DVD и Монитор за Е39
Модератор: Icco
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Mitio
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Ducati 1199
- Детайли за колата: Лукс,лукс,лукс и пак лукс
DVD и Монитор за Е39
Започнал съм един проект за двд в колата,всичките ми компоненти са налице,само ми липсва пластмасата около монитора-като тази.......
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... hlight=dvd
Въпросът ми е каде мога да купя такава пластмаса за Е39 монитора иначе ми е 7"
Другият вариант който мисля е да се монтира монитора на тавана,точно пред плафона,но как ще стане,да ви кажа честно си нямам идея,а и кабелите докато искарам дотам доста зор ще видя.
Давайте съвети и идеи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... hlight=dvd
Въпросът ми е каде мога да купя такава пластмаса за Е39 монитора иначе ми е 7"
Другият вариант който мисля е да се монтира монитора на тавана,точно пред плафона,но как ще стане,да ви кажа честно си нямам идея,а и кабелите докато искарам дотам доста зор ще видя.
Давайте съвети и идеи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Последна промяна Mitio на 22 Яну 2009, 1:58, променена общо 1 път
- Vader
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пак BMW
- Детайли за колата: E39 525TDS
- Mitio
- кандидат ентусиаст
-
.
Колеги помагайте че вече взех монитора и двд-то значи на височина монитора е 7" и пасва перфектно на височината на отвора но на широчина треат някакви пластмаси.И другото което искам да питам ,някои знае ли какво има под пластмасата на която е запалката на Е39 идеята ми е да сложа двд-то там с лице нагоре и питането ми е дали някои знае какво има одолу и дали ще се събере двд там?
- Ivaka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 M3 Convertible
Re: .
Mitio написа:Колеги помагайте че вече взех монитора и двд-то значи на височина монитора е 7" и пасва перфектно на височината на отвора но на широчина треат някакви пластмаси.И другото което искам да питам ,някои знае ли какво има под пластмасата на която е запалката на Е39 идеята ми е да сложа двд-то там с лице нагоре и питането ми е дали някои знае какво има одолу и дали ще се събере двд там?
Няма да се събере ДВД-то на мястото на запалката,а такава декоративна пластмаса и я аз се сещам само за тояга.
Със 200 в насрещното питай как е в първа класа,когато до мен се возят 2 кучки за украса....
- Mitio
- кандидат ентусиаст
-
.
Колеги вече го почнах,днес разчарковах цялото табло за да мога да сваля фаричното радио(какви са тея "умни" инжинери така да го направят незнам)Реших да сложа двд-то в жабката а монитора на мястото на радиото,днес пробвах всичко и работи утре ще го слагам,само още ми стои въпроса с запълването на дупките около монитора но ще направим нещо от каталога на направи си сам,а и някои ако се чуди някога как да свърже евро букса с буксата на бмв-то,всмисъл кои пин каде трябва да е да пише ще се радвам да помогна щото аз се видях в чудо докато намеря схемата.
- Mitio
- кандидат ентусиаст
-
.
Колеги отдавна се каня и най накрая направих снимки на това което направих с колата.Вижте в галерията и мола кажете какво мислите,харесва ли ви,не ви ли и защо,да знам дали да се занимавам още или направо да го махам.На мен ми допада ама искам и странично мнение.
- KKKBMW
- Потребител
-
- Кара: 2002 X5 4.4 1999 528it
Браво колега!
Ако можеш само да кажеш това около монитора купи ли го или ти го направи, щото изглежда много добре.
Браво!!!
Ако можеш само да кажеш това около монитора купи ли го или ти го направи, щото изглежда много добре.
Браво!!!
- Mitio
- кандидат ентусиаст
-
.
Това около монитора е възможно най евтиния и лесен за работа материал,ама добре че беше един приятел дето е майсторче да ме подсети с какво да го направя.Това е ПВЧ което е облицовано с черна кожа,всичко ми излезе 2 лв.А монитора беше светло сив на цвят но тапицирах и него и общо за работа това нещо ми дойде към 10 лв. 

- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
коелга мен ме кефи ако бях на тве място пак така щях д аго направя
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- Mitio
- кандидат ентусиаст
-
.
Мерси колеги,иначе монитора не е сензорен и не се ли чудите как се управлява двд-то? Значи двд плеара е в жабката и го управлявам посредством дистанционно.Но как да стане без жабката да е постоянно отворена?Ако ви прави впечетелние в горния ляв ъгъл на монитора има едно доидче,значи направено е следното: кабелче на което в двата края има диоди и няколко елемента на него,като единия край е изведен при монитора горе вляво ,а другия край е точно пред двд плеара в жабката и той просто предава сигналите от дистанционното на плеара,проблемът засега е че не съм му сложил усилвател и сигналите затихват и работи само на около една педя разстояние от диода.Но и това ще се оправи. 

Mario Pankov написа:Браво, изглежда много добре, ако тапицираш панела с изк. кожа като материала на таблото, мисля ще стане перфектно. Даже отстрани има място и за един bluetooth
Ето още едно добро решение за панела ...

И цялата тема:
http://www.mp3car.com/vbulletin/worklog ... bezel.html
- Mitio
- кандидат ентусиаст
-
.
супер е станало това,само че аз си продадох оригиналния касетофон и няма как да му ползвам панела иначе тази идея е по добра,но и доста повече работа са вложили хората 

12 мнения
• Страница 1 от 1