e39 Проблем с усилвател и DSP
Модератор: Icco
2 мнения
• Страница 1 от 1
- BIRNIKA
- Потребител
-
- Кара: синя каруца
- Детайли за колата: е39 530д
e39 Проблем с усилвател и DSP
Здравейте колеги имам е39 от близо 1г с ДСП аудио но реших малко по малко да сменя компонентите защото не ми харесва качеството.И така 1 вия ден се помотах прекарах горе долу почти всичко и ми останаха само РЦА да свържа.1 во взех сигнал от оригиналния буфер с филтър HI LOW от който стават на РЦА изходи за стапало.До тук всичко беше лесно и хубаво когато вклучих установих че сигнала идващ от ДСП стапалото се намаля както ставаше и с оригиналният буфер(намалена музика повече бас увеличена и намаля баса ).2 ри ден взех сигнал от радиото малко преди оригиналният усилвател(гледах клипчета в youtube че от там взимат)но проблема сега е че когато увеличавам и намалям музиката буфера свифи на 1 ниво отива нещо като прав сигнал 16:9 командва само говорителите в купето.Та вапроса ми е как и от каде другаде да взема сигнал чрез който вколоните и буфера да се увеличават и намалят заедно а не само колоните в купето
„Има трима верни приятели: стара съпруга, старо куче и пари в брой.“ Бенджамин Франклин
- BIRNIKA
- Потребител
-
- Кара: синя каруца
- Детайли за колата: е39 530д
Re: e39 Проблем с усилвател и DSP
Здравейте проблема си го реших сигнал се взима от изходящата букса на усилвателя ако някой го интересува по подробно да ми пиш е на лс и ще направя снимки 

„Има трима верни приятели: стара съпруга, старо куче и пари в брой.“ Бенджамин Франклин
2 мнения
• Страница 1 от 1