Монтаж! Къде??
Модератор: Icco
4 мнения
• Страница 1 от 1
Монтаж! Къде??
Къде в София могат да ми направят качествено и най-вече на нормална цена нова кора?
Има 2 елипси, които и сега са си сложени, трябва да се преместят на новата кора и да се монтира един бас 12-ка... В Тояга ме офертираха за 70 лв. за тази работа, което за мене е безбожно скъпо
Предложения къде да отида?
Има 2 елипси, които и сега са си сложени, трябва да се преместят на новата кора и да се монтира един бас 12-ка... В Тояга ме офертираха за 70 лв. за тази работа, което за мене е безбожно скъпо
Предложения къде да отида?
Значи за Сф не знам но в ПЛД за 35 ти правят всякаква дебелина и размер какъвто си пожелаеш.
Ако ми дадеш на файл нарисувани раположенията на дупките за говорителите ти и размера на всяка една рабира се както и рамера + дебелината на самата кора...може да ти я направи добър дърводелец тук и като идвам към Сф по Коледа-НГ да ти я донеса...
Ако ми дадеш на файл нарисувани раположенията на дупките за говорителите ти и размера на всяка една рабира се както и рамера + дебелината на самата кора...може да ти я направи добър дърводелец тук и като идвам към Сф по Коледа-НГ да ти я донеса...
- kostadin iantchev
- Потребител
-
Можеш да попиташ в http://www.makreni.hit.bg. Цената ще е по-малка от 70лв.
4 мнения
• Страница 1 от 1