Видеокамера(и) в колата ...
Модератор: Icco
7 мнения
• Страница 1 от 1
Видеокамера(и) в колата ...
Значи искам да си инсталирам примерно 4 видеокамери в колата и да си правя видеота ... не ми е ясно много точно какво ми трябва но знам че тук се ще се намери някои който да ме светне .
Значи гледах доста кит-ве за коли но цените са лудница - гледах и доста къстъм кит-ове значи ползват някъв сплитер който да раздели или по точно да събере сигнала от 4 камери и да ги пусне на един екран - тва е доста интересно но не знам дали се продава в БГ - ако някой има инфо да пусне моля .
Камерите са ясни - има ги доста се ще намерим някой качествен модел ( черно бели ) - поне не знам за цветни дали ще ми проработи кит-а
Другия проблем е на кво ще се записва - глеам някой ползват видео-та но там виждам 2 проблема - първо тряаа някъв инвертер ли как се казва ( баси пак са напраих на интелигентен ) и другия после трудно се компресира в формат за да може да е добро качество а и да е малко като мегабайти
Или пък на лаптоп ама там май пак ще имам 2-рия проблем
Аве кво ли расъждавам толкова кат съм толкова бос .... я вий кажете
Значи гледах доста кит-ве за коли но цените са лудница - гледах и доста къстъм кит-ове значи ползват някъв сплитер който да раздели или по точно да събере сигнала от 4 камери и да ги пусне на един екран - тва е доста интересно но не знам дали се продава в БГ - ако някой има инфо да пусне моля .
Камерите са ясни - има ги доста се ще намерим някой качествен модел ( черно бели ) - поне не знам за цветни дали ще ми проработи кит-а
Другия проблем е на кво ще се записва - глеам някой ползват видео-та но там виждам 2 проблема - първо тряаа някъв инвертер ли как се казва ( баси пак са напраих на интелигентен ) и другия после трудно се компресира в формат за да може да е добро качество а и да е малко като мегабайти
Или пък на лаптоп ама там май пак ще имам 2-рия проблем
Аве кво ли расъждавам толкова кат съм толкова бос .... я вий кажете
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
При нас в бачкането вързаха 7 камери на един монитор и записват на видео. А май може до 9 камери. Така че най-добре е да питаш някой дето работи с охранителна техника. А камерките са малки и цветни, мисля даже че и захранването им е 12В.

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Помниш ли какво имаше в мойта кола, нещо такова ще ти свърши работа ще можеш да вържеш много лесно 4 и повече камери и само софтуерно до ги контролираш и да избираш какъв формат да записват и да ги компресираш!
May the BMW force be with you!
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
KAMIKADZE написа:Интересува ме този сплитер от къде мога да си го купя а записването ще е на лаптоп вероятно трябва само да намеря подходящ софтуер а и карта с видио ин
Камерите с какъв извод са ?За USB или друг и имаш ли представа какъв сигнал предават по него VGA или A/V?
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
Значи по принцип USB камери за да не трансформираш сигнала, но за да правиш добри филмчета ще ти трябват от по скъпите.
Има едни USB HUB 4xUSB ports active около 20 ЕУРО и след това софт които да работи с тях, за него идеи мога да ти дам като кажеш с какъв тип камери ще работиш или вероятно е да си имат готов към камерата или хъб-а!
Има едни USB HUB 4xUSB ports active около 20 ЕУРО и след това софт които да работи с тях, за него идеи мога да ти дам като кажеш с какъв тип камери ще работиш или вероятно е да си имат готов към камерата или хъб-а!
7 мнения
• Страница 1 от 1