вътре а

данчо потърси си нови кори за вратите.аз така смятам да правя.режеш ги и готово.после кат ти писне слагаш старите.

8.32
- ВИКИ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2007г.автомат
Re: Рязане на кора?
ss_dan4o написа:Решил съм да си подобрявам аудиото в колата,обаче има един проблем-трябва да се реже кората.Та въпроса ми е как и с какво мога да я режа.С нещо подръчно става ли или трябва машина?
Хубаво си решил!Аз я свърших вече тая работа.Само с зеги става , защото има дебела ламарина под кората , пък и става за 3 мин. сножовка нестава защото няма как да я вкараш.На мен ми взеха 25лв. да изрежат и монтират баса в средата с подложка.Ако искаш дай мейл и ще ти пратя снимка как изглежда.
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
PIONEER написа:stormer обиден съм ти!
ОК!
PIONEER написа:не знам на някой от форума дали ще му е приятно да му кажа нарежи си бмв-то и го дай на вторични
Това е БМВ форум ако не си забелязал!
PIONEER написа:.....просто това беше най-селкия ти пост който съм чел
Е аз в една друга тема си казах, че съм от село

PIONEER написа:еми извинявай ти на 15,16 сигурно си карал 7-ца а?
Аз и сега не карам!(сигурно за Лада 7ца говориш?)
PIONEER написа:колко хора има в форума с коли различни от бмв...
Колко от тези хора питат как да си изрежа кората на опела или какво мога да правя с аудито си??? иначе и аз съм от тези хора с различните коли!
PIONEER написа:сигурно твойта първа музика е била за 1000-2000лв?
Всъщност да!
PIONEER написа:просто ти за мене не си никакъв ентусиаст
щом казваш...
PIONEER написа:а един злобен човечец който става с мисълта ей ся на тоя ще му кажа ква му е колата всъщност
Ако забележиш по кое време съм писал поста ще разбереш, че съм си легнал с тази мисъл!
PIONEER написа:няма повече нищо да кажа
И аз! ]
Oня русия
Oня русия
- PIONEER
- ентусиаст
-
абе няма какво да се разправям.както и да е всеки си има мнение.да си жив и здрав
нема си хабя нервите сега...кой какво си знае туй то...но щом така ще си изразяваме мнението ок.аз все гледам да се сдържам да не влизам в противоречия и спорове,но от днес почвам да си казвам каквото мисля
нищо лично.

8.32
Stormer написа:...
Извинявай, но изказването ти наистина е селско и по-този начин правиш смешен не някой друг, а себе си. Точка - нека не осираме темата напълно, защото тези неща могат да са полезни за всеки! Колкото и смешно да са представени...
човек се учи докато е жив...
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
Stormer написа:PIONEER написа:няма повече нищо да кажа
И аз!
fortune......
Oня русия
Oня русия
20 мнения