MP3 Players
Модератор: Icco
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Новини
-
MP3 Players
Да обсъдим MP3 плеърите за кола, които лично сме изпробвали. Така можем да помогнем на някой който има желание също да се сдобие с тази страхотна джаджа.
По препоръка на колегата Fast&Furious аз си взех Pioneer DEH-3500MP и съм невероятно доволен. Качеството на звука при компресия 128bps е невероятно изкарано през оригиналните колони на колата, които са 25 ватови. На всеки невярващ съм готов да демонстрирам. Представям си каква лудница настава с по-качествени и по-мощни колони. Този плеър предоставя големи възможности за свързване на какви ли не звукови изродщини с огромен потенциал за мощност. За прекъсване при преминаване през каквито и да било препятствия и дума не може да става. Железен е. Справи се със всички дискове, които му набутах в устичката. Има всевъзможни готови настройки на звука а предоставя и много свободно поле за потребителски капризи. Има всички необходими функций, които биха могли да ви потрябват.
Недостатъци: Не особенно привлекателен външен вид. Функцията му за повтаряне на песен, директория или целия диск е малко забутана и изисква няколко натискания на копчетата. Трябват повечко тренировки за да можете да поставяте панела при липса на светлина.
Features:
Single CD/MP3 Tuner, D4Q Digital AM/FM Tuner, RDS, Radio Text, Removable front panel, CD-R, CD-RW compatible, 1 Bit D/A Converter, MOFSET 4 x 50W, IP bus control, CD Changer Control, White Display , EEQ, 2 x RCA Pre-Outs, Direct Sub drive, Front Image Enhancer, Source Level Adjuster, Selectable Loudness, ISO connector, Full flap design, Optional Remote Control, Aux in, Disc Title Memory.
По препоръка на колегата Fast&Furious аз си взех Pioneer DEH-3500MP и съм невероятно доволен. Качеството на звука при компресия 128bps е невероятно изкарано през оригиналните колони на колата, които са 25 ватови. На всеки невярващ съм готов да демонстрирам. Представям си каква лудница настава с по-качествени и по-мощни колони. Този плеър предоставя големи възможности за свързване на какви ли не звукови изродщини с огромен потенциал за мощност. За прекъсване при преминаване през каквито и да било препятствия и дума не може да става. Железен е. Справи се със всички дискове, които му набутах в устичката. Има всевъзможни готови настройки на звука а предоставя и много свободно поле за потребителски капризи. Има всички необходими функций, които биха могли да ви потрябват.
Недостатъци: Не особенно привлекателен външен вид. Функцията му за повтаряне на песен, директория или целия диск е малко забутана и изисква няколко натискания на копчетата. Трябват повечко тренировки за да можете да поставяте панела при липса на светлина.
Features:
Single CD/MP3 Tuner, D4Q Digital AM/FM Tuner, RDS, Radio Text, Removable front panel, CD-R, CD-RW compatible, 1 Bit D/A Converter, MOFSET 4 x 50W, IP bus control, CD Changer Control, White Display , EEQ, 2 x RCA Pre-Outs, Direct Sub drive, Front Image Enhancer, Source Level Adjuster, Selectable Loudness, ISO connector, Full flap design, Optional Remote Control, Aux in, Disc Title Memory.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
да наистина колко струва
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- Новини
-
- sonic
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се с повече от 525 hp
- Мечтае да кара: ама честно: ONE1
- Детайли за колата: важи
- sonic
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се с повече от 525 hp
- Мечтае да кара: ама честно: ONE1
- Детайли за колата: важи
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
авител са малко мухльовци като става дума за цени, те продават пайнер най-скъпо в софия!
3500 мога да го намеря за 370 без фактура
3500 мога да го намеря за 370 без фактура
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Trevor Wilkinson
- Потребител
-
Преди една седмица си купих JVC KDS891R , и също съм много доволен . Колоните ми и на мен са серийните и също издъхват . Дизайна можете да го видите в интернет , само не ми харесва че не продават и дистанционното в комплекта и трудно се намира . Иначе грешка няма , свири , свети и забавлява . 4х45 е . Цената - 139 лири от голям авто магазин , предполагам че може да се намери и за 100-тина ако е без монтаж и от някъде другаде . Това на фона на 500-те лева за Първия (пайниър-а) е доста по-приемливо , не мога да направя директно сравнение , но няма какво по-високо качество да искам от него , не мога да доловя нищо гадно . Малко се бави (15-20) секунди докато разчете диска ако е МР3 , обаче свири .
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3