Колони за комби ?
Модератор: Icco
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Колони за комби ?
Смених задните колони на комбито с тези
http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=762
и свирят доста прилично за малкия си размер.Искам да сменя и тези в краката но незнам какви да сложа дали същите или някви дето по на бас да го карат.Някой да сподели мнение или да ми даде идея как ще стане по добре?
http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=762
и свирят доста прилично за малкия си размер.Искам да сменя и тези в краката но незнам какви да сложа дали същите или някви дето по на бас да го карат.Някой да сподели мнение или да ми даде идея как ще стане по добре?

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
За Кар аудио е темата ти ,а да ми кажеш че това сони свири по-добре от оригиналните (в неизпърдяло състояние) няма да ти повярвам бате ! Та като гелдам кви кофти колони си сложил , ДА отпред ще ти трябва нещо по-басово слагай 13ки компоненти на Lanzar мисля че имаше даже от опти серията такива 13ки
EDIT :
EDIT :

I'm slowly drifting

- CONAN
- 8910 фен
-
Да прав си сбъркал съм раздела,да я преместят.А трилентовото сони свири доста по добре от 13 годишните нокий 

- CONAN
- 8910 фен
-
Monkey написа:момчета от малък диаметър говорител смятате ли, че ще постигнете голям ефект. компоненнтната система допълва суба , но за мен не може да бъде основна, всичко зависи от това какво искаш да постигнеш разбирасе
Прав си за това но ме притеснява ,че една бас каса ще заеме доста място в багажника.Кой бас колони се водят "преден бас" и не се нуждаят от резонаторна кутия ако може някой да даде линкове на такива колони за да ги видя.А иначе сложих такъв hertz отдолу
http://www.aval-bg.com/catalog/display_ ... yle_id=247
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Тоя херц става колега в комбито ще ти заема място ? Ти цимент ли прекарваш с това БМВ ? А под преден бас кво разбираш виждал съм да вграждат басс в таблото ако за това говориш
I'm slowly drifting

- CONAN
- 8910 фен
-
DirtySouth написа:Тоя херц става колега в комбито ще ти заема място ? Ти цимент ли прекарваш с това БМВ ? А под преден бас кво разбираш виждал съм да вграждат басс в таблото ако за това говориш
Абе пич ,чети хубаво какво съм писал.Бас каса ще ми заеме място в багажника а тоя херц го сложих долу в краката.Не прекарвам цимент с комбито но имам семейство и 2 деца и като сложим количката отзад и малко багаж и познай......Под преден бас разбирам такъв на ,който не му трябва кутия (с определени параметри за акустика)
а може да се слага на кора.В смисъл ,че мога да му направя една семпла кутия,която да ми заема минимално място.Не съм много наясно може и да бъркам но затова е и форума да се уграмотяваме.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Има free air басчета точно за кора един приятел с купето си сложи 2 такива MTX хубаво свирят 

I'm slowly drifting

- CONAN
- 8910 фен
-
За това става дума само ,че не в кората а в няква кутия която да я максимално тънка.До колко см са тези колони и ако може дай линк за някой от тях -например херц?
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
CONAN написа:За това става дума само ,че не в кората а в няква кутия която да я максимално тънка.До колко см са тези колони и ако може дай линк за някой от тях -например херц?
Ако съм те разбрал правилно искаш да сложиш бас в багажника който да не ти заема обем, да е малко компактно и просто да допълва музикалния фон ?
Обаче за да се получи нещо трябва този говорител да бъде поставен в кутия с правилни размери като се следят литрите въздух които остават вътре и други неща но теб те касае обема а окастриш ли обема се развалят нещата !!
Остава версията за нещо наистина малко ии компактно за целта отиди и разгледай малко магазините какво има като готови кути с говорители избери си нещо и го сложи в багажника да дрънка защото до колкото вицдам музиката не е приоритет за теб

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
http://www.electron.bg/product_info.php ... ries_id=89
Ето слагаш го на кората без никаква кутия и нищо баса на кората свръзваш го за усилвателя и готово ... те са проектирани за отворен обем като колоните както са
ползват обема на колата така да се каже 
Ето слагаш го на кората без никаква кутия и нищо баса на кората свръзваш го за усилвателя и готово ... те са проектирани за отворен обем като колоните както са

I'm slowly drifting

- CONAN
- 8910 фен
-
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Няма проблем
Никога не съм виждал комби на е36 тоест курата де на живо съм хахах
ама ако не е няква яка хубаво е да сложиш ПДЧ

I'm slowly drifting

пичове вече има така наречените плаващи басове, те се възбуждат от вибрацията на колата, могат да се монтират дори под седалката и смного тънки, виждал съм такива на pioneer и на инфинити , която е котия с два баса и вграден усилвател, доста тъничка и добре изглеждаща има я в технополис. успех
ПОЧИВЙ В МИР САМИ!
ето един вариант http://www.electron.bg/product_info.php ... ts_id=2145, http://www.electron.bg/product_info.php ... ts_id=3450
ПОЧИВЙ В МИР САМИ!
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2