Акумулатор
Модератор: Icco
10 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Акумулатор
Абе хора кво да сложа че ми писна да нямам свестен ток в колата .... верно иска се и кондезатор но първо от акумулатора да почнем .... над 100 ампера ли да търся или кво ?
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
Значи няма смисъл толкова голям акумолатор моя е 80Ампера ... сложиси един кондензатор или погледни да не ти е прецакан алтернатора и да неможе да захранва добре или пък сложи по голям алтернатор ..... с каква музика си че не ти достига ток

- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
306 DVC с 5200T ..... Незнам ама 2 дена не карам ли пада акумулатор .... дан е говорим че усиля ли на 1/4 от макса почва да мига всичко таблото ми изключват уреди и глупости безкрай ! Може да си прав ама като хич не разбирам бате от алтернатори .... Може и да е наред а акумулатора вече да плаче DELPHI некъв е 75 ампера или нещо такова ... Но на колко време е идея си нямам.
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
Да ти кажа и аз имах такъв проблем ама при мене е бая по сериозна работата както и да е ... пурво сложих кондензатор по оправиха се нещата после пак отидох че нещо ми мигаше таблото като тръгвам да го усилвам към края и ми оправиха и алтернатора защото не ми е бил зареждал както трябва ... такаче дори и с един кондензатор пак ще се осети разлика , ако не отиди да ти проверат алтернатора 

Погледни си масата добре ли ти е закачена, при мене човече имах страхотни проблеми с тая маса... нов акумулатор ми падаше през ден. Относно падането на акумулатора и алтернатора земи си един мултицет палиш колата, и слагаш на акумулотора и мериш, трябва да прави около 15 волта, по физически закон, за да заерждаш нещо трябва да произвеждаш 20% от неговата мощност 12 волта + 20% правят там някъде, ако при запалена кола в покой не ги правиш тия неща, подай газ, виж дали се качва волтажа, и да 75 милиампера са си добре, ти нямаш трактор се пак 

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
d
[quote]земи си един мултицет палиш колата, и слагаш на акумулотора и мериш, трябва да прави около 15 волта, по физически закон, за да заерждаш нещо трябва да произвеждаш 20% от неговата мощност 12 волта + 20% правят там някъде[quote]
тва там някъде е 14.4в зареждането става от 13.8 до 14.4 волта
тва там някъде е 14.4в зареждането става от 13.8 до 14.4 волта
- HagPyCaH_Tun
- Потребител
-
Ха! Значи не само аз съм имал проблем с падането на акомулатора?!? Моя проблем го реших с смяна на колата 

Vasilen каза:
"Ето къде се намира, в събота заредих 95 на цена 1.47 при условие че на другите бензиностанции беше вече 1.55."(Пуснато на: 27 Сеп 2004, 14:08 ) къде отидоха тези времена..
"Ето къде се намира, в събота заредих 95 на цена 1.47 при условие че на другите бензиностанции беше вече 1.55."(Пуснато на: 27 Сеп 2004, 14:08 ) къде отидоха тези времена..
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Аз не пипам сам и съм рахат.Винаги обаче проверявам работата на майсторите.И знам за всеки проблем къде да си карам колите.
10 мнения
• Страница 1 от 1