Ipod кабел за Panasonic DVD
Модератор: Icco
13 мнения
• Страница 1 от 1
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Ipod кабел за Panasonic DVD
Имам dvd panasonic дето има изход за ipod но ми трябва кабел за свързване имате ли няква идея от къде да го купя ?
Panasonic CA-DC300N
Panasonic CA-DC300N
I'm slowly drifting

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Re: Ipod кабел за Panasonic DVD
Ей го ама си е скъпичък http://www.amazon.co.uk/dp/B000QTRST6/r ... B000QTRST6
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Нормално все пак възпроизвежда и видео ,а с него забравям кво е тва диск ,предполагам качеството не се променя ... Мен друго ми е интересно от къде в бг да го купя или кой може да ми го внесе от чужбина.
Интересното е че този от линка където си дал е друг модел и го водят video кабел ,а в книжката пише само за тоя модел дето съм постнал в първата тема и също така пише че има видео трансфер дали става с тоя или трябва да търся такъв като този дето си дал линк ти
Интересното е че този от линка където си дал е друг модел и го водят video кабел ,а в книжката пише само за тоя модел дето съм постнал в първата тема и също така пише че има видео трансфер дали става с тоя или трябва да търся такъв като този дето си дал линк ти
I'm slowly drifting

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Дам сега видях в книжката че и твоя варянт го има той е и за видео ,а другия е само аудио ... Купих си ДВД купих си Ипод сега само трябва кабела да измислиме 

I'm slowly drifting

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Утре сутринта летя за Бг .Единствено мога да го доставя като се прибера в Лондон може би средата или края на януари.
Съвет от КАТ !
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Добре , пиши ми няква ценичка на лично и да се разберем
I'm slowly drifting

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Да ви светна леко, относно iPonhe, iPod и другите им там производни!
Значи има голяма разлика от кабел до кабел и от ipod и ipod!
Ето някои разлики, модели преди 2008 поддържат зареждане от 12в на Firewire и 5v USB а от 2008 всички устройства от тоя тип на Ейпъл минават само на 5в USB зареждане.
Някои кабели правят USB връзка със iPod-а и самия плеър декодира звука където се постига максимално качество и си зарежда устройството през усб порта, други ползват Line OUT на iPod-а и го подават на входа на ченджъра като управлението на самия iPod минава през RS232 или както му викат нормалните хора Компорт, този вариант е по муден от колкото първия с USB и се усеща мноого лек шум.
После кабела за видеото не си мислете че е задължително да тръгне особено ако се включи iPonhe, там схемата е доста голяма по подкарването му защото има някакви разлики в операционната система и много често телефона не си детектва правилно кабела който се закача към него, играчката е голяма но не е невъзможна.
Аз съм постигал глас и картина от iPonhe след 2 дена мъки които включват и 2 преинсталации на софтуера на телефона, и това е само защото кабела не е оригинален на Ейпъл, който е със активна маса.
Всичко това са негативи но успеете ли да се справите ще ви прашаса оптиката плеъра както е прашасала и моята
Аз ползвам iPod и iPonhe и с iPod-а не съм видял никакви грижи просто защото е малко по стар модел, но всеки път като си закача телефона и се почват едни надписи на екрана "charging is not supported by this device" "Do you want to turn on Airplane mode" последното те приканя да си спреш сим картата
Прегледах още няколко места където имаше ревюта на този кабел точно и се споменава че кабела се ползва за плеъри които са произведени от 2006 нагоре, тогава не е имало USB връзка с iPod, така че се надявам да не си купил някой чисто нов iPod от магазина, защото оставаш без зарядка в колата!!!
Значи има голяма разлика от кабел до кабел и от ipod и ipod!
Ето някои разлики, модели преди 2008 поддържат зареждане от 12в на Firewire и 5v USB а от 2008 всички устройства от тоя тип на Ейпъл минават само на 5в USB зареждане.
Някои кабели правят USB връзка със iPod-а и самия плеър декодира звука където се постига максимално качество и си зарежда устройството през усб порта, други ползват Line OUT на iPod-а и го подават на входа на ченджъра като управлението на самия iPod минава през RS232 или както му викат нормалните хора Компорт, този вариант е по муден от колкото първия с USB и се усеща мноого лек шум.
После кабела за видеото не си мислете че е задължително да тръгне особено ако се включи iPonhe, там схемата е доста голяма по подкарването му защото има някакви разлики в операционната система и много често телефона не си детектва правилно кабела който се закача към него, играчката е голяма но не е невъзможна.
Аз съм постигал глас и картина от iPonhe след 2 дена мъки които включват и 2 преинсталации на софтуера на телефона, и това е само защото кабела не е оригинален на Ейпъл, който е със активна маса.
Всичко това са негативи но успеете ли да се справите ще ви прашаса оптиката плеъра както е прашасала и моята
Аз ползвам iPod и iPonhe и с iPod-а не съм видял никакви грижи просто защото е малко по стар модел, но всеки път като си закача телефона и се почват едни надписи на екрана "charging is not supported by this device" "Do you want to turn on Airplane mode" последното те приканя да си спреш сим картата

Прегледах още няколко места където имаше ревюта на този кабел точно и се споменава че кабела се ползва за плеъри които са произведени от 2006 нагоре, тогава не е имало USB връзка с iPod, така че се надявам да не си купил някой чисто нов iPod от магазина, защото оставаш без зарядка в колата!!!
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Ами Player-a ми е Panasonic CQ-VX100N и пише Made for Ipod в книжка пише че се подържа видео и аудио със съответния кабел ,а Ipod-a ми е Touch 2ра генерация ... Ако проблема е само с зареждането на батерията това не ме притеснява защото така или иначе на музика ипода изкарква над 12 часа възпроизвеждане това не ме притеснява , въпроса е звука да тръгне и да е с качеството на СД
I'm slowly drifting

- Icco
- Музикално деформиран
-
Усещам тема в купува: Търся iPod произведен между 2006 и 2008-ма година!
Честно, тази тема трябваше да я пуснеш маааалко преди да си купиш iPod-a, защото тозимодел излиза 2008 година и софтуера му е като на айфон, всъщност единствената разлика между този тъч и айфона е че втория има GSM модул!
Честно, тази тема трябваше да я пуснеш маааалко преди да си купиш iPod-a, защото тозимодел излиза 2008 година и софтуера му е като на айфон, всъщност единствената разлика между този тъч и айфона е че втория има GSM модул!
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Купих го по друга причина даже незнаех че двдто ми има такъв вход .... Както и да е та ще може ли да се слуша независимо че не зарежда батерията или неможе и да се слуша ?
I'm slowly drifting

- Icco
- Музикално деформиран
-
ще може но и да ти даде проблем ще го решим
правил съм го преди така че няма проблем 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-