Един много странен проблем!
Модератор: Icco
5 мнения
• Страница 1 от 1
Един много странен проблем!
Eто каква е ситуацията:
Имам задна линия от 2 елипси + Туба, която я държи един усилвател! Когато карам на бензин няма проблем, но когато пусна на газчица при най лекото подаване на газ (да кажем минавам 1500 оборота) музиката отзад спира и свират само предните, които се захранват от радиото.... махам крака от педала - падат оборотите и музиката свирва отново
По принцип имам лек проблем със захранването от алтернатора, леко пулсиране на светлините по колата... но пак не си обяснявам защо го прави само на газ това с музиката @_@
Усилвателя е DLS и има "Overload protection", примерно като прекаля с усилването от радиото и спира да предава към говорителите! Преди няколко дена замерих с мултицет напрежението което влизаше в усилвателя и не беше проблемно.. не помня точно какви стойности, утре ще го замеря пак и ще ги напиша!
Давайте акъл, какво може да е?
Имам задна линия от 2 елипси + Туба, която я държи един усилвател! Когато карам на бензин няма проблем, но когато пусна на газчица при най лекото подаване на газ (да кажем минавам 1500 оборота) музиката отзад спира и свират само предните, които се захранват от радиото.... махам крака от педала - падат оборотите и музиката свирва отново

Усилвателя е DLS и има "Overload protection", примерно като прекаля с усилването от радиото и спира да предава към говорителите! Преди няколко дена замерих с мултицет напрежението което влизаше в усилвателя и не беше проблемно.. не помня точно какви стойности, утре ще го замеря пак и ще ги напиша!
Давайте акъл, какво може да е?
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
Re: Един много странен проблем!
тези елипси отзад на усливателя ли са или се хранят от радиото, демек само буфера ли е през амп
този амп сигнала от специален изход за буфер на радиото ли го взима или от изходите на говорителите
какво е радиото и от къде му е вързано захранването
и си оправи алтернатора, газовата уредба има няколко електрически компонента които биха могли да са зависими от подобни проблеми с напрежението
този амп сигнала от специален изход за буфер на радиото ли го взима или от изходите на говорителите
какво е радиото и от къде му е вързано захранването
и си оправи алтернатора, газовата уредба има няколко електрически компонента които биха могли да са зависими от подобни проблеми с напрежението
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
Елипсите също са към усилвателя
AMP сигналата от радиото са два чинча, които влизат в усилвателя... не съм сигурен дали това питаш
:D
Радиото е такова - http://www.pazaruvaj.com/avto-radio-c36 ... sanie.html , захранването е вързано към постоянния плюс.
Ако нещо не съм обяснил, както трябва питай пак
AMP сигналата от радиото са два чинча, които влизат в усилвателя... не съм сигурен дали това питаш

Радиото е такова - http://www.pazaruvaj.com/avto-radio-c36 ... sanie.html , захранването е вързано към постоянния плюс.
Ако нещо не съм обяснил, както трябва питай пак

- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
знам ли и аз
провери си захранващите кабели на амп-а и на радиото, най-добре ги вземи директно от акумулатора.и си оправи алтернатора

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
5 мнения
• Страница 1 от 1