проблем при поставянето на усилвател с туба
Модератор: Icco
12 мнения
• Страница 1 от 1
- smotaniatsi
- Потребител
-
проблем при поставянето на усилвател с туба
пичове проблема които получих е следния ,след като поставих усилжател thander и туба от които сам много дожолен започна да ми премигват фаровете като го увелича ако може някакви съвети какво трябва да си купя за да го предотвартя мерси преджарително за времето 

istinskite mage sa malko za razlika ot falshivite
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Re: проблем при поставянето на усилвател с туба
-тънки кабели
-кондензатор
-акумулатор
-кондензатор
-акумулатор
I'm slowly drifting

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Тънките кабели не мисля да са проблема, нито решението... за другите - колегата е казал...
С кондензатора можеш стабилизира напрежението.
С по-мощен акумулатор също, но колко вата е самият амп (RMS).
Виж алтернатора колко ампера е и дали зарежда добре/достатъчно... нещо четките да не са се поизтрили....
Давай повече газ
- на празен ход и на мен започва да мига на макс на ампа, но и акумулатора при загасено е на 12 волта без консумация - от Монбат - толкоз.
Виж алтернатора колко ампера е и дали зарежда добре/достатъчно... нещо четките да не са се поизтрили....
Давай повече газ

- vranq85
- Потребител
-
- Кара: BMW 316'96 Coupe
сложи си кондензатор (по- добрия вариант) или втори акумоатор

- smotaniatsi
- Потребител
-
мерси за съветите ще видя от каде да си купя един кондензатор за да е ок всичко иначе другите изброени нешта са (кабели,зареждане )са наред . 

- Ap3x
- Потребител
-
- Кара: бавно е39
- Мечтае да кара: е39 М ; е30 320ис
какви модели са бас/амп ? ще ти кажа какви кабели да земеш 2ри акомулатор не ти трябва ак ое като моя 70Ач 510 пусков ток си е перфе за 2 баса 12" по 400 рмс и няма грешка кондензатор намери и махни ампа подмени го с нов...
- smotaniatsi
- Потребител
-
баце мерси за вниманието но си купих вече кондензатор и всичко си доиде на местото просто исках мнения на колеги защото като отидеш при някои маистор и се почва великото ами то треа сменим онива също а на мен кабелите са ми добри щото сам ги купувал за тази музика.все пак мерси на всички 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
dokie написа:Тънките кабели не мисля да са проблема, нито решението... за другите - колегата е казал...
Давай повече газ- на празен ход и на мен започва да мига на макс на ампа, но и акумулатора при загасено е на 12 волта без консумация - от Монбат - толкоз.
Точно тънките кабели са доста голям проблем ! За пример ви давам по селата като се пусне няква машина по-сериозен консуматор и лампите веднага почват да светят по-слабо. Пад на напрежение 10 ампера на 1 квадрат кабел максимум!
I'm slowly drifting

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
DirtySouth написа:Точно тънките кабели са доста голям проблем ! За пример ви давам по селата като се пусне няква машина по-сериозен консуматор и лампите веднага почват да светят по-слабо. Пад на напрежение 10 ампера на 1 квадрат кабел максимум!
По принцип си прав, че са проблем тънките кабели... но и по селата намаляването в светенето на лампите мисля, че не идва от тънките или дебели кабели (разбира се - колкото по-дебели са, толкова по-малко е съпротивлението им, а и дебелината е нужна за да издържат на големи натоварвания), а от това, че трафовете са стари, слаби и по-точно неизчислени за нарастващата все повече мощност (преди 30г. всичко е било на печки на дърва и въглища, един хладилник и един котлон - примерно

От слаби (тънки) кабели на човека може да му чезне баса или да нагрее яко кабела (дори да изгори)... но да мигат от тях фаровете - съмнява ме.
един кондензатор и проблема се решава иначе ще прецакаш акомулатора и после ще сменяш и двете иде слаб акомулатора и динамото неможе да компенсира падовете на ток като ударе баса на говорителя по този начин са харче консумация на ток много барзюо и после динамото мачи да компенсира загубите на тока и са тормози ем динамото ем акомулатора са пресаква
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Можеше и по неграмотно да го напишеш.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
vanko_5 написа:.......
Избягвай да правиш реплики въз основа на забележка, която ти е направена с основание!
За теб специално погледни в подписа ми, има там един линк. Кликаш инсталираш и ще видиш що за резил си!
12 мнения
• Страница 1 от 1