Усилвател от MARNY ?

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

кандидат ентусиаст

Усилвател от MARNY ?

Мнение от Дон Хуан Аматьора » 16 Сеп 2007, 21:54

Някой дали е купувал усилвател от фирма MARNY ?
Знам само, че сами си ги правят :roll:
Ето линка на един който ми препоръчаха за 10ка бас на HERTZ

http://marny.911.bg/a2/offers.asp?m=6&i ... grid=17368

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325i » 16 Сеп 2007, 22:13

боклук ;)
Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!

кандидат ентусиаст

!

Мнение от Дон Хуан Аматьора » 16 Сеп 2007, 22:17

BMW_325i написа:боклук ;)

ok

двоумях се между него и този на Blaupunkt

http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09017922

Много хора казват че Blaupunkta са боклуци, но бюджета ми е до 150лв, така че това са ми вариянтите...
Ако имате други предложения свиркайте!
CHEERZ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 17 Сеп 2007, 21:39

Мите,много малък бюджет си отделил.Иначе hand made нашенски,най-добрите са русенските Амплитрон.
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

кандидат ентусиаст

!

Мнение от Дон Хуан Аматьора » 17 Сеп 2007, 21:43

bmwdriver написа:Мите,много малък бюджет си отделил.Иначе hand made нашенски,най-добрите са русенските Амплитрон.

Да ти кажа до 160 лв има доста 2канални усилватели ама никой нищо не препоръчва :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ruskin » 17 Сеп 2007, 22:45

Еми не са толкова шит, пък дали балупункт или марни се тая. И двата са скръб. А малко е интересно това хенд мейд, сигорен съм, че никой в марни не прави печатни платки а си ги поръчват, а и съм виждал такъв от вътре и е лепен на вълна, а не с поялника.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M40B18 '93

Мнение от Don_Mandragon » 18 Сеп 2007, 11:20

Нямам наблюдения от тези на Марни,ама има и добри DIY усилватели.Има много хора които се занимават с Аудио в БГ но не произвеждат масово.Разликата е че Блаупункт и още мн други китайски марчици продават усилвателчета за по 100-150 кинта в които се залага само на пазарна политика,т.е. дай да си спестим от към ка4ествени елементи,защити,филтрация и да направим готин фейс с надпис 2х300W и нещо от сорта на POWER AMPLIFER,MEGA BASS и тнт.По добре за мен е правен ама от човек които наистина разбира и може да го направи както трябва ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M40B18 '93

Мнение от Don_Mandragon » 19 Сеп 2007, 11:40

Mario Pankov написа:Повечето фирми за кар аудио ползват една платка на Texas Instruments, която има заложби да се направи доста приличен амп от нея, но 95% не го правят. При кар усилвателите трудното е да се балансира входното напрежение - това, което влиза варира между 12-16,17 волта. Гледал съм ампове на Алпайн, доста грамотно са направени като схема, но те ще са ти скъпички...Имам приятел, който може да ти изработи приличен авто амп, стига да се съгласи :lol: Цена ще ти каже той. Пиши на ЛС ако искаш.

В какъв смисъл се ползва платка на TEXAS ? Я раздуй малко 4е ми стана интересно.Готов проект ли имат разработен или това е само тяхна интегралка?Интересно ми е защото често се сблъсквам с техни продуктите,а може и да имам повечето от чиповете за тази схема(мостри разбира се) ;) А иначе това входно напрежение не е голям проблем.Просто изчислявам вторичните намотки на тороида на поне 50% над напрежението което ми трябва и то при 12V и така дори и да падне напрежението обратната връзка ще го компенсира.Разбира се ще дърпа и повечко точец от акумулатора ;)

кандидат ентусиаст

!!!

Мнение от Дон Хуан Аматьора » 19 Сеп 2007, 18:06

bmwdriver написа:Мите,много малък бюджет си отделил.Иначе hand made нашенски,най-добрите са русенските Амплитрон.

Ще взимам AUDISON усилвател и HERTZ басче, така че ако някой ползва отстъпки в AVITEL да свирка!!! :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Табуретка със спортно окачване...
Мечтае да кара: Фотьойл
Детайли за колата: БМВ e46, M54B25

Мнение от indianeca » 29 Ное 2007, 10:19

ruskin написа:Еми не са толкова шит, пък дали балупункт или марни се тая. И двата са скръб. А малко е интересно това хенд мейд, сигорен съм, че никой в марни не прави печатни платки а си ги поръчват, а и съм виждал такъв от вътре и е лепен на вълна, а не с поялника.

Това не пречи на хората от марни да са го изчислили и конструирали..

Назад към Car аудио и видео