Active sub boxes..
Модератор: Icco
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Active sub boxes..
Имам оферта от един познат да правим активни суб box-ове ...
Като качеството ще е гарантирано - сериозни дискотечни говорители, със стъпала с реална мощност (не написани 1000w - реални 120) направени и тествани на този говорител и кутии от хубав материал и изчислени идеално - необходим е само сигнал!
Гарантирам, че има реална опасност да падне я номер, я огледало... Човекът е в занаята вече доста години, не една или две дискотеки са негово дело.. днес го измислихме на крак, докато хапвахме сандвичи..
Мисълта ми е има ли интерес някой от вас към подобно нещо?!
Като качеството ще е гарантирано - сериозни дискотечни говорители, със стъпала с реална мощност (не написани 1000w - реални 120) направени и тествани на този говорител и кутии от хубав материал и изчислени идеално - необходим е само сигнал!
Гарантирам, че има реална опасност да падне я номер, я огледало... Човекът е в занаята вече доста години, не една или две дискотеки са негово дело.. днес го измислихме на крак, докато хапвахме сандвичи..
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Аз определено имам, само да ми остане здрава колата
Дай само някаква ориентировъчна цена ако сте мислили по този въпрос.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Calibra16V
- сбъркал колата, но не и форума
-
Re: Active sub boxes..
Turturelo написа:Имам оферта от един познат да правим активни суб box-ове ...
Точно за кола съббоксове не мисля,че са нужни тея дни като съм на софия,ако Fast and Furius има малко свободно време ще взема и mp3 playera да му покажа аз с два съббуфера монтирани на задна кора заедно с пищялки пирамид голден серия по 120 вата едната пищялка и исчислените на компютьр филтри с помоща на тестовата диаграма на съббуферите и монтирани до усилватела,който е с реална мощност 2 по 100 вата измерван е и т.н да чуе скромната ми саунд система какъв звук вади и тогава ще видим дали така ще му е смешно както преди
Re: Active sub boxes..
С теб специално се разбрахме на тема Car HiFi.. Моля те слушай си твоята система и не претендирай за познания в тази област! Едва ли ще проникнеш в думите ми. Далеч си ми да ти демонстрирам какво може да направи 1 бас в бокс с 1 усилвател и да ти срина представите за Car HiFi .. И това горе за Pyramid Gold series и диаграмите .. ако ти се впечатляваш от тези думички подредени в изречение - мен ми е смешно :lool:
http://www.pyramidcaraudio.com/items.as ... y=Tweeters
особено при средна цена на tweeters - 13 $, отдолу на първата страница се мъдряд 2 хапчета в опаковка от актуална биташка сергия с достоиния надпис 100watt .. хахах
Представи си нататък колко е сериозна тази фирма ... Още докато отвориш сайта правен от начинаещ потребител на MS FrontPage - ти става смешно!
Въобще няма смисъл да продължавам да пиша... яд ме е на себе си, че се вързвам на глупостите на такива като теб! Днес сутринта обяснявах на един "разбирач", защо бургаското Subaru не е WRC (както той твърдеше) - сега обяснявам на теб какви глупости пишеш ... Излагам се май?
http://www.pyramidcaraudio.com/items.as ... y=Tweeters
особено при средна цена на tweeters - 13 $, отдолу на първата страница се мъдряд 2 хапчета в опаковка от актуална биташка сергия с достоиния надпис 100watt .. хахах
Представи си нататък колко е сериозна тази фирма ... Още докато отвориш сайта правен от начинаещ потребител на MS FrontPage - ти става смешно!
Въобще няма смисъл да продължавам да пиша... яд ме е на себе си, че се вързвам на глупостите на такива като теб! Днес сутринта обяснявах на един "разбирач", защо бургаското Subaru не е WRC (както той твърдеше) - сега обяснявам на теб какви глупости пишеш ... Излагам се май?
Може да прозвучи до някъде арогантно , но след това което прочетох , смятам че оня компютър дето е мерил онези 2х100 и т.н. явно има навика да си добавя нулички... Когато слушах Магнат във кола на Авител , си спомням нещо типа на 3000вата....ама инпут, демек входна. Та Изходната мощност далеч не е била реални дори 300 вата предполагам... Както и да е - касетофона се усилваше в проценти и аз изхвърчах от колата на 33% Vol. Калибрата сам да си прави изводи... И това беше Магнат , не Пирамид...
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Добре че озвучители не го четат тоя форум че всичките сте едни разбирачи ум да му заиде на човек, някой от тях може да получи кислороден недостатък от смях....Г-ДА ПРОФЕСОРИ

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
няма кво да те уча - ти ги разбираш и говорителите и марките и така

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
и аз съм
и аз съм заинтересован от бокса
само ме интерсеува форма и размер, а и цената ще е от значение
крайно време е да сложа една тупалка в мойта кола, така че чакам инфо
само ме интерсеува форма и размер, а и цената ще е от значение
крайно време е да сложа една тупалка в мойта кола, така че чакам инфо
- Calibra16V
- сбъркал колата, но не и форума
-
naskoksan написа:брях как се захапаха паки тука ли бе момчета
![]()
![]()
хехе аз да ви кажа за боксовете съм съгласен че са добри аз лично имах една невзрачна pioneer активна дето беше с 16см. говорител и трябва да ви кажа че блъскаше зверски. Имам предвид че свири доста качествено. Иначе мразя панирджийски свирки![]()
два съба са достатъчни ще си развалите слуха за едното нищо
аз моя вече си го увредих ,а съм без боксове
важно е стъпалото
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2