Колонки за Е34
Модератор: Icco
3 мнения
• Страница 1 от 1
- ///Mpower6967
- кандидат ентусиаст
-
Колонки за Е34
Здрасти.
Значи решил съм да сложа музичка в колата така по-хубава,обаче всичките оригинални колконки са зле.. Две свирят другата пръщи а останалите изобщо ги няма. От каде мога да купя такива колонки??? Имам една туба 15-ка Xertz и да попитам в този голям багажник дали ще има ефект или ще ми трябва по-голяма. Мерси предварително.
П.П Не е комби.

Значи решил съм да сложа музичка в колата така по-хубава,обаче всичките оригинални колконки са зле.. Две свирят другата пръщи а останалите изобщо ги няма. От каде мога да купя такива колонки??? Имам една туба 15-ка Xertz и да попитам в този голям багажник дали ще има ефект или ще ми трябва по-голяма. Мерси предварително.

П.П Не е комби.
Слабите се стремят към порядъка,силните владеят хаоса.
- plboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m20b20 turbo, E38 725tds
Re: Колонки за Е34
///Mpower6967 написа:Здрасти.![]()
Значи решил съм да сложа музичка в колата така по-хубава,обаче всичките оригинални колконки са зле.. Две свирят другата пръщи а останалите изобщо ги няма. От каде мога да купя такива колонки??? Имам една туба 15-ка Xertz и да попитам в този голям багажник дали ще има ефект или ще ми трябва по-голяма. Мерси предварително.![]()
П.П Не е комби.
По добре ги вземи някаде от ударено да са оригинални или ако са от магазин да са маркови...А относно тубата в багажника имай из в предвид, че отзад зад седалките и отгоре всичко е метал трябва да вкараш баса в купето с траби или ръкави... ако режеш ламарината вниомавай да не отслабиш купето че тя се явява носеща греда за е34 седан. Един приятел бе направил това и после смени няколко задни стакла докато се усети за проблема...
King Regards, 0888 750 222
3 мнения
• Страница 1 от 1