Усилвател от MARNY ?
Модератор: Icco
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Дон Хуан Аматьора
- кандидат ентусиаст
Усилвател от MARNY ?
Някой дали е купувал усилвател от фирма MARNY ?
Знам само, че сами си ги правят
Ето линка на един който ми препоръчаха за 10ка бас на HERTZ
http://marny.911.bg/a2/offers.asp?m=6&i ... grid=17368
Знам само, че сами си ги правят

Ето линка на един който ми препоръчаха за 10ка бас на HERTZ
http://marny.911.bg/a2/offers.asp?m=6&i ... grid=17368
- Дон Хуан Аматьора
- кандидат ентусиаст
!
BMW_325i написа:боклук
ok
двоумях се между него и този на Blaupunkt
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09017922
Много хора казват че Blaupunkta са боклуци, но бюджета ми е до 150лв, така че това са ми вариянтите...
Ако имате други предложения свиркайте!
CHEERZ
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Дон Хуан Аматьора
- кандидат ентусиаст
!
bmwdriver написа:Мите,много малък бюджет си отделил.Иначе hand made нашенски,най-добрите са русенските Амплитрон.
Да ти кажа до 160 лв има доста 2канални усилватели ама никой нищо не препоръчва

- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
- Кара: M40B18 '93
Нямам наблюдения от тези на Марни,ама има и добри DIY усилватели.Има много хора които се занимават с Аудио в БГ но не произвеждат масово.Разликата е че Блаупункт и още мн други китайски марчици продават усилвателчета за по 100-150 кинта в които се залага само на пазарна политика,т.е. дай да си спестим от към ка4ествени елементи,защити,филтрация и да направим готин фейс с надпис 2х300W и нещо от сорта на POWER AMPLIFER,MEGA BASS и тнт.По добре за мен е правен ама от човек които наистина разбира и може да го направи както трябва 

- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
- Кара: M40B18 '93
Mario Pankov написа:Повечето фирми за кар аудио ползват една платка на Texas Instruments, която има заложби да се направи доста приличен амп от нея, но 95% не го правят. При кар усилвателите трудното е да се балансира входното напрежение - това, което влиза варира между 12-16,17 волта. Гледал съм ампове на Алпайн, доста грамотно са направени като схема, но те ще са ти скъпички...Имам приятел, който може да ти изработи приличен авто амп, стига да се съгласиЦена ще ти каже той. Пиши на ЛС ако искаш.
В какъв смисъл се ползва платка на TEXAS ? Я раздуй малко 4е ми стана интересно.Готов проект ли имат разработен или това е само тяхна интегралка?Интересно ми е защото често се сблъсквам с техни продуктите,а може и да имам повечето от чиповете за тази схема(мостри разбира се)

- Дон Хуан Аматьора
- кандидат ентусиаст
!!!
bmwdriver написа:Мите,много малък бюджет си отделил.Иначе hand made нашенски,най-добрите са русенските Амплитрон.
Ще взимам AUDISON усилвател и HERTZ басче, така че ако някой ползва отстъпки в AVITEL да свирка!!!

- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
ruskin написа:Еми не са толкова шит, пък дали балупункт или марни се тая. И двата са скръб. А малко е интересно това хенд мейд, сигорен съм, че никой в марни не прави печатни платки а си ги поръчват, а и съм виждал такъв от вътре и е лепен на вълна, а не с поялника.
Това не пречи на хората от марни да са го изчислили и конструирали..
10 мнения
• Страница 1 от 1