въпрос за музика в е36
Модератор: Icco
4 мнения
• Страница 1 от 1
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
въпрос за музика в е36
колеги,имам нужда от съвет за музика в е36 седан.разполагам с пайнер "deh p6100r" и елипси "helix db 69.1"
смятам да монтирам елибсите на задната кора а отпред да ползвам оригиналните говорители и пищялки.интересува ме дали това сд ще има сила да ги захрани и как ще е качеството на звука?целта ми е да имам качествена музика,с добър бас,не държа на сила и мощен бас.

смятам да монтирам елибсите на задната кора а отпред да ползвам оригиналните говорители и пищялки.интересува ме дали това сд ще има сила да ги захрани и как ще е качеството на звука?целта ми е да имам качествена музика,с добър бас,не държа на сила и мощен бас.

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: въпрос за музика в е36
все ще ги храни адаш... проблема по-скоро е че скоро няма да ти стигне силата...сложи елипите на малък усилвател и ще си по-доволен 

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
RSxRacer написа:все ще ги храни адаш... проблема по-скоро е че скоро няма да ти стигне силата...сложи елипите на малък усилвател и ще си по-доволен
имам всички необходими кабели за усилвателя,въпроса е какъв да търся,че да не изпушат нещо ако се олея

- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
RSxRacer написа:все ще ги храни адаш... проблема по-скоро е че скоро няма да ти стигне силата...сложи елипите на малък усилвател и ще си по-доволен
За кое няма да стигне силата колега?
При условие, че плеара е 45W, а говорителире са 50W няма нужда от никакъв усилвател. В описанито на плеара е написано също "Continuous power output - 27 W×4", което при мощнот на говорителите RMS/Max - 50/100 Watt е напълно достатъчно, като втората цифра е за пикови натоварвания. Относно качеството, тези елипси няма да подобрят особено качеството, единствено ще се обогати спектъра на високи и средни честоти в задната част на автомобила.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
4 мнения
• Страница 1 от 1