Съвет за комби Е36 :)
Модератор: Icco
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело в парка
- Мечтае да кара: E34 Alpina
- Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2
Съвет за комби Е36 :)
Колеги търсих , гледах но не можах да намеря отговора на моят въпрос. Та намирами се из м/у ръцете Е36 комби '99 набор. На скоро се сдобих с едно тъпанче с усилвател, куча марка за без пари. Чудно ми е от къде да си прекарам силовия кабел и изобщо има ли някой компетентен тука с комби да каже от каде , как , защо , кое се маха , кое не ??? Четох в нета някъде че през пасажера се пуска кабела с бушона/ имало тапичка заработена фабрично от производителя на коша от вънка / да ама не, аз такива тапички до акумолатора нямам ? Аз искам да пусна камела през фабричните отвори на инсталацията. За дан го тъпча под мокета.Как се маха кухия педал ? Как се махат пластмасовите прагове вътре в купето ? за да може кабела да мине м/у калника и падащите кори в багажника / в ляво и дясно /. Защото колата е служебна на 50% и понякога се стига до сваляне и на седалките и неща да се търкалят кабелите на пода в багажника. Затова искам да минават и да се пребират зад тея падащи кори.
- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело в парка
- Мечтае да кара: E34 Alpina
- Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Re: Съвет за комби Е36 :)
Под акумулатора под стойката му има една гумена тапа.Неможе да я няма.Сваляш долната част на жабката сваляш пластмасата която поркива говорителя от там ти се освобождава място за да махнеш декоративния праг вътрешния.Дърпаш го той е на пласмасови щипки.Задния по същия начин но махаш седалката и ще видиш каде има болчета.От заде ... зависи каде искаш да го сложиш усилователя иначе нещата там са по елементарни.Имаш няколко болчета и гайки да развиеш като цяло.За сигналните кабели гледай да са от другата страна шофьорксата.Там махаш по същия начин гледай по внимателно и ще го разбереш.Ако ли не дай на някой за 10-20лв и ще ти ги прекарат кабелите.Аз за 10 ама съм в Русе 

3 мнения
• Страница 1 от 1