Съвет за комби Е36 :)

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело в парка
Мечтае да кара: E34 Alpina
Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2

Съвет за комби Е36 :)

Мнение от Бай Семо » 21 Окт 2010, 18:36

Колеги търсих , гледах но не можах да намеря отговора на моят въпрос. Та намирами се из м/у ръцете Е36 комби '99 набор. На скоро се сдобих с едно тъпанче с усилвател, куча марка за без пари. Чудно ми е от къде да си прекарам силовия кабел и изобщо има ли някой компетентен тука с комби да каже от каде , как , защо , кое се маха , кое не ??? Четох в нета някъде че през пасажера се пуска кабела с бушона/ имало тапичка заработена фабрично от производителя на коша от вънка / да ама не, аз такива тапички до акумолатора нямам ? Аз искам да пусна камела през фабричните отвори на инсталацията. За дан го тъпча под мокета.Как се маха кухия педал ? Как се махат пластмасовите прагове вътре в купето ? за да може кабела да мине м/у калника и падащите кори в багажника / в ляво и дясно /. Защото колата е служебна на 50% и понякога се стига до сваляне и на седалките и неща да се търкалят кабелите на пода в багажника. Затова искам да минават и да се пребират зад тея падащи кори.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело в парка
Мечтае да кара: E34 Alpina
Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2

Re: Съвет за комби Е36 :)

Мнение от Бай Семо » 23 Окт 2010, 13:13

Ще се намери ли някой да обясни ? :paranoid:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

Re: Съвет за комби Е36 :)

Мнение от shengi » 29 Окт 2010, 21:43

Под акумулатора под стойката му има една гумена тапа.Неможе да я няма.Сваляш долната част на жабката сваляш пластмасата която поркива говорителя от там ти се освобождава място за да махнеш декоративния праг вътрешния.Дърпаш го той е на пласмасови щипки.Задния по същия начин но махаш седалката и ще видиш каде има болчета.От заде ... зависи каде искаш да го сложиш усилователя иначе нещата там са по елементарни.Имаш няколко болчета и гайки да развиеш като цяло.За сигналните кабели гледай да са от другата страна шофьорксата.Там махаш по същия начин гледай по внимателно и ще го разбереш.Ако ли не дай на някой за 10-20лв и ще ти ги прекарат кабелите.Аз за 10 ама съм в Русе ;)
Изображение

Назад към Car аудио и видео