касетен адаптор
Модератор: Icco
4 мнения
• Страница 1 от 1
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
касетен адаптор
Таквоз някой ползвал ли е? И ако да, да каже впечатления...
Mens sana in corpore sano
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
ПОлзвам подобно нещо. МАлко шуми като върти, но качеството е задоволително. Определено обаче по-добрият вариант е да намериш някой да ти изведе кабел с букса от крайнот стъпало. Има и вариант при пускане на плейъра автоматично да се гаси радиото и да се пуска сигнал от него. Аз съм дал един кас'тофон да ми го правят, ама нали до сега беше зима, та съм го зарязал и не съм питал до къде е стигнала работата. 

- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
Мерси колега... като казваш шуми, предполагам не шуми повече от колкото с нормална аудио касетка?
А, по повод извеждането на кабел как казвам, че искам да слушам чрез кабела или радиото? Всмисал оригиналното радио не вярвам да има копче AUX или нещо от сорта
А, по повод извеждането на кабел как казвам, че искам да слушам чрез кабела или радиото? Всмисал оригиналното радио не вярвам да има копче AUX или нещо от сорта

Mens sana in corpore sano
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
шуми повече от нормална касета, защото при нея има лента и скоростта е ниска, а тук се върти със скоростта на пренавиване. А за кабел от предусилвателя, питай на ЛС колегата Напстерс, той ще ти обясни от къде да извадиш сигнала. Аз съм лаик в полупроводниците, оправям се само с цели проводници.

4 мнения
• Страница 1 от 1