Свистене на музиката при работещ двигател.
Модератор: Icco
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Свистене на музиката при работещ двигател.
Сложих си музиката но като запаля двигателя и си пусна музиката се чува вдно гадно дразнещо свистене какво трябва да се направи за да изчезне този проблем има усиловател.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Провери си добре кабелите .Най вероятно масата на CD_то и на усилвателя не е добре захваната и почистена.Или е менте усилвателя 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Gerch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '93 318 IS COUPE
- Детайли за колата: '93 318 IS COUPE
M42B18
Пусни обща маса между усилвателя и Cd-то.Само прекарай една хубава медна жица между корпуса на Cd-то и минуса на захранването на усилвателя. И при мен виеше , ама така се оправи
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Ами ще пробвам и ще споделя но ако някой има и друга идея нека сподели.Gerch написа:Пусни обща маса между усилвателя и Cd-то.Само прекарай една хубава медна жица между корпуса на Cd-то и минуса на захранването на усилвателя. И при мен виеше , ама така се оправи
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
littlerock написа:Пробвах всичко но няма резултат.
1. Слагаш нов кабел за маса на плеъра
2. Купуваш си нови чинчове които не са от 6лв.
3. кабел допълнителна маса на чинчовете за всеки случай
Когато направиш всичко това гарантирам проблема ще изчезне !
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 sedan 2.0D
- Мечтае да кара: e46 M3
има и нещо друго и аз го имах този проблем .Колега като даваш гас и се чува и от колоните нали ? Самия ми усилвател имаше един филтар тря видя как се казва като го пуснеш и почва да фиулка тай пробвай да си размардаш настройките на ампа . Но по голява вероятност има да е това което колегите вече ти казаха .

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Извинявам се но да уточня когато звукът не минава през стъпалото а директно от СД-то към колоните нямам проблем но когато пусна сигнала през стъпалото тогава се чува това свистене.Кабелите не са от 6 лв кабелите за масата и + са дебели хубави каквито трябва да са а кабела с чинчовете е нов.hip_hop_joe написа:има и нещо друго и аз го имах този проблем .Колега като даваш гас и се чува и от колоните нали ? Самия ми усилвател имаше един филтар тря видя как се казва като го пуснеш и почва да фиулка тай пробвай да си размардаш настройките на ампа . Но по голява вероятност има да е това което колегите вече ти казаха .
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Icco написа:littlerock написа:Пробвах всичко но няма резултат.
1. Слагаш нов кабел за маса на плеъра
2. Купуваш си нови чинчове които не са от 6лв.
3. кабел допълнителна маса на чинчовете за всеки случай
Когато направиш всичко това гарантирам проблема ще изчезне !
Колега днес пробвах с директна маса от акумулатора на СД-то и същата работа чинчовете не са от 6лв с хубав дебел кабел са не някой измислени.Как да го пусна този допълнителен кабел за маса на чинчовете.
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 sedan 2.0D
- Мечтае да кара: e46 M3
ами щом казваш че свисти само на усилвателя пробвай с друг усилвател и потарси в настройките му тря да има едно което като го спреш и свистенето да спира .

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
И това пробвах с две различни стъпала и пак си го има това свистене ще разгледам настройките му да видим какво ще стане.hip_hop_joe написа:ами щом казваш че свисти само на усилвателя пробвай с друг усилвател и потарси в настройките му тря да има едно което като го спреш и свистенето да спира .
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
littlerock написа:И това пробвах с две различни стъпала и пак си го има това свистене ще разгледам настройките му да видим какво ще стане.hip_hop_joe написа:ами щом казваш че свисти само на усилвателя пробвай с друг усилвател и потарси в настройките му тря да има едно което като го спреш и свистенето да спира .
масата за амп-а откъде ти е хваната... директно от акумулатора или от болче в купето?Аз имах подобен проблем с ис-а и пуснах 6 кв '-' от батерията,смених и кабелчето от цд-то до амп-а за ремоут контрола с по дебел и всичко се оправи....
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Пуснах и от акумулатора но нищо не се оправи ще пробвам да пусна друго кабелче от СД-то до стъпалото дано се оправи.RSxRacer написа:littlerock написа:И това пробвах с две различни стъпала и пак си го има това свистене ще разгледам настройките му да видим какво ще стане.hip_hop_joe написа:ами щом казваш че свисти само на усилвателя пробвай с друг усилвател и потарси в настройките му тря да има едно което като го спреш и свистенето да спира .
масата за амп-а откъде ти е хваната... директно от акумулатора или от болче в купето?Аз имах подобен проблем с ис-а и пуснах 6 кв '-' от батерията,смених и кабелчето от цд-то до амп-а за ремоут контрола с по дебел и всичко се оправи....
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
littlerock написа:Пуснах и от акумулатора но нищо не се оправи ще пробвам да пусна друго кабелче от СД-то до стъпалото дано се оправи.RSxRacer написа:littlerock написа:И това пробвах с две различни стъпала и пак си го има това свистене ще разгледам настройките му да видим какво ще стане.hip_hop_joe написа:ами щом казваш че свисти само на усилвателя пробвай с друг усилвател и потарси в настройките му тря да има едно което като го спреш и свистенето да спира .
сподели после какво е станало...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
RSxRacer написа:littlerock написа:Пуснах и от акумулатора но нищо не се оправи ще пробвам да пусна друго кабелче от СД-то до стъпалото дано се оправи.RSxRacer написа:littlerock написа:И това пробвах с две различни стъпала и пак си го има това свистене ще разгледам настройките му да видим какво ще стане.hip_hop_joe написа:ами щом казваш че свисти само на усилвателя пробвай с друг усилвател и потарси в настройките му тря да има едно което като го спреш и свистенето да спира .
сподели после какво е станало...

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2