Безжични слушалки - от автомобил на PC
Модератор: Icco
3 мнения
• Страница 1 от 1
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Безжични слушалки - от автомобил на PC
Здравейте колеги.Днес ми подариха едни слушалчици.На тях пише А221 870 72 89/1974424 02 00/ Harman Becker - AKG.
Слушалките са смъкнати от ML GL Или някоя нова Е/С класа Мерцедес.
Не ги засичам с блутуди разни нямат жакове кабели.Не ги знам по каква линия работят с какъв сигнал.Иска ми се да ги навържа с пц-то че мойте се скапаха.А тия си изглеждат доста добре нови са и .....
По принцип има ли начин?Знам, че има и мерц форуми, но .... тук мисля има по разбиращи и четящи от колкото в който и да е техен форум.
Слушалките са смъкнати от ML GL Или някоя нова Е/С класа Мерцедес.
Не ги засичам с блутуди разни нямат жакове кабели.Не ги знам по каква линия работят с какъв сигнал.Иска ми се да ги навържа с пц-то че мойте се скапаха.А тия си изглеждат доста добре нови са и .....
По принцип има ли начин?Знам, че има и мерц форуми, но .... тук мисля има по разбиращи и четящи от колкото в който и да е техен форум.

- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Re: Безжични слушалки - от автомобил на PC
В мерцедес форума също някой може и да си ги познае слушалките....
Сигурно са wireless и сигнала е кодиран за съответния приемник в мерца, едва ли могат да се подкарат на пц-то без хардуерна намеса чрез изкарване на кабел от тях.
Сигурно са wireless и сигнала е кодиран за съответния приемник в мерца, едва ли могат да се подкарат на пц-то без хардуерна намеса чрез изкарване на кабел от тях.
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Re: Безжични слушалки - от автомобил на PC
Те там не искат да си ги харесат.Давам ги на половината на цената която върви в E-bay даже никой не се обади да коментира цената
те тия от мерц имат доста форуми.Иначе и аз пробвах каквото можах из нас, но така и не ги открих.Предпочитам да ги дам на някого да им се радва.Аз си намерих същите Harman Cardon обаче с кабел е няма такъв звук от към сила и качество
.Преди карах с едни за 52лв бях ги купувал Панасоник ...., но шанс разликата е като от да слушаш през радио точка и сараунд система.
някой ако има познат с ML Gl или подобни Suv-ове да сподели за слушалките не им искам кой знае какви пари 

3 мнения
• Страница 1 от 1