Връзване на Alpine към мулти волан
Модератор: Icco
4 мнения
• Страница 1 от 1
- m@rtin
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i E39 Touring M54
Връзване на Alpine към мулти волан
Във сайта на Alpine пише че моделът който имам iDA-X311 може да се върже към мулти волан но се нуждае от "допълнителни части".Въпросът ми е някой наясно ли е какви са те??
http://bulgaria.alpine-europe.com/produ ... -x311.html

http://bulgaria.alpine-europe.com/produ ... -x311.html

- JL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
Re: Връзване на Alpine към мулти волан
Става въпрос за малка кутиика- преходник, която чете К шината на колата и преобразува сигнала в код на Alpine. Включва се отзад в радиото с малък жак, подобен на този за слушалки.
В представителството на Алпин струваше около 180-200лв. с поръчка за BMW, че няма налични.
В TOYAGA ми го направиха за половината пари за един ден, като програмираха адаптора и с допълнителни функции, които се получават от по-продължително задържане на бутоните на мултиволана ( например смяна Sourse със задържане стрелка надолу при условие,че нямам бутон SOURSE на волана).
Това е една от най-приятните екстри, които съм модернизирал в колата.
В представителството на Алпин струваше около 180-200лв. с поръчка за BMW, че няма налични.
В TOYAGA ми го направиха за половината пари за един ден, като програмираха адаптора и с допълнителни функции, които се получават от по-продължително задържане на бутоните на мултиволана ( например смяна Sourse със задържане стрелка надолу при условие,че нямам бутон SOURSE на волана).
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
JL написа:В TOYAGA ми го направиха за половината пари за един ден, като програмираха адаптора и с допълнителни функции, които се получават от по-продължително задържане на бутоните на мултиволана ( например смяна Sourse със задържане стрелка надолу при условие,че нямам бутон SOURSE на волана).
Дали могат да направят същото за един Pioneer, по-новичък ?!
Аз си купих устройството от e-bay за 150 кинта за JVC-то в е39-ката.
BMW Sheer Driving Pleasure
4 мнения
• Страница 1 от 1