Аудио в Е46 седан

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Аудио в Е46 седан

Мнение от kriso85 » 28 Авг 2007, 18:37

Значи преди 2 седмици си взех Е46ца. Смених и консумативите, полях я подобаващо :mhihi: и сега е време да почне да дрънчи по-силно. Има си вградено ЦД ( БМВ Бизнес нещо-си). Интересува ме дали има изход за усилвател за да си монтирам една тубичка в багажника :?:
Също така дали някой има представа какъф е размера на оригиналните тонколони отпред и отзад. Нещо искам да ги сменям ;)
Направо някой да ме посъветва как да си ъпгрейдна аудиото (без да режа нищо), щото съм чувал че в СЕДАН по-трудно се прави музика (в компота беше лесно ;) )
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ruskin » 29 Авг 2007, 10:24

С тея добре изолирани колици е тегаво, и то доста, особенно когато неискаш да режеш нищо.

Евентуално с мощности над 200W няма да имаш проблем. До колкото помня, в Е46 има вграден усилвател, 4 канален, 4х25 Alpine, но не съм сигорен дали се вгражда във всички произведени модификации на модела.
Дори да нямаш изход за усилвател от плеара, винаги можеш да си намериш усилвател с High Level Input и да си решиш проблема.

А за размера на говорителите вобще не съм сигорен, какви са, но само като за съвет, оглеждай се в компонентни системи Alpain, Helix, Focal, Focal Polyglas, DLS, по-добре забрави за съществуването на марки като Pioneer, Hertz и подобни.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 29 Авг 2007, 12:15

ако имаш ски сак на задната седалка няма проблеми с изолацията
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 29 Авг 2007, 18:52

Sharo написа:ако имаш ски сак на задната седалка няма проблеми с изолацията

Имам ;)
Та значи искам да си сложа поне отпред компонентна система (бях се насочил към ХЕРЦ) и дали това БИЗНЕС ЦД може да я захрани :roll:
И какъв е тоя "хай-инпут" усилвател, щото искам и нещо да ми думка у багажника ;)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Назад към Car аудио и видео