БГ говорители
Модератор: Icco
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
БГ говорители
Искам да попитам за мнението на по-компетентните от вас - Какво мислите за БГ фирмите които произвеждат говорители . Отделно от това ме интересува с каква музика се занимават МВН и колко качествена е изработката . А на цени как са?
- Talibanin
- кандидат ентусиаст
-
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
БГ говорителите според мен са за хора, които искат с малко пари да направят музика! Значи една Благоевградска 12' може да извади чудовищен бас, но това не значи качествен дълбок и изчистен бас, същото важи и за другите БГ марки, ако искаш качествена музика взимаш Magnat, Cerwin Vega и т.н. да не изреждам. Относно МВН добре бачкат и взимат поносими цифри (в сравнение с Тояга и Авител доста по-ниски), музиката с която работят е по твой избор, нямат определени марки. Ако тръгнеш натам свирни може да ти измислиме някакви отстъпки.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Аз да ти кажа от благоевградските 12-ки съм доволен, мани че Иво говори че не вадят плътен бас, като се прибирам вечер светка лампите да види кой го е събудил
Сега сериозно, зависи колко пари ти се дават за музика, но когато аз правех музиката 12 инчов бас на Пайнер, ДжейБиЕл или Магнат под 280лв. бройката нямаше, за това и сложих благоевградски, за сега са на 2 години и 7 месеца и нищо им няма, шпулата не е омекнала, пеят доволно...

Сега сериозно, зависи колко пари ти се дават за музика, но когато аз правех музиката 12 инчов бас на Пайнер, ДжейБиЕл или Магнат под 280лв. бройката нямаше, за това и сложих благоевградски, за сега са на 2 години и 7 месеца и нищо им няма, шпулата не е омекнала, пеят доволно...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Nasti написа:Аз да ти кажа от благоевградските 12-ки съм доволен, мани че Иво говори че не вадят плътен бас, като се прибирам вечер светка лампите да види кой го е събудил![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
в момента в Авител има промоция на 15'' ки Пайнер аз съм с две на кората отзад ве4е пове4е от две години и не са мръднали само задния ми джам помръдва от време навреме

- Ich0
- младши ентусиаст
-
- Кара: Toyota Celica
Едни приятели се занимават с озвучаване и правят всякакви колони - та те са влюбени в тези българските говорители. Само такива ползват и бих казал не звучат лошо. Наскоро слушах и едни subwoofer-и, правени с такива обикновени говорители и резултата не е за пренебрегване. Ние с баща ми мислим да правим нещо такова за колата, но ще видим какво ще излезе. Това е страницата на благоевградските говорители - има характеристики, както и цени.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Talibanin написа:По добре не се занимавай с БГ говорители.Почти всички "издъхват" след известно време.
Ето ви малко български говорители http://www.oberton.com/ и други там работи.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
По-споко да няма грешки 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3