Събуфър под седалката?
Модератор: Icco
14 мнения
• Страница 1 от 1
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
Събуфър под седалката?
Колеги не знам къде бях чувал, че на бмв (и модела не помня
) слагали съб под седалката (и това не помня коя
предполагам под дошофьорската...) Рових из rеаloem.com и май май на нито един модел не видях заводски да се слага такова нещо
Значи или аз не съм търсил достатъчно или нещо не съм разбрал както трябва. Ако наистина има такова животно, то какво представлява и как е навряно там ? 

Mens sana in corpore sano
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- gotcha
- младши ентусиаст
-
Не знам... човек къде съм го чувал това... ма нещо ми се върти в главата за тия събове под седалките
Може да съм бил пиян или сега съм
Изобщо има ли такова чудо
Ето какво намерих... все пак някой се е опитал. Нищо не съм чел... мързи ме
Напредък колега! "bmw underseat woofers" драсни това в гуглето... може да не е съб, ма уфър го броят
2008 BMW 5-Series Interior Review:
You can crank up this system [Logic 7 sound system] to ear-splitting levels with minimal distortion and the deep bass produced by the under-seat woofers produced cleaner, heavier bass notes than the Bose and Mark Levinson systems in the Acura and Infiniti." - Edmunds

Ето какво намерих... все пак някой се е опитал. Нищо не съм чел... мързи ме

Напредък колега! "bmw underseat woofers" драсни това в гуглето... може да не е съб, ма уфър го броят

2008 BMW 5-Series Interior Review:
You can crank up this system [Logic 7 sound system] to ear-splitting levels with minimal distortion and the deep bass produced by the under-seat woofers produced cleaner, heavier bass notes than the Bose and Mark Levinson systems in the Acura and Infiniti." - Edmunds
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Чесно не мисля че ще успееш да навреш каквото и да е под седялката но виждам че имаш мерак и няма да ти преча
Според линка който си дал имам усещането че това е някакъв бус или незнам нещо такова , ти дори не си писал какво ти е БМВ-то но каквото и да е според мен си обречен на неуспех поради липсата на място

Според линка който си дал имам усещането че това е някакъв бус или незнам нещо такова , ти дори не си писал какво ти е БМВ-то но каквото и да е според мен си обречен на неуспех поради липсата на място
- gotcha
- младши ентусиаст
-
Колега не си ме разбрал, просто исках да си изясна въпроса имат ли аджеба бмв такова чудо като колони под седалките
И етоотговора. Иначе в най-скоро време очаквам, да карам Е36, така че съм далече от такива модерни аудио системи

И етоотговора. Иначе в най-скоро време очаквам, да карам Е36, така че съм далече от такива модерни аудио системи

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Ами има един модел на PIONEER ,който може и да влезне
ако ти е най нагоре седалката или поне така мисля.Ама не очаквай чудеса от него.
http://www.electron.bg/product_info.php ... =2a&page=2

http://www.electron.bg/product_info.php ... =2a&page=2
Няма да влезе под седалката. Общо взето никой от тези модели не може да влезе под седалката. Аз си поръчвам плосък суб в момента и цял ден меря и чета.
Опциите като размер са:
Kenwood KSC-W10
Blaupunkt THB-200a
Clarion SRV-303
Има и следващ модел на Clarion-a. Намерил съм си този обаче и най-много ме радва. Всичките са горе долу един компот. Ревютата по сайтовете са доста предвидими. Хора, които искат да си запълнят честотната лента му се радват, има и такива, които очакват с такова малко говорителче да съборят калниците... е... не става.
Относно характеристиките им - Google. Blau-a мисля беше най-мощен, но нещо вяра им нямам...
Аз специално го слагам на компакт и трябва да свири нормално.
Но гарантирано, нищо няма да влезе под седалката. В задната част влиза на ширина, но на дълбочина стърчи доста.
Опциите като размер са:
Kenwood KSC-W10

Blaupunkt THB-200a

Clarion SRV-303

Има и следващ модел на Clarion-a. Намерил съм си този обаче и най-много ме радва. Всичките са горе долу един компот. Ревютата по сайтовете са доста предвидими. Хора, които искат да си запълнят честотната лента му се радват, има и такива, които очакват с такова малко говорителче да съборят калниците... е... не става.
Относно характеристиките им - Google. Blau-a мисля беше най-мощен, но нещо вяра им нямам...
Аз специално го слагам на компакт и трябва да свири нормално.
Но гарантирано, нищо няма да влезе под седалката. В задната част влиза на ширина, но на дълбочина стърчи доста.
- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
Колегата е абсолютно прав...БМВ слагат субове под седалките...двете предни..фабрично върват с най-високия клас на музиката,КАТО АЗ ЛИчНО СЪМ ГО СРЕщАЛ В е90...звучи доста приятно наистина,въпреки че собственика на една добре позната Софиийска фирма за аудио тунинг каза,че цитирам"Свири ми като в тръба"...Системата се нарича Лоджик 7 и е на Хармон&Кардон...ПОЗДРАВИ!!!
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi
- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
Mario Pankov написа:Значи това, което си слушал не е Топовото изпълнениеХарман/Кардон е средната линия, след Нокията. Най-скъпата серия е с говорители Eton RS.
Аз съм обеден че за Е90 по-висок клас музика няма....може и да има за по-високите серии,но в трета това е най-доброто!
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Аз бях се загледал по това
незнам дали може под седалката(ако се направят малки кутий може и да стане) но е доста скъпо- 400 лева.
И аз си мислех за нещо под седалката и в крайна сметка си сложих една 14 литрова бас каса в комбито.Заема малко място и свири доста добре за човек,който не е вманиячен.

незнам дали може под седалката(ако се направят малки кутий може и да стане) но е доста скъпо- 400 лева.
И аз си мислех за нещо под седалката и в крайна сметка си сложих една 14 литрова бас каса в комбито.Заема малко място и свири доста добре за човек,който не е вманиячен.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
ето това е бмв 7 тази колона се намира под седалката под самата тапицерия http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=65&fg=20
14 мнения
• Страница 1 от 1