Задна кора за Е36
Модератор: Icco
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Задна кора за Е36
Така се вади по-добрия бас
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
kak e
hei pi4 mnoo hubava musika ima6 samo me interesuva za basovate interesno mi dali sa 15 ski ili 12 ski i sas kakvo stapolo gi zahranva6 i as sam na mnenie 4e korata vadi po qkiq bas i as sam s kora i sam dovolen
pi6i mi nekvi parametri pls

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
ааа номера му лудо скачка май
Музиката е страшна. Помня когато ми каза: "Внимавай да не се стреснеш"

oki4
ti4 pitam te za kolonite za6toto vidqh v edin katalog na pioneer 4e tezi kolkoni nqmat goliam magnit sledovatelno i nqma da vadat goliam, bas i za tova se 4ydeh dali e taka are lkaji pls
:o

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Tова на снимката ако не се лъжа е 15"PIONEER 383 (F) или (C).Аз бях на кората с 12"PIONEER 303F и ако имаш яко стъпало повярвай че от баса може да ти стане лошо.Представям си това на снимката как обажда.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Re: oki4
tokarew написа:ti4 pitam te za kolonite za6toto vidqh v edin katalog na pioneer 4e tezi kolkoni nqmat goliam magnit sledovatelno i nqma da vadat goliam, bas i za tova se 4ydeh dali e taka are lkaji pls![]()
![]()
:o
зна4и 15-ки са пайнерки имат опростена конструкция, магнита им е малък , но с голяма сила, идеята е да бъде максимално лек говорител,за6тото е предназна4ен за монтаж в кола разкла6там ги с едно американско стъпало, на фирмaта Lanzar модела е Vibe1000w

в съ6тност когато го измерих стъпалото при ниска 4етота 40 херца синус без изкривявания бях зака4ил уред с койдо да следя формата на напрежението а именно при идеална синусоида мо6тността е 600вата при мостова схема и товар 2 ома, вързал съм ги паралелно и затова об6тото им съпротивление става 2 ома ако някой го интересува не6то с подробности нека ми звънне с радост ще му помогна да си направи подобна или съ6тата сиситема 0887919996 Иво
zdr
parvo pi4 edva li moje6 da izmeri6 4e sinusiudata e 600 wata trqbva ti osciloskom vtoro as sega 6te si kupuvam 12 ski s magnit po golqm ot tvoite 15 i 6te vadqt qk bas 15 kite imat mnogo malka dalgina na valnata zatova 6te go 4uvat izvah kalata a v kolata nqma da 4uva6 no kakto i da trqbva da mi kaje6 o6te podrobnosti da vadi6 600 wata sinus ti trqbva kondenzatori i da gi ima6 ti trqbva 2-ri akumolatop ili generator ako nqma6 takiva havi ne mi govari za tezi mo6nosti are 

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
Re: zdr
tokarew написа:parvo pi4 edva li moje6 da izmeri6 4e sinusiudata e 600 wata trqbva ti osciloskom vtoro as sega 6te si kupuvam 12 ski s magnit po golqm ot tvoite 15 i 6te vadqt qk bas 15 kite imat mnogo malka dalgina na valnata zatova 6te go 4uvat izvah kalata a v kolata nqma da 4uva6 no kakto i da trqbva da mi kaje6 o6te podrobnosti da vadi6 600 wata sinus ti trqbva kondenzatori i da gi ima6 ti trqbva 2-ri akumolatop ili generator ako nqma6 takiva havi ne mi govari za tezi mo6nosti are
Такаа

пп: баса е идеален както вътре така и извън колата

Последна промяна ludiagsm на 14 Окт 2003, 11:57, променена общо 1 път
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Re: zdr
tokarew написа:parvo pi4 edva li moje6 da izmeri6 4e sinusiudata e 600 wata trqbva ti osciloskom vtoro as sega 6te si kupuvam 12 ski s magnit po golqm ot tvoite 15 i 6te vadqt qk bas 15 kite imat mnogo malka dalgina na valnata zatova 6te go 4uvat izvah kalata a v kolata nqma da 4uva6 no kakto i da trqbva da mi kaje6 o6te podrobnosti da vadi6 600 wata sinus ti trqbva kondenzatori i da gi ima6 ti trqbva 2-ri akumolatop ili generator ako nqma6 takiva havi ne mi govari za tezi mo6nosti are
вземи си някой да ти стиска ръката докато слушаш музиката

oki de
i ot kade go ima6 tozi osciloskop .ti vadi6 tazi mo6tnost na 2 oma tova do kolkoto ne se laja e samo bas ne ti li e gadno ne ti li se naduvat u4ite moite 12ki sa na 4 oma i vadqt i malko sreda i e dovolno as sam si pravil govoitelite namagnitizirval sam gi .skoro 6te gi smenqm s 18-ka ili s dve 300wata sinus 12-ki o6te ne sam re6il .tvoia usiovatel kaji ne6to pove4e za nego na kolko ampera e kolko volta vadi transfertera i takiva havi are i pi6i

36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3