Питанки около тв тунер Pioneer
Модератор: Icco
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Нено Б.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06
Питанки около тв тунер Pioneer
Колеги, изглежда, че наскоро ще се сдобия с един тв тунер за колата, а именно GEX-P7000TVP.
Доколкото разбрах е pal/secam-демек аналогов. Вярно ли е, че скоро в Европа ще отпадне този стандарт и ще се замени с цифровия(за който явно ми трябва DVB-T тунер)?
Има и още-откъде и каква антена да си търся, понеже в комплекта няма?
Какви канали се очаква да хващам? Ще мога ли да гледам в движение(не лично аз)?
Доколкото разбрах е pal/secam-демек аналогов. Вярно ли е, че скоро в Европа ще отпадне този стандарт и ще се замени с цифровия(за който явно ми трябва DVB-T тунер)?
Има и още-откъде и каква антена да си търся, понеже в комплекта няма?
Какви канали се очаква да хващам? Ще мога ли да гледам в движение(не лично аз)?
rwd фен
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Re: Питанки около тв тунер Pioneer
До 2012 трябва да отпадне аналоговата телевизия, като се премине изцяло на цифрова (DVB-T за наземно разпространяване, DVB-C за кабелните оператори). Но като гледам как вървят нещата за BG едвали ще стане
То за останалата Европа ясно те са напред.
Ще може да се гледа в движение стига да е силен сигнала, както е и в момента но няма да ги има тези прескачания на картината в резултат на смущения. Ще има и други "екстри" присъщи на цифровата ТВ.
ПП. Как ги гледате тези филми и ТВ в движение

Ще може да се гледа в движение стига да е силен сигнала, както е и в момента но няма да ги има тези прескачания на картината в резултат на смущения. Ще има и други "екстри" присъщи на цифровата ТВ.

- Нено Б.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06
Re: Питанки около тв тунер Pioneer
gentata написа:До 2012 трябва да отпадне аналоговата телевизия, като се премине изцяло на цифрова (DVB-T за наземно разпространяване, DVB-C за кабелните оператори). Но като гледам как вървят нещата за BG едвали ще станеТо за останалата Европа ясно те са напред.
Ясно... Ами аз по принцип си гледам пътя, ама с приятелката ми доста пътуваме и да си върви нещо там-създава атмосфера, по-бързо минава пътят.
От сутринта ровя в нета за антени-видях една на Clarion за 150лв и една на Pioneer за 250лв. Подобна инвестиция гарантира ли "гладко" гледане навсякъде?
rwd фен
3 мнения
• Страница 1 от 1