Говорител JBL
Модератор: Icco
7 мнения
• Страница 1 от 1
Говорител JBL
Колеги имам един проблем.Имам говорител JBl който много хубаво свири,но излезе дехектен.Дехекта е там,че се отлепва гумата от мембраната.Аз се мачих да го лепя с един черен силико,задаржа за известно време и сега пак е разлепен.Дайте ми савет с каквцо да го залепя,че да не се разлепя повече.
- CA3108KM
- младши ентусиаст
-
- Кара: само русо и с 19"
- Мечтае да кара: същото (е39) ама М
Re: Говорител JBL
хелметекс лепило за гума или секундно лепило
- vlado_882
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Кола и жена едновременно
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
Никакви твърди и секундни лепила там !
Използвай на Хенкел, Момент-а(води се универсален и издържа до 110 градуса)... Намазваш слой не много дебел изчакваш малко да поизсъхне и залепяш. После няма мърдане, без да си сложил селикон или локтайдове или бизони тем подобни. Въпроса е само да работиш правилно с лепилото. Има си нещо като схема, по принцип се намазват и двете страни с тънак слой и се изчаква от 1 до 5 мин МАКСИМУМ и се прилепят. После няма да мръдне. Намажи мембраната изчакай 2 мин за ферментация
и тогава ги залепи двете части, после около 10-15 изчакай преди да го изтезаваш говорителя за по сигорен резултат(то си има опътване по принцип)...
Използвай на Хенкел, Момент-а(води се универсален и издържа до 110 градуса)... Намазваш слой не много дебел изчакваш малко да поизсъхне и залепяш. После няма мърдане, без да си сложил селикон или локтайдове или бизони тем подобни. Въпроса е само да работиш правилно с лепилото. Има си нещо като схема, по принцип се намазват и двете страни с тънак слой и се изчаква от 1 до 5 мин МАКСИМУМ и се прилепят. После няма да мръдне. Намажи мембраната изчакай 2 мин за ферментация

- CA3108KM
- младши ентусиаст
-
- Кара: само русо и с 19"
- Мечтае да кара: същото (е39) ама М
е според тебе ка ксе работи с хелмито и тези лепиал за гума бе колега нали п осъщия начин.... секундното лепило иам шанс да го разяде и се пак зависи от какво е напраен говорителя..
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
не е въпроса за шанса да го разяде, на това място където ще лепи трябва гъвкаво лепило каквото е момента, там има много вибрации и от твърдите лепила може да се повреди сериозно говорителя. Не малко говорителя са сглобявани пред очите ми. Но да не навлизаме в подробности, по горе съм казал накратко защо гъвкаво лепило...
http://www.bgaudioclub.org/forum/ - за желаещите да научат малко за звукът..
http://www.bgaudioclub.org/forum/ - за желаещите да научат малко за звукът..
7 мнения
• Страница 1 от 1