Проблем с касетофон BMW Business

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

кандидат ентусиаст
Аватар

Проблем с касетофон BMW Business

Мнение от demonazzz » 30 Яну 2008, 11:22

Здравейте колеги,
от седмица съм вече част от манията BMW и въпреки, че трудно се разделих с любимата Хонда не мога да си кривя душата, че Е46 е един прекрасен автомобил. Сега по същество...Колицата има вградена касета BMW Business. Естествено питането е за свързване на mp3 player. Определено не искам да слагам нов mp3 player и така да променя таблото. Купих адапторна касета и си вързах джобното mp3 player-че. Изведнъж изникна проблем. Няма никакъв звук. Взех една нормална касета пуснах и нея, пак същото. Ролките въртят, превърта, като пусна Play и всичко изглежда нормално, но звук няма. Дайте съвет дали проблемът е в главата на касетофона или е нещо елементарно и "щангист" като мен не го проумява...HELP...писнаха ми радията.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Пепинко » 06 Фев 2008, 22:46

Щом радиото вади звук и касетката върти не би трябвало да има проблем :roll: Може да вържеш mp3 чейнджър и да си решиш проблемите и с касетката ;) Ако имаш интерес пиши на лс, имам такъв касетофон, срещу скромна "почерпка" може да се разделя с него.
Изображение
Realize..
Real eyes..
Real lies..

Потребител
Аватар

Мнение от nikolay- » 06 Фев 2008, 23:16

И аз бях така и не исках да развалям вътре интериора, обаче си сложих едно алпинче свети пак оранжево. Много съм доволен и от към звук, и от към визия.

Назад към Car аудио и видео