Kак да си пусна усилвателя без касетофон ?
Модератор: Icco
9 мнения
• Страница 1 от 1
Kак да си пусна усилвателя без касетофон ?
Как да си пусна усилвателя без касетофон?
Имам усилвател Magnat които има три крачета за захранване :
1. +
2. -
3. rm
на rm се подава сигнал от касетофона на изхода за вдигане на антената , но тъй като моя няма такъв изход немога да го подкарам.
Какъв сигнал трябва да му подам на крачето rm ?
1. +
2. -
3. rm
на rm се подава сигнал от касетофона на изхода за вдигане на антената , но тъй като моя няма такъв изход немога да го подкарам.
Re: Kак да си пусна усилвателя без касетофон ?
NetWar написа:Как да си пусна усилвателя без касетофон?
1. +
2. -
3. rm
rm=remote това е +12 V, което идва от плеъра и подава ток, когато го пуснеш. По принцип може да го изведе всеки жичкаджия, но трябва да отвори плеъра. Можеш да го палнеш като му подадеш 12 волта, но така когато спреш автомобила ще ти дърпа ток фактически остава включено, а идеята на този кабел е да се предотврати това нещо
Turturelo написа:NetWar написа:Как да си пусна усилвателя без касетофон?
1. +
2. -
3. rm
rm=remote това е +12 V, което идва от плеъра и подава ток, когато го пуснеш. По принцип може да го изведе всеки жичкаджия, но трябва да отвори плеъра. Можеш да го палнеш като му подадеш 12 волта, но така когато спреш автомобила ще ти дърпа ток фактически остава включено, а идеята на този кабел е да се предотврати това нещо
а може ли да се вземе от някъде ток/може и от акумулатора/и да си сложиш едно ключе????
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
alpine написа:а може ли да се вземе от някъде ток/може и от акумулатора/и да си сложиш едно ключе????
Аз така съм направил, сложил съм мост на rm и +12 и съм прекъснал кабела с ключе в купето

May the BMW force be with you!
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
9 мнения
• Страница 1 от 1