Стъпало за елипси?
Модератор: Icco
2 мнения
• Страница 1 от 1
Стъпало за елипси?
Купих си 2 говорителя KENWOOD KFC - 6907
Интересува ме какво стъпало ще ми трябва за тях /само за тях, другите неща ще са с отделно стъпало/. Говорехте за някакви български, които били с прилично качество? Кажете нещо повече - откъде, за какви пари? Изобщо какво стъпало ми трябва за тези говорители? Ако някой предлага нещо подходящо, офертите са добре дошли
Интересува ме какво стъпало ще ми трябва за тях /само за тях, другите неща ще са с отделно стъпало/. Говорехте за някакви български, които били с прилично качество? Кажете нещо повече - откъде, за какви пари? Изобщо какво стъпало ми трябва за тези говорители? Ако някой предлага нещо подходящо, офертите са добре дошли

Мога да ти предложа Pioneer - втора употреба, абсолютно запазени. Внасям ги от Германия - имам около 12 различни, така че ако искаш ще ти намерим подходящо. Предполагам елипсите са ти с мощност около 60-70W sinus, което ще рече, е дори най-малкия модел GM-X402 ще си захрани идеално. На него цената му е 120лв. Има и по-големи модели, така че ако си заинтересован - пиши ми ЛС.
2 мнения
• Страница 1 от 1