ts w306dvc
Модератор: Icco
5 мнения
• Страница 1 от 1
ts w306dvc
здравейте какво смятате за този пайнер ( ts w306dvc ) за сега смятам да го вържа на GM 7100M на 2 ома или gm 5100t (всяка намотка на собствен канал). ще го монтирам на кората м/у 2 елипси (за Е30 става въпрос) елипсите са сони xs-f6925 и са вързани на gm 3100T. искам да чуя мнения и коментари по въпроса
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
тоя бас е за бокс не е да си го сложиш на кората и багажника му е прекалено голям обем така че се замисли как да затвориш баса от долу в кутия с правилния обем а обема мисля че беше 46 литра ако ще му слагаш рефлекс
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
А като цяло, по-лесно е да сложиш кора отдолу и то само кадето искаш да ти е басса. Слагаш една плоскост, пълниш между нея и металната кора с пяна. Тя хем ще държи, хем ще изолира да няма фучащи въздушни струи. После сваляш кората, дупчиш я над басса с много наброй малки дупчици и ходиш да ти я претапицират. Имаше някакъв специален плат дето непречупваше звуковите вълни. След това монтираш говорител за фрии аир монтаж, или по-добре изградете кутия под говорителя, като я захванете за плоскоста която сте сложили за изравнител. Така ем нема да режеш много, ем кора няма да правиш нова. А звук ще получиш доста добър. Аз съм го правил във вектра и човека остана щаслив, въпреки, че ползваше некво криво стъпало и говорител.
Така е най-грамотно, без да преграждаш багажник. А кейса си го сметни по говорителя и то в затворен обем. Ще свири доволно добре.
5 мнения
• Страница 1 от 1